Bu doru mu ![]() “ODTÜ’de sıradan bir otomat.” https://twitter.com/nedirbilemiyom/status/1582771119114682368?t=6qo3QJdtF1Y09lMQxbvbcA&s=19< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OHA ODTÜ

-
-
Ortadaki pembeli okey Nirvana ekonomik 20 li paket olması lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Niye oha anlamadım
-
Odtü de alkolü geçtim sigara satılması bile yasak. Sence doğru olabilir mi
-
Birader bu fiyatlar ne böyle ya ? Çorap alırım 2 çift onu kullanırım
-
İşte bu yüzden hacettepe.
Alkol satılmasın zaten hiçbir ünide, 1 haftaya harabe olur ortalık.
boun serbest diyorlardı ama boun fatihlerine sormak lazım
eskiden serbestti çoğu ünide galiba ve harabe olmuyodu .d
kaldı ki sokmak zor değil
Hiçbir üniversitede alkol serbest değil, satmak da içmek de yasak. Tabi satmak kısmına el atmak kolay ama içme kısmına gelince pratikte kolayca delinir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyorum ya 7/24 çevremde alkollü görmek beni kötü etkilerdi. Mesela bizde sigara açık alanların %95inde serbest, bilkentte ise sınırlı sigara içme alanları var. Aradaki farkı görsen burada izmaritten geçilmiyor oradaysa temiz havayı bol bol içime çektim. Kaldı ki alkolü de abartabilecek potansiyelli bir ton insan vardır burada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 20 Ekim 2022; 23:0:8 >
100. yıl Migros otomatı demişler. Mantıklı. Oradaki otomatı görmüştüm.
-
Yanlış düşünüyorsun Almanya'da her yerde serbest. Üniversitelerde otomatlarda bile var. Bahsettiğim üniversite TUM bizim tüm üniversitelerimizden ileride. Birşeyi yasaklayınca ters etki yapıyor.
-
Migros un önündeki otomatsa olabilir. Başlığı açan arkadaş Odtü demiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romario11111 -- 20 Ekim 2022; 23:1:53 > -
tweetde odtü yazıyor
bu kadarı da abartı bence aq. çok isteyen eczaneden alsın lol
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
odtüde operasyonu devrimin orada mı yapıyorlar
Utananlar için güzel çözüm
Üniversitelerde sigara ve alkol satılması yasak çünkü, odtü ile alakalı değil. Kondom satılır, bir yasağı yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sana diyorum ki marketlerde de satılıyor her okulda da market var. Ayrıca prezervatif zinaya teşvik etmez. Aranizda cidden otomatta prezervatif görüp hemen 140tl verip sevişmem lazım diyen varsa ciddi sorunludur. |
Sorun ne?
Şokta da satılıyor. Ulaşması imkansız bir şey mi sanki niye abartıyorsunuz |
kızın iradesi varsa istediğini yapar reşit insanlar kimse ailesine bilmemnesine hesap vermek zorunda değil. Kimin zina yapıp yapmayacağı da onlardan başka kimseyi ilgilendirmez |
erotik shop ile ne alaka lan? dostum erotik shopa sakın gitme. ortam düşündüğünden daha kötü. neyse dostum boşver bunları kendin ve çocukların dahil kimseyi odtüde okutmazsın olur biter. bahsettiğin şeyi takan insanlar da aynı senin gibi düşünüp yollamıyordur zaten pek görmedim ama tartışmaya girmeyeceğim seninle. Şahsen kızım olsa 22 yaşında çocukla gelse sevişmesinden daha çok üzülürdüm ajdjajds. Anlamadigin şey su prezervatif olduğu için sevişilmiyor sevişildigi için prezervatifler var |
Prezervatif görünce oha diyosanız herhangi bi festivalde boun’da göz bandıyla gezin
![]() |
Birader bu fiyatlar ne böyle ya ? Çorap alırım 2 çift onu kullanırım |
Benzer içerikler
- en zor deneme yayınları
- koç ilk 100 bursu
- tus dershanesi fiyat 2024
- 345 tyt matematik çözümleri (pdf)
- bilgi sarmal 20" li türkçe deneme pdf 2024 cevap anahtarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X