artık tercih listemin son sıralarını yazıyorum.Ek puandan ötürü boğaziçi öğretmenlik de yazacağım.Fakat hangi öğretmenlikler ek puanlı alıyor bilmiyorum.Yardımcı olur musunuz?MF1:4285 MF2:3589 TM2:4127 TM3:4834 BUNLAR EK PUANLI SIRALAMALARIM .(Anadolu öğretmen lisesi mezunuyum)
anladım kimse beni takmıyor :(
bu hangi öğretmenliği isteyeceğine bağlı ama neredeyse tüm öğretmenlikler ek puanla alıyor diye biliyorum
kepirliiK
kullanıcısına yanıt
Peki bunlar yazmıyor mu bir yerde?
kılavuzda ek puanlı başarı sıralaması diye bir yer var öğretmenliklerin yanında ordan bakabilirsin
kepirliiK
kullanıcısına yanıt
aaaa evet gördüm tamam çok sağol =)
Çoğu öğretmenlikte kullanabilirsiniz ek puanınızı. Hangi bölümü istiyorsunuz?
ne demek :) nerseini düşünüyorsun bende ilköğretim matematik düşünüyorum da :)
kepirliiK
kullanıcısına yanıt
Bir şey daha soracağım ..Saçma ama sadece öğretmenlik seçersek ek puan değil mi başka bir şey için yok
malesef yok :)
kepirliiK
kullanıcısına yanıt
ben aslında tıp yazdım ilk 14 tercihim böyle ama ne olur ne olmaz diye ek puanımı da kullanayım dedim 29.tercihime ilköğretm mat yazdım ben de. :) muhtemelen tıp olur inşaalah diyelim de öyle yani :)
saksıdakihayat
kullanıcısına yanıt
inşallah olur :) benimde ek puanlı sıralamam 6477 hacettepe 6780 ile alıyor şu anlık tutuyor gözüküyor ama yine de korku var sıralamalar yukselmez ınşallah
kepirliiK
kullanıcısına yanıt
Bence çok oynamaz, girersin inşaallah :)
saksıdakihayat
kullanıcısına yanıt
inşallah sabit kalsın yeter :) pek tercih eden olmuyor artık öğretmenlik ama belli de olmaz işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme