Şimdi Ara

OKB için antidepresan kullanan/kullanmış olan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bende büyük ihtimal okb var yakında psikiyatri gitmeyi düşünüyorum sosyal fpbide var ama bunun sebebini biliyorum antidepresan kullanıp düzeldim veya iyi geldi diyen varmı ?

Böyle ruhsuzlaşmaktan korkuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• doktor falan hastane falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akinau

doktor falan hastane falan

Hocam anlayamadım ne demek istediğinizi

• ben geçen yıl okb olmuştum doktor aferin vermişti ben de suya karıştırıp burnumdan pipetle çekiyordum her çekişimde gözümden yaş akıyordu sonradan fark ettim ki bu gözyaşları romatizmaya iyi geliyomuş
  • Akinau kullanıcısına yanıt
    imzan

• bunun canlı örneği benim sosyal fobi kaygı bozukluğu ve obesesif kompulsif şikayetlerim vardı üçüde hemen hemen aynı şey zaten 1.5 sene türlü türlü ilaç kullandım şuan varya bambaşka biriyim gören herkes farkediyor zaten şikayetlerimin sadece bir kısmını yazıyorum durumun vahimliğini siz düşünün

bir kaç kez intihara kalkıştım ama sonra vazgeçtim
    Sürekli ağlıyordum ve içimde oluşan o umutsuzluk zevk alamama hissi (depresyon) sahiptim.
    Dışarıya tek başıma çıkamıyordum yada toplum içinde konuşmaktan utanıyordum
    Düşüncelerim beni öylesine yiyip bitirmiştiki sürekli sinirden stressten vücüdumda yaralar oluyordu
    birşeyi kafama takıp günlerce hatta aylarca üstünde duruyordum sonuç çözemeyip tekrar başa dönüyordum
    zaten kronik mutsuzluk vardı yaklaşık 7-8 senedir bu iğrenç hislerle uğraşıyordum ve bunları benim karekterim sanıyordum.

ve şuan söyleyebileceğim tek şey gençliği çürümüş arkadaşlar dönüp baktığımda o boşa giden 8 yıl için o kadar kendime kızgınımki keşke daha önce doktora gidip yardım alabilseydim

Şuan nasıl bir haldeyim ? yukarıdakilerin tam tersi hayattan beklentisi olan mutlu umutlu sevgi dolu kendini güçlü hisseden birisiyim o ilaçları yapan o kimya ile uğraşan her bilim insanının elini öpeyim

Daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa veya soru soracaksanız özel mesaj atabilirsiniz seve seve yardımcı olurum çünkü psikolojik bir rahatsızlığı olanı sadece bir diğer psikolojik rahatsızlığı olan anlar

Problemlerinizin beyninizdeki hormonların dengesizliğinden/değişiminden olduğunu unutmayın bunun çözümü de çok basit

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ritalin kullanan var mı
    7 yıl önce açıldı
    lustral kullanan var mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa3595

bunun canlı örneği benim sosyal fobi kaygı bozukluğu ve obesesif kompulsif şikayetlerim vardı üçüde hemen hemen aynı şey zaten 1.5 sene türlü türlü ilaç kullandım şuan varya bambaşka biriyim gören herkes farkediyor zaten şikayetlerimin sadece bir kısmını yazıyorum durumun vahimliğini siz düşünün

Sürekli ağlıyordum ve içimde oluşan o umutsuzluk zevk alamama hissi (depresyon) sahiptim.
    Düşüncelerim beni öylesine yiyip bitirmiştiki sürekli sinirden stressten vücüdumda yaralar oluyordu
    birşeyi kafama takıp günlerce hatta aylarca üstünde duruyordum sonuç çözemeyip tekrar başa dönüyordum
    zaten kronik mutsuzluk vardı yaklaşık 7-8 senedir bu iğrenç hislerle uğraşıyordum ve bunları benim karekterim sanıyordum.

ve şuan söyleyebileceğim tek şey gençliği çürümüş arkadaşlar dönüp baktığımda o boşa giden 8 yıl için o kadar kendime kızgınımki keşke daha önce doktora gidip yardım alabilseydim

Şuan nasıl bir haldeyim ? yukarıdakilerin tam tersi hayattan beklentisi olan mutlu umutlu sevgi dolu kendini güçlü hisseden birisiyim o ilaçları yapan o kimya ile uğraşan her bilim insanının elini öpeyim

Daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa veya soru soracaksanız özel mesaj atabilirsiniz seve seve yardımcı olurum çünkü psikolojik bir rahatsızlığı olanı sadece bir diğer psikolojik rahatsızlığı olan anlar

Problemlerinizin beyninizdeki hormonların dengesizliğinden/değişiminden olduğunu unutmayın bunun çözümü de çok basit

Teşekkür ederim. Psikiyatri ücretleri ortalama ne kadar ?

• Patrick Yıldız kullanıcısına yanıt
    İzmirde yaşıyorum devlet hastanesi ücretsiz sigortam olduğu için daha sonra işini çok iyi yapan ilgili bir profesör buldum özel bir hastanede o 100 TL'di sonra maddi durumlardan ötürü doktorumu değiştirdim bir klinikte seansı 40 TL idi
  • 6 ay prozac, 16 ay lustral, atarax, xanax ve adını hatırlamadığım bi sıvı kullandım. Soru?

• quote:

bunun canlı örneği benim sosyal fobi kaygı bozukluğu ve obesesif kompulsif şikayetlerim vardı üçüde hemen hemen aynı şey zaten 1.5 sene türlü türlü ilaç kullandım şuan varya bambaşka biriyim gören herkes farkediyor zaten şikayetlerimin sadece bir kısmını yazıyorum durumun vahimliğini siz düşünün

Hocam siz ciddi misiniz. Bu ilaclari hep kotuluyolar internet ortaminda. Kendiniz mucadele edin hic bulasmayin diyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

6 ay prozac, 16 ay lustral, atarax, xanax ve adını hatırlamadığım bi sıvı kullandım. Soru?

Yararı oldumu size ve neden kullandınız ?

• kesnek kullanıcısına yanıt
    kullandığım ilaçların listesi sgk ilaç sorgulama sayfasında mevcut hiçbir zaman pes etmedim bazen ilaçlar beni hiç hissetmediğim kadar kötü hissettirdi fakat bunun tedavinin bir parçası olduğunu farkettim şu lafımı hiçbir zaman unutmayın "Hiçbir sorun o sorunu üreten zihin tarafından çözülemez" çırpınır durursunuz çözdüm sanar sorunu sürekli ileriye itelerseniz bir süre sonunda ya patlar yada bu hayattan mutsuz hiç zevk alamamış boş yaşamış bir şekilde gidersiniz ilaçlar sorununuzu çözmez sorunu çözmeye olanak tanır

İnternet kadar bilgi çöplüğü bir yer daha yok işinin ehli profesör bir doktora gittim sen kimseyi dinleme bir sorunun olursa bana sor dedi ilaçlar mucize değil sadece sizi olmanız gereken konuma getiriyor mantıklı düşünmenizi ve yeni bakış açıları kazanmanızı sağlıyor dediğim gibi eğer ilaç kullanmamış olsaydım büyük ihtimal 3-5 sene içinde kendimi asardım çünkü o halde yaşamak cidden çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi back2back -- 25 Ağustos 2016; 1:33:08 >

• quote:

kullandığım ilaçların listesi sgk ilaç sorgulama sayfasında mevcut hiçbir zaman pes etmedim bazen ilaçlar beni hiç hissetmediğim kadar kötü hissettirdi fakat bunun tedavinin bir parçası olduğunu farkettim şu lafımı hiçbir zaman unutmayın "Hiçbir sorun o sorunu üreten zihin tarafından çözülemez" çırpınır durursunuz çözdüm sanar sorunu sürekli ileriye itelerseniz bir süre sonunda ya patlar yada bu hayattan mutsuz hiç zevk alamamış boş yaşamış bir şekilde gidersiniz ilaçlar sorununuzu çözmez sorunu çözmeye olanak tanır

İnternet kadar bilgi çöplüğü bir yer daha yok işinin ehli profesör bir doktora gittim sen kimseyi dinleme bir sorunun olursa bana sor dedi ilaçlar mucize değil sadece sizi olmanız gereken konuma getiriyor mantıklı düşünmenizi ve yeni bakış açıları kazanmanızı sağlıyor dediğim gibi eğer ilaç kullanmamış olsaydım büyük ihtimal 3-5 sene içinde kendimi asardım çünkü o halde yaşamak cidden çok zor

Geçmiş olsun

• Patrick Yıldız kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sizede asla umutsuz , karamsar olmayın doktor artık gelmene gerek yok diyene kadar gitmeye devam edin :)
  • 3 gün önce kullanmaya başladım ve son 2 gündür hiç hissetmediğim kadar kötü hissediyorum geçici bir süreç diye umut ediyorum. Son şans bu kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 25 Ağustos 2016; 1:47:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

3 gün önce kullanmaya başladım ve son 2 gündür hiç hissetmediğim kadar kötü hissediyorum geçici bir süreç diye umut ediyorum. Son şans bu kaldı.

Neden başladın ? Ve doktora kaç para verdin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Yıldız

quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

3 gün önce kullanmaya başladım ve son 2 gündür hiç hissetmediğim kadar kötü hissediyorum geçici bir süreç diye umut ediyorum. Son şans bu kaldı.

Neden başladın ? Ve doktora kaç para verdin ?

Sorun sosyal fobi olarak başladı sonra okb ardından depresyonla birleşti. Devlet hastanesi randevü yü çok geç tarihe attı bende tanınmış bir doktorun özel kliğinden randevü aldım 250 lira ödedim. Kesinlikle devlete git çünkü 250 liralık bir iş yapmıyor.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapgod_eminem

Noldu hocam ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.