Bildirim
OKB için psikiyatriye gitmeli miyim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Tedavisi var. İlaç ve psikoterapi. Hasta olmasam daha çok şey yazardım. Sorun varsa sor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kadınİstiyorum
Tedavisi var. İlaç ve psikoterapi. Hasta olmasam daha çok şey yazardım. Sorun varsa sor.
Hmmm hocam, doktora gitmistim ama kendi basima iyi olunca ilaci kestim. Simdi 1.5 ay sonra yine hortladi takintilar, hafta icinde gidecdgim doktora ilaci yazan doktora, gerci neden kendi basina kestin vs diye kizacak ama kendimi iyi hissedince biraktim simdi pismanim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: the phantom of the opera
quote:
Tedavisi var. İlaç ve psikoterapi. Hasta olmasam daha çok şey yazardım. Sorun varsa sor.
Hmmm hocam, doktora gitmistim ama kendi basima iyi olunca ilaci kestim. Simdi 1.5 ay sonra yine hortladi takintilar, hafta icinde gidecdgim doktora ilaci yazan doktora, gerci neden kendi basina kestin vs diye kizacak ama kendimi iyi hissedince biraktim simdi pismanim
Ben 4 sene kullandım. Üç hafta önce bıraktım. Çıldırıyorum şu an. Kafamda saçma sapan espriler kuruyorum. Gelecek sene üni açılınca sınıfa at kafası maskesiyle girmeyi düşünüyorum. Gibi saçma şeyler kuruyorum. Tedavi edilmezse sonucu çok kötü oluyor. Bu arada TMS, NLP, EMDR,psikoterapi gördüm. Ama pek değişen bir şey yok bende. Ailenizlede konuşun. Bir psikologa giderseniz iyi olur._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
Ben 4 sene kullandım. Üç hafta önce bıraktım. Çıldırıyorum şu an. Kafamda saçma sapan espriler kuruyorum. Gelecek sene üni açılınca sınıfa at kafası maskesiyle girmeyi düşünüyorum. Gibi saçma şeyler kuruyorum. Tedavi edilmezse sonucu çok kötü oluyor. Bu arada TMS, NLP, EMDR,psikoterapi gördüm. Ama pek değişen bir şey yok bende. Ailenizlede konuşun. Bir psikologa giderseniz iyi olur.
Hocam alay mi ediyorsunuz, yahu sizinki cok tuhaf, peki psikiyatri ne diyor?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Ben 4 sene kullandım. Üç hafta önce bıraktım. Çıldırıyorum şu an. Kafamda saçma sapan espriler kuruyorum. Gelecek sene üni açılınca sınıfa at kafası maskesiyle girmeyi düşünüyorum. Gibi saçma şeyler kuruyorum. Tedavi edilmezse sonucu çok kötü oluyor. Bu arada TMS, NLP, EMDR,psikoterapi gördüm. Ama pek değişen bir şey yok bende. Ailenizlede konuşun. Bir psikologa giderseniz iyi olur.
Hocam alay mi ediyorsunuz, yahu sizinki cok tuhaf, peki psikiyatri ne diyor?
3-4 aydır doktora gitmiyordum. en son perşembe gittim ama profesördü ücretli muayene oldum. 2 dakika dinleyip ilaç yazıp gönderdi. bir de bana parayı ödedin mi diye sordu. Çıktıktan sonra baya kulaklarını çınlattım adamın.
Şimdi istanbulda zeynep pınar diye bir doktor var ona finallerden sonra. Hocam bu hastalık tedavi edilmezse çok kötü yerlere gidiyor. Ben de ki takıntıları görseniz var ya. Ben gözlerimi sıkıyor. kafamı sallıyorum olur olmadık yerde. Bazen durup dururken ağzımı filan açıyorum insanlara dişlerimi gösteriyorum. Yolda yürürken sol ayağımı içe doğru kırıyorum sanki engelim varmış gibi._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler