Şimdi Ara

OKADR KOXPCU DURURKEN BENİ ATTILAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 DK ÖNCE CAHİTEROS KESMEYE GİTTİK.HERŞEY GÜZELDİ.BEN LVL 58 BUFERIM 4 KİŞİ PASO HEALLİYORUS ŞUANDA GÖREV DEVAM ETMEKTE.AMA BEN OYUNDAN ATILDIM.VE BANA GELEN PENCERE ŞU:Auto Keyboard Program deteced a/b/ program will be teterminated. OYSA Kİ BEN PARMAKLARIM KOPARCASINA HEAL SKİLİNE BASIYORDUM NE YANİ HER SKİLE HIZLI BASAN OYUNDAN ATILACAK MI

KESİNLİKLE AUTO HEAL PROGRAMI KULLANMADIM...

BU ARADA CLAN ARESTEKİ K2AN ARKADAŞIMIZIN KarizMA clanıdır .umarım pelerini almışlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanalKabus -- 25 Ağustos 2006; 9:41:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

10 DK ÖNCE CAHİTEROS KESMEYE GİTTİK.HERŞEY GÜZELDİ.BEN LVL 58 BUFERIM 4 KİŞİ PASO HEALLİYORUS ŞUANDA GÖREV DEVAM ETMEKTE.AMA BEN OYUNDAN ATILDIM.VE BANA GELEN PENCERE ŞU:Auto Keyboard Program deteced a/b/ program will be teterminated. OYSA Kİ BEN PARMAKLARIM KOPARCASINA HEAL SKİLİNE BASIYORDUM NE YANİ HER SKİLE HIZLI BASAN OYUNDAN ATILACAK MI

BU ARADA CLAN ARESTEKİ K2AN ARKADAŞIMIZIN KarizMA clanıdır .umarım pelerini almışlardır

Oyun delirdi. bence bi su iç rahatla kardeşim ...

• bu kadar saçma birşey mi olur ya.koxp cular her yerde dururken seni sorgusuz sualsiz banladılarsa yuh yani
  • ben onların ta

up bırakın bu oyunu sizinde her an başınıza gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanalKabus -- 25 Ağustos 2006; 10:03:22 >
  • ee sende sans yokmus ama bende onlarıı

• senin nickinle koxp penceresini açtılarsa atıla bilirsin ark. web sitesinden ticketten yaz sebebini sor bağar çağar yap bişiler işte boş durma ger saat yaz anasını satim:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

10 DK ÖNCE CAHİTEROS KESMEYE GİTTİK.HERŞEY GÜZELDİ.BEN LVL 58 BUFERIM 4 KİŞİ PASO HEALLİYORUS ŞUANDA GÖREV DEVAM ETMEKTE.AMA BEN OYUNDAN ATILDIM.VE BANA GELEN PENCERE ŞU:Auto Keyboard Program deteced a/b/ program will be teterminated. OYSA Kİ BEN PARMAKLARIM KOPARCASINA HEAL SKİLİNE BASIYORDUM NE YANİ HER SKİLE HIZLI BASAN OYUNDAN ATILACAK MI

AYNISI BENDE DE OLDU EDANADA BENİM LCAN VAR LİDERTURK1 G3 GİTTİK GOREVE COK AZ Bİ CANI KALMISTI BENDE HEALERDİM FULL BASTIM HEALE VE EN SONUNDA AUTO KEYBORD DİYE XTRAP HATA VERDİ AMA BAN YEMEDİM CANIN SIKILDI BİDAHA GOREVE GİTMEDİK...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alın size yeni cektıgım bi kosp cu (edena)http://www.resimekle.com/view/39983
  • edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaGno_Freedeick^^ -- 25 Ağustos 2006; 14:04:32 >
  • en iyisi japko
  • eğer sürekli 1920 healliyosan ne yazıkki bunu 3rd program olrak algılıo
    aynı şey benimde başıma geldi pelerin görevinde warrioru healliodum birden o yazı çıktı ve oyun kapandı daha sonra tekrar girdiğimde warrior bnm yüzümden yatmıştı ve görev tamamlanamadı
  • Desenize xtrap koxp dısında herseyi engelliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Majaran

Desenize xtrap koxp dısında herseyi engelliyor

sorma ya
  • al işte para göz K2...
  • üzldüm kardeş
  • geçmiş olsun bı oyun koxpdan başka herşeyi durdurur.........
  • adamı zorla koxpcu yapacaklar heee
  • bu qün tam 8 kere dc yedim 2 qün öncede 3 kere czde inn hostese bakarken oyundan atıLdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkfighter

adamı zorla koxpcu yapacaklar heee

Gercekten goğru sebesiz yere charımın degil tum id min banlanmasından sonra artık tepem attı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.