Helal lao Uzaylı sasi |
Oğuz sasi uzaylıları anlatıyor

-
-
Oğuz mu Sasi mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MaxPayne87
Oğuz mu Sasi mi?Sasi lao
-
Uzaylılar kesinlikler var ancak komplo teorisyenlerinin iddia ettikleri gibi Dünya devletleriyle anlaştıklarına,deneyler yaptıklarına vs kesinlikle inanmıyorum.
Şimdi mesela Andromeda galaksisinden gelen bir uzaylısınız diyelim.Aradaki o mesafeyi aşmak için çok gelişmiş bir teknolojik güce sahipsiniz demektir.Dünya adında bir gezegen bulmuşsunuz ve üstünde size göre çok ilkel insanlar yaşıyor.Siz olsanız bu insanlarla anlaşır mısınız yoksa anlaşmaz mısınız?İkincisi daha olasıdır.
Hem nedense bu uzaylılar sadece Amerikalılara görünüyor.Şimdi işin içine İsrailllilerde girdi.Ne tuhaf değil mi?Nedense Ruslarla veya Çinlilerle anlaşan bir uzaylı ırkı göremedik.Ya da İngilizlerle,Fransızlarla,Almanlarla anlaşan uzaylılarda yok.Sadece Amerikalılarla anlaşan uzaylılar var...
Stephen Hawking 'Eğer uzaylılar bizi ziyaret ederse Kristof Kolomb'un Amerika'ya ayak basması gibi olacaktır.Bu yerli Amerikalılar için hiç iyi olmamıştı' demişti.
Oğuz Şaşıyı severim lakin komplo teorilerine çok fazla inanıyor.Bu komplo teorilerini ortaya atan adamların amacının bu teoriler üzerinden tanınmak veya para kazanmak olabileceğini hiç düşünmüyor.
Mesela Haim Eshed adını bu söylemlerinden önce hangimiz biliyorduk?
Yarın bu söylediklerini bir güzel kitaplaştırır sonra da satar.
Ondan sonra gelsin paracıklar....
-
Hocam adam bir de öyle normal anlatıyor ki durumu
Sanki kendisi bizzat gitmiş görmüş gibi.
Bazen ta... mı geçiyor acaba diye düşünüyorum. Öyle bir muhabbet de var zaten.
-
Sasiden uzun zamandır güzel bilgilendirici bir video olmuş.
Bende aynı düşünüyorum Bu israil uzay projesinin başındaki adamın anlattıklarını yıllardır her çıkan anlatıyordu.
Anlatılanların Hepsi olmasada büyük çoğunluğu bana mantıklı geliyor.Milyarlarca evrenin olduğu bir yerde insandan başka canlının olmadığını söylemek saçmalık zaten...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu herifin beşiktaş rize maçı reaksiyonu vardı çok kahkaha atmıştım
-
Tek yaşayan insanların hazin sonu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sasinin son hali, özellikle twitchteki yayınları beni üzüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X