herkese merhaba, OGS olup KGS olmayan otoban var mı? Boğaz köprülerinde KGS var mı?(ankara da oturuyorum) Banka değişikliklerinde OGS cihazı taşıma imkanı var mı? (Yani geçtiğim yeni bankada OGS varsa eski bankamın cihazını yeni bankayla kullanabilir miyim?) teşekkürler
KGS olup OGS olmayan yerler var, köprülerde KGS var, diğerini bilmiyorum
benim bildiğim heryerde kgs de ogs de var nakit kalkalı her yerede ikiside yapılıyor ama emin değilim dediğim gibi
bütün cevaplara teşekkürler başka bankadan aldığım ogs cihazını banka değiştirince kullanmaya devam edebilir miyim?
banka kullanamaycağımı söyledi, çok nadir geçiş yapanlar olarak sanırım kgs yoluna gideceğim hayırlısı :)
quote:
Orijinalden alıntı: bloodyking
Yolumun üzerinde kgs olup ogs olmayan hiçbir yere rastlamadım. Her zaman ogs kullanırım.
ankara-istanbul arasında bir çıkışta uyarı vardı bu gişede ogs yoktur diye, küçük bir çıkıştı
Boğaz köprüleri ve Anadolu Otoyolu (O-4 E80)nda sadece ogs ve kgs geçiyor.nakit yok. Ama bana kalırsa 1.köprüden sadece ogs geçmeli.
MTV'ye yüzde 5 gibi bir zam yapsalar daha iyi. En azından köprülerde bekleme azalır.
Merhaba,
Bildiğim kadarıyla her bankaya ait OGS cihazı farklı. Bunlar içerisinden önereceğiniz hangisidir?
Daha kompakt boyutta olan tercih sebebidir.
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
OGS ve KGS'yi kökten kaldırmaları lazım.
MTV'ye yüzde 5 gibi bir zam yapsalar daha iyi. En azından köprülerde bekleme azalır.
Ben köprüden geçmiyorum.. Bu fikrin de pek hoşuma gittiğini söyleyemem.. Beklemenin azalması için herkesin OGSye geçmesi daha mantıklı..
quote:
Orijinalden alıntı: djoz
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
OGS ve KGS'yi kökten kaldırmaları lazım.
Ben köprüden geçmiyorum.. Bu fikrin de pek hoşuma gittiğini söyleyemem.. Beklemenin azalması için herkesin OGSye geçmesi daha mantıklı..
arkadaşım gecen gün de sigara ve içki satışlarına zaam yapılsın diyordun f1 yarısları için bana ne senin yarısın,devlet her iytiyacı oldugunda benim üç kuruşuma göz dikmek zorunda mı?
mtv bgn%5 zam yapsınlar yarın ötvdeki oranları artırsalar bu sana dokunmayacak mı? onun yerine benzine koydular zaten yetmedi mi diyorsun. ben aracımı aldım gerisi ne yaparsa oh ne ala. devlet zaten o yolları yapımı için senden vergiyi kesiyor bi daha niye üstünde gitmek için para alınıyor ki?
İŞ BANKASI'ndan eşimin aracı için sipariş ettiğim OGS cihazı aşağıdaki gibi özel teneke kutusunda kullanma kılavuzu ve alkollü cam temizleme bezi ile birlikte teslim edildi.
Cihaz Ücreti 40 TL İlk Yükleme 30 TL
Bunu bilmiyordum, öğrendim, sizinle de paylaşmak istedim:
OGS'den cihazsız geçtikten sonra (kaçak geçiş) 1 hafta içerisinde OGS cihazına başvurur ve alırsanız OGS cihazının hesabından geriye dönük olarak 1 haftadaki kaçak geçişler mahsup ediliyormuş.
Bence bilmekte fayda var, acil durumlarda yardımı olabilir.
Adana Batı Alın OGS/KGS Gişeleri
ASX'e İŞ BANKASINDAN aldığım OGS cihazını ön cama nizami bir şekilde taktım.
Ayrıca GARANTİ BANKASI'ndan da geçen yıl aldığım OGS cihazı için KLİPS de bu hafta geliyor, ücretsiz.
quote:
Orijinalden alıntı: kataliz
bütün cevaplara teşekkürler başka bankadan aldığım ogs cihazını banka değiştirince kullanmaya devam edebilir miyim?
Merhaba, benim de benzer bir sorunum var. Garanti bankasından OGS almıştım ve yine garanti bankası kredi kartından yükleme yapıyordum. Garanti kredi kartını iptal ettirmek istiyorum, acaba başka bankadan yine aynı cihaza havale/eft ile yükleme yapabilir miyim?
Bu şekilde kullanan var mı aranızda?Merhaba, benim de benzer bir sorunum var. Garanti bankasından OGS almıştım ve yine garanti bankası kredi kartından yükleme yapıyordum. Garanti kredi kartını iptal ettirmek istiyorum, acaba başka bankadan yine aynı cihaza havale/eft ile yükleme yapabilir miyim?
Bu şekilde kullanan var mı aranızda?
Ankara'da yaşayan birisi olarak çok sık İstanbul ve yazlarıda Çeşme otobanını kullanıyorum. 3 senedir boşuna debelenmişim KGS ile. Huzur OGS'deymiş. Oh be!
GARANTİ bankası her nasılsa OGS klipsini getirtmiş (İstanbul'dan kapalı zarf içinde ve nâma yazılı!!!) ve bugün teslim aldırdım. Az önce de akşamın serinliğinde PASSAT'ın ön camına yapıştırdım.
Şimdi iş biraz karıştı, hem Garanti Bankası OGS, hem İş Bankası OGS, hem de İş Bankası KGS'm var. KGS'yi çöpe mi atayım acaba? Ruhsattan çıkarıp cüzdana koydum. Hasbelkadar ikisine de sahip olmayan bir araca binmek zorunda kalırsam en azından gişelerden sorunsuz geçebileceğimi bilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme