Şimdi Ara

Oğuzhan ve Olcay neden çağrılmadı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milli takıma Necip çağrılmış güzel haber ancak Oğuzhan ve Olcay neden çağrılmadı anlamak mümkün değil.

• ya bırak boşver... sırf gurbetçi diye avrupa'da yokları oynayan mehmet ekici, sercan sararer gibi adamlar çağrılmış... 'alternatif sol bek' gözlerinin önünde gökhan süzen varken caner çağrıılmış. ibrahim toraman'dan zaten bahsetmekten bile sıkıldım. pek düşünmeyin milli takımı gerçekten çıkarcıların oluşturduğu bir topluluk, başka açıklaması olamaz bunun. hayır sadece bizim oyunculara değil, anadolu takımlarındaki bir çok oyuncuya da haksızlık yapılıyor (erman kılıç, serdar aziz, kadir bekmezci, erkan zengin, ilhan parlak, aykut demir) ...

Orijinalden alıntı: Lawagolem

ya bırak boşver... sırf gurbetçi diye avrupa'da yokları oynayan mehmet ekici, sercan sararer gibi adamlar çağrılmış... 'alternatif sol bek' gözlerinin önünde gökhan süzen varken caner çağrıılmış. ibrahim toraman'dan zaten bahsetmekten bile sıkıldım. pek düşünmeyin milli takımı gerçekten çıkarcıların oluşturduğu bir topluluk, başka açıklaması olamaz bunun. hayır sadece bizim oyunculara değil, anadolu takımlarındaki bir çok oyuncuya da haksızlık yapılıyor (erman kılıç, serdar aziz, kadir bekmezci, erkan zengin, ilhan parlak, aykut demir) ...

Fenerbahçe ligin en kötü futbolunu oynayan takımlardan ama 7 futbolcu çağırıldı.Oradan anla durumu.
    Eğer fbci değilsen anlarsın zaten.Mesela Galatasaraydan Umut Bulut gereksiz ama diğerleri gerekliydi.4 normal.Fenerdende en fazla 4 oyuncu çağırılmalıydı.
    4 oyuncu açığı olurdu.Oğuzhan,Olcay ve saydığın isimlerden bir kaçı değerlendirilirdi.Ama nerede ? Birileri abdullah avcıya iyi öğütlüyor bazı şeyleri.
    Neymiş yeni bir milli takım yeni vizyon.Bu yeni vizyon değil.Çete işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elle Sid Pierre

Çağırdığı adamlara bakarsan anlarsın.Bekir ve Caneri çağırmış mesela.Bu soru bu yüzden saçma olmuş.

Ayıptır sorması bekirin yerine kimi çağıracaktı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alex Telles ve Veysel Sarı
    12 yıl önce açıldı
    Dia yok Reyiz ve Uğur Boral var
    15 yıl önce açıldı
    İlhan Selçuk neden gözaltında?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olcay neysede oğuzhan çağrılmalıydı
    Daima gülmüşümdür onların
    Saçma hayallerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Bilim Adamı

quote:

Çağırdığı adamlara bakarsan anlarsın.Bekir ve Caneri çağırmış mesela.Bu soru bu yüzden saçma olmuş.

bekir değil de canerin yerine olcan çağırılabilirdi. ayrıca bekirden başka ülke içinde stoper kaldı mı çağırılabilecek? serdar aziz var bi o kadar gidip gökhan zanı çağırmayacaklarına göre.. kabul edelim ülke olarak ,altyapımız bitik

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • abdullah avcı geldiğinde milli takımda sözde devrim yapacaktı dimi ? Gençlere, yeni yüzlere doyacaktık. Herkes bizim milli takıma iştah ile bakacaktı dimi ?
  • volkan gibi tolga gibi orta yasli ust duzey kaleciler varken , onur gibi genc yildiz kaleciler varken fenerin yedek kalecisini oynatip onun da 2 hatali ile kendi kendine 2 gol yemesiyle benim gozumde zaten bitmisti..

aykut hoca gecen kupa macinda 3. kaleciyi iynatiyor , mert nasil olsa milli takimda tecrube kazaniyor.

yazik gercekten milli takimi fenerin paf takimi yapti herif.

• Mehmet Ekici bu sene takımında ne oynamış merak ediyorum.Sırf yurt dışında oynadıkları için devamlı milli takımdalar.Performansları kötü olan adamların milli takımda olmasına alıştık.Necip'in yıllardır olması gerektiğini savunuyorduk şaşırdım alınınca.Onun dışında Olcay haketmiyor.İbrahim Toraman zaten blok yemiş hiç alınmıyor.Hasan Ali'nin alternatifi yok Gökhan Süzen iyi bir derbi çıkarttı oda çağırılmamış.Neyse biz alıştık bunlara.Beni ilgilendirmiyor artık.Maçları izlemek bile içimden gelmiyor ama ne yaparsın işte taşıdıkları ay yıldız için izliyoruz.

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

Orijinalden alıntı: Türk Bilim Adamı

quote:

bekir değil de canerin yerine olcan çağırılabilirdi. ayrıca bekirden başka ülke içinde stoper kaldı mı çağırılabilecek? serdar aziz var bi o kadar gidip gökhan zanı çağırmayacaklarına göre.. kabul edelim ülke olarak ,altyapımız bitik

Bence serdar aziz çok abartılıyor. Bekir bu sene çok iyi ve çağırılması mantıklı. Caner de yedek sol bek olmadığı için çağırıldı. Ayrıca fb geçen maçta 3. Kalecisini oynattı çünkü 2. Kalecisinin milli takımda oynayacağını biliyordu falan diyen arkadaş türkiye kupasında fb grupta hep merti oynattı sadece göztepe maçında ve yarı finali garantiledigimiz için sivas maçında serkan oynadı.

• quote:

quote:

ya bırak boşver... sırf gurbetçi diye avrupa'da yokları oynayan mehmet ekici, sercan sararer gibi adamlar çağrılmış... 'alternatif sol bek' gözlerinin önünde gökhan süzen varken caner çağrıılmış. ibrahim toraman'dan zaten bahsetmekten bile sıkıldım. pek düşünmeyin milli takımı gerçekten çıkarcıların oluşturduğu bir topluluk, başka açıklaması olamaz bunun. hayır sadece bizim oyunculara değil, anadolu takımlarındaki bir çok oyuncuya da haksızlık yapılıyor (erman kılıç, serdar aziz, kadir bekmezci, erkan zengin, ilhan parlak, aykut demir) ...

Fenerbahçe ligin en kötü futbolunu oynayan takımlardan ama 7 futbolcu çağırıldı.Oradan anla durumu.
    Eğer fbci değilsen anlarsın zaten.Mesela Galatasaraydan Umut Bulut gereksiz ama diğerleri gerekliydi.4 normal.Fenerdende en fazla 4 oyuncu çağırılmalıydı.
    4 oyuncu açığı olurdu.Oğuzhan,Olcay ve saydığın isimlerden bir kaçı değerlendirilirdi.Ama nerede ? Birileri abdullah avcıya iyi öğütlüyor bazı şeyleri.
    Neymiş yeni bir milli takım yeni vizyon.Bu yeni vizyon değil.Çete işi.

umut bulut yerine ilhan parlak çağrılabilirdi... ama tam tersiine ben umut bulutun gerekli olduğunu düşünüyorum, bence gerekesiz olan hamit... fenerden ise caner, bekir, mehmet topal. gurbetilerin büyük bi kısmı gereksiz... nuri'ye lafım yok ama o da 6 aydır oynamıyo sayılır. mehmet ekici ve sercan sararer zaten avrupa'da şu an 3. sınıf futbolcu konumundalar. bi mevlüt bide ömer toprak var adam akıllı ki ligimizde ömer toprak'dan daha kaliteli ersan gülüm, serdar aziz, aykut demir gibi stoperler var.

allah aşkına liginde 25 yaşın altında 4 tane mükemmel stoperin var; semih kaya, ersan gülüm, serdar aziz, aykut demir... sen kimleri çağırmışsın.
    liginde selçuk inan dışında çok iyi oyun kurabilen erman kılıç ve oğuzhan özyakup gibi iki futbolcu var ama sen 6 aydır forma şansı bulamayan emre ve nuriyi çağırmışsın... hadi emre tecrübesiyle her daim krediye sahip ama en azından bu maçlığına nuri yerine oğuzhan çağrılabilirdi ki çağrılmalıydı.

• quote:

Gökhan Süzen dediğin adam İBB'nin yedek sol bekiydi. Beşiktaş'a transfer oldu diye hemen milli takıma mı çağırılacaktı ?. İbrahim Toraman'ı stoper olarak çağırmak için gelecek vaat eden 2 genç stoperden birini kesemeyeceğine göre Bekir'i kesecekti. İbrahim Toraman sürekli stoper oynamadağı için Bekir'i çağırması daha doğru bir karar. . Orta saha olarakta Mehmet Topal, Necip, Emre, Selçuk, Nuri'den birini kadro dışı bıraktıracak seviyede bir oyuncu değil.

• Olcay'ın hakettiğini ben de düşünmüyorum. Oğuzhan ise pozisyonundan çağrılmadı gibime geliyor.
    Açıkçası Oğuzhan Necip'e göre daha formda.

açıkçası zaten milli takımı izlemek son 2 senedir hiç keyif vermiyor. saçma sapan isimleri çağırdılar. futbolumuz çöküşte.

Orijinalden alıntı: Solert

quote:

Gökhan Süzen dediğin adam İBB'nin yedek sol bekiydi. Beşiktaş'a transfer oldu diye hemen milli takıma mı çağırılacaktı ?. İbrahim Toraman'ı stoper olarak çağırmak için gelecek vaat eden 2 genç stoperden birini kesemeyeceğine göre Bekir'i kesecekti. İbrahim Toraman sürekli stoper oynamadağı için Bekir'i çağırması daha doğru bir karar. . Orta saha olarakta Mehmet Topal, Necip, Emre, Selçuk, Nuri'den birini kadro dışı bıraktıracak seviyede bir oyuncu değil.

Sanki Emre ve Nuri çok iyi oynuyor.Adamlar kaç aydır doğru düzgün oynamıyor.Bari şu hazırlık maçında Oğuzhan gibi oyunculara şans versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

quote:

Hani şu yüzüne tükürülmüş numarası yapan mı?

Hey Allahım ya!Ne alakası var.Adam milli formayı fazlasıyla hak ediyor.Emek hırsızı Burak çağırılınca sesin çıkmıyor ama.

Burak çıktı yaptım bir daha yapmayacağım dedi. Özür dilemek erdemdir.

O zaman Melo özür dilesin.

quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

quote:

Hani şu yüzüne tükürülmüş numarası yapan mı?

Hey Allahım ya!Ne alakası var.Adam milli formayı fazlasıyla hak ediyor.Emek hırsızı Burak çağırılınca sesin çıkmıyor ama.

Burak çıktı yaptım bir daha yapmayacağım dedi. Özür dilemek erdemdir.

Bence senin de şu an özür dilemen gerek , ama sende o erdem var mıdır ..? Bilinmez

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.