Şimdi Ara

Ohal? Aziz Yıldırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Umarım başkanımızın başına birşey gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelsede kurtulsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futboldan ne zaman men edilecek merak ediyorum. Tabi ozamanda basketbola musallat olur. Spordan men edilir umarım. Gitsin inşaatını yapsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

Futboldan ne zaman men edilecek merak ediyorum. Tabi ozamanda basketbola musallat olur. Spordan men edilir umarım. Gitsin inşaatını yapsın

Mart 2017'ye kadar futboldan men edildi zaten.

Gerçi takan kim, adam orta çağdaki derebeyleri gibi. Umurunda değil ceza gelmiş, gelmemiş.

•  Ohal?  Aziz Yıldırım?
  • Başkana kurban olsun siz adamın ne ile mücadele ettiği daha net ortaya çıkıyor...

Bizi yargılayanların hiçbiri kalmadı ortada.. Kaldı onlarda sadece basında ya onların maskesine yenik düşülecek ya da onların da ne olduğu ortaya çıkacak...

Özellikle o dönemlerde işin Tff ayağında görev yapan kişilerden bahsetmek gerekir, Fener düşmanlığı içinde çalışır gibi hareket ettiler.

Sürekli Amerika seyahatlari yapan karı kocaya dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Başkana kurban olsun siz adamın ne ile mücadele ettiği daha net ortaya çıkıyor...

Bizi yargılayanların hiçbiri kalmadı ortada.. Kaldı onlarda sadece basında ya onların maskesine yenik düşülecek ya da onların da ne olduğu ortaya çıkacak...

Özellikle o dönemlerde işin Tff ayağında görev yapan kişilerden bahsetmek gerekir, Fener düşmanlığı içinde çalışır gibi hareket ettiler.

Sürekli Amerika seyahatlari yapan karı kocaya dikkat

Başıma birşey gelmeyecekse noktasından virgülüne kadar katılıyorum 2 paragrafında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dursun Aydın Özbek İstifa!
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.