Fakir ve yoksul olanlari Anlayabilmek. Bir ay onlarin sofralarina denk sofralarda yemek. Bunun icin yaratan'a sukur etmek. Bunu bilmeyen insanlar 1 gun boyunca ac kaliyorum diye iftarda "domuzlar gibi" yemek yiyen insanlar var etrafimizida hatta bazilari isin suyunu cikarip Iftar menusune 130 ytl bayilan var. Evet senin din kardesin disarida yagmur altinda 1 ytl ekmek parasi icin yalvarirken 130 ytl bir yemege hem de iftar yemegine vermek ne kadar dogrudur Tartisilir. Allah bu sekilde yalnis yapan muslumanlari affetsin. hepimizin Oruclarini kabul eylesin.
Onlari bir gun varos bir semtte iftar yemegi dagitan kamyona sokmak lazim. Belki ozaman anlarlar ne yaptiklarini o 1 gunluk yemegin maaliyeti 200 ytl. Onlarin yedigi bir kisilik yemegin maaliyeti 130 ytl. Allah Affetsin.
quote:
Orjinalden alıntı: DarkSmiley
bu altın kaplama meselesinin bir başka gündenmde kalan olayı daha var. hollywood yıldızı tom cruse kızının ilk bokunu altın kaplatıp açıkarttırmaya çıkardı
Bu olay gerçek mi?
Bu ne biçim Oruç anlayışı ya.. 11 ay yapmadığın kalmasın, sonra Oruç tut İftar gelsin en iyi yemekleri sen ya.. Yazıklar olsun ki Orucu bile bozdular vah..!
Nereye gidiyoruz ülke olarak.çöplerde bir lokma küflü ekmek arayan insan var ya.ama o insanlar 1 ytl bile vermez o aç insanlara.gider altın yerler
quote:
Orjinalden alıntı: disast3r
Nereye gidiyoruz ülke olarak.çöplerde bir lokma küflü ekmek arayan insan var ya.ama o insanlar 1 ytl bile vermez o aç insanlara.gider altın yerler
Mok yesinler hatta tom cruse kızının altın kaplama mokunu yesinler.
Zıkkımın kökünü yesinler
ben atv de izledim altın yaprağı çıkarıp çorba kasesine atıyo adam Üstelik yemeklerde de abartı yok hepsi de Osmanlı yemekleri...Yani diyorum ki Anamun corbasııı
demek adamlar altın seviyo yiyo
ayna programında dubai deki 7yıldızlı oteli gösterirken ordada vardı menülerde onlarda pastanın üstüne altın serpmişlerdi ayrıca banyolardaki musluklar falan hep altındı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme