Şimdi Ara

öğretmenlik ek puanlı tercih hangi puan türündeki hangi öğretmenlikler için geçerli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • artık tercih listemin son sıralarını yazıyorum.Ek puandan ötürü boğaziçi öğretmenlik de yazacağım.Fakat hangi öğretmenlikler ek puanlı alıyor bilmiyorum.Yardımcı olur musunuz?MF1:4285 MF2:3589 TM2:4127 TM3:4834 BUNLAR EK PUANLI SIRALAMALARIM .(Anadolu öğretmen lisesi mezunuyum)

• anladım kimse beni takmıyor :(
  • bu hangi öğretmenliği isteyeceğine bağlı ama neredeyse tüm öğretmenlikler ek puanla alıyor diye biliyorum
  • kepirlii K kullanıcısına yanıt
    Peki bunlar yazmıyor mu bir yerde?
  • kılavuzda ek puanlı başarı sıralaması diye bir yer var öğretmenliklerin yanında ordan bakabilirsin
    aaaa evet gördüm tamam çok sağol =)
  • Çoğu öğretmenlikte kullanabilirsiniz ek puanınızı. Hangi bölümü istiyorsunuz?

Ayrıca, kılavuzun 384. sayfasına bakmanızı öneririm.
    http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/OSYS/Tercih/2014-OSYSKONTKILAVUZU10072014.pdf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne demek :) nerseini düşünüyorsun bende ilköğretim matematik düşünüyorum da :)
    Bir şey daha soracağım ..Saçma ama sadece öğretmenlik seçersek ek puan değil mi başka bir şey için yok
  • malesef yok :)
    ben aslında tıp yazdım ilk 14 tercihim böyle ama ne olur ne olmaz diye ek puanımı da kullanayım dedim 29.tercihime ilköğretm mat yazdım ben de. :) muhtemelen tıp olur inşaalah diyelim de öyle yani :)
  • saksıdakihayat kullanıcısına yanıt
    inşallah olur :) benimde ek puanlı sıralamam 6477 hacettepe 6780 ile alıyor şu anlık tutuyor gözüküyor ama yine de korku var sıralamalar yukselmez ınşallah
    Bence çok oynamaz, girersin inşaallah :)
  • saksıdakihayat kullanıcısına yanıt
    inşallah sabit kalsın yeter :) pek tercih eden olmuyor artık öğretmenlik ama belli de olmaz işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.