Şimdi Ara

Oğuzhan Uğur'un şişirilmiş balon olduğu gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanat desen sanat yok.Varsa yoksa küfürlü ergen muhabbeti çoktan bitmişti şöhreti.Ta ki Muhalif kimliğini kullanana kadar.Muhalif kimliği üzerinden çukkayı götürüyor.

Nasıl iktidar yandaşı olup parayi götüren vasıfsızları eleştiriyorsak. Muhalif kimliği kullanarak zengin olanlarıda eleştirelim.

Ben şahsim adıma ne siyasi ne toplumsal kavramlar(İktidar, muhalefet, Lgbti, feminist vs..)üzerinden prim yapan vasıfsız insanlara prim yaptırmıyorum.

Eleman milyon liralık spor arabalara biniyor parayi götürüyor.Uyaniklik yapmasa şarkıcı kalsa sittim sene alamazdı o arabaları yaşayamazdı o hayatı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Onun muhalifliği de balon zaten. Tamamen vitrin. O kadar zaman içinde Ergenekon ve Balyoz davalarında iktidarı eleştiriyordu hatta babasının da bu kumpasların kurbanı olduğunu söylüyordu. Programına aldığı farklı zamanlardaki önemli AKP'li isimlerin hiçbirine ılımlı bile olsa bu muhalif görüşünü yansıtmadı, dile getiremedi, soramadı. Bu konudaki muhattabımız bunlar değildi diye geçiştirdi. Neymiş kendisini hapiste görmek istemiyormuş nah sorarmış, bunları soracağını düşünenler avucunu yalarmış. E o zaman niye boş yaptın arkadaş? Niye insanların ilgisini o boş cümlelerinle toplayıp onlara zaman harcattın? Kanal İstanbul projesine de eleştiri getiremedi sorulması gereken soruları soramadı. Kısacası tamamen boş yapıyor. İktidarın istediği şekli almış etliye sütlüye karışmayan ılımlı muhalefetimsi bir şahsiyet. Mevzular serisi için konuşmuştum bu arada.

• gerçekten boş adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç izlemedim ne anlatıyor bilmiyorum. Nasıl meşhur oldu bu kişi?

• Cok iyi tespit

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilk kez "budabi tv" deyken forumda konusu açılmıştı ve bolca övülmüştü. ama sürekli bel altı ve ergen şakası ile bir yere kadar.

• Babasının ekmeğini yiyor.

• Onun muhalifliği de balon zaten. Tamamen vitrin. O kadar zaman içinde Ergenekon ve Balyoz davalarında iktidarı eleştiriyordu hatta babasının da bu kumpasların kurbanı olduğunu söylüyordu. Programına aldığı farklı zamanlardaki önemli AKP'li isimlerin hiçbirine ılımlı bile olsa bu muhalif görüşünü yansıtmadı, dile getiremedi, soramadı. Bu konudaki muhattabımız bunlar değildi diye geçiştirdi. Neymiş kendisini hapiste görmek istemiyormuş nah sorarmış, bunları soracağını düşünenler avucunu yalarmış. E o zaman niye boş yaptın arkadaş? Niye insanların ilgisini o boş cümlelerinle toplayıp onlara zaman harcattın? Kanal İstanbul projesine de eleştiri getiremedi sorulması gereken soruları soramadı. Kısacası tamamen boş yapıyor. İktidarın istediği şekli almış etliye sütlüye karışmayan ılımlı muhalefetimsi bir şahsiyet. Mevzular serisi için konuşmuştum bu arada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • moda oldu gençler saolsun herkesi ünlü ediyorlar bir fikir sahibi olacak zekaya erişemedikleri için biraz güzel cümle olan herkesi ünlü ediyorlar!

• Kim ki o

• Adam tıpki erdoğan gibi. Adam ne söylese gülünüyor alkışlanıyor ama genellikle hiç kimse bizzat onu doğru düzgün eleştirmiyor.

Geçen adamın biri bunu bir konuda eleştirdi herifin tek yapabildiği adamın tipiyle dalga geçmesi oldu ve o kamera arkasındaki figüranlarda buna güldüler. "niye adamın tipine laf ediyon lan hiç utanman yok mu" diyebilen olmadı.

• dolu olması değil reyting kapabilmesi önemli.

melek yatırımcılar nasıl girişimcilik sektöründe yatırım yapacak gelecek vadeden girişim arıyolarsa, türkiyede medya patronları da reyting vadeden genç ararlar sürekli. Okan Bayülgen mesela bir medya patronu olarak Ali Biçim'e çok yatırım yaptı ama tutmadı, en sonunda youtube'da tutturmuş işi biraz ama Okan'ın yatırımları büyük ölçüde boşa gitmişti. Oğuzhan Uğur da yine kendisine yatırım yapılmış birisi. belli bi reytingi var. yatırımcılarına para kazandırıyor. gerisi önemli değil. para getiriyosan "dolu" adamsın sektör için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Ekim 2020; 23:8:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhan Uğur yerine Hasan Can Kaya - Konuşanlar daha çok hoşuma gidiyor.Hiç değilse stresi azaltıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnNumero -- 16 Ekim 2020; 0:37:41 >
  • Ağzına sağlık Hocam. Adamda küfür ve ergen muhabbetinden başka bir halt yok. Babası üzerinde prim kasıyor. İğreniyorum böylelerinden. Bütün ergenler bilir bu boşu,Barış Özcan kim desem tanımazlar. Böyle boş adamların bir yerlerini kaldırdılar.

• Oğuzhan Uğur'un şişirilmiş balon olduğu gerçeği

• boş beleş adam bi de antenleri var yanında beraber takılıyorlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.