Şimdi Ara

OK Kondom tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta lazım olacak, tavsiyeleri alabilir miyim?
  • Geciktiricili alma yeter.
  • Gir eczan3ye kariya gitcem de
    Verir utanma qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gecen hafta okey rötar kullandım yaklaşık 45dk falan seks yaptık ilk defa kullandığım için rötar i ufak bi yanma oldu ama güzeldi .

• Ultra ince.Tabi seks sırasında paronayaklaşabilirsin.İyi düşün.
  • 3'lü Safex al kardeş 5 lira.
  • Geciktiricili alırsan sıkıntı.Ters takıpta bi tadına bakıyım derse partner 30-60dk agzından birsey hissetmez.Çilekli alabilirsin partnerin tadına bakarsa begendigini söylüye bilir.Kokusuda güzeldir.Tek skıntısı rengi. .Onun haricinde ultra ince de güzeldir.
  • Ya ben ne kullansam kullanayım hiç bişey hissetmiyorum sonra çavuş düşüyor. Kondom kullanmayınca böyle bi derdim yok. Acaba yaşımla tecrübesizliğiml mi alakalı

• cehennemde yanacaksın zebaniler seni bekliyor ateş seni çağırıyor cehenneme de odun lazım hadi durma
  • ben karma paket kullaniyorum çok tatlı o anki ruh halime göre seçim yapıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kararsızım... bir taraftan günahı düşündürüyor diğer taraftan hormonlarımı engelleyemiyorum artık
  • Tavsiye verenler niye eksilenmis yahu. bu kadar mi kiskanc oldunuz

yeni cikan tenn guzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalıysa kalitelidir pahalı olandan al. (daha önce hiç şeetmedim kondom konusunda cahilim)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzenli kullanacaksan karma paket al. Çoğunu denemiş olursun. Düzenli kullanmayacaksan bence ultra ince al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.