Şimdi Ara

Öğretmenlerimizin en adam olmadığı anları yazıyoruz. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
14
Favori
6.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oyuncuyuspa

quote:

Orijinalden alıntı: perdono fotefatofatoyo

ben öğretmenim ama hiç o dediğiniz adamlar gibi olmadım. inşallah da olmam. ama valla bazı öğrenciler deli ediyor beni. kaşınıyorlar resmen.

Eğer espri yapıp kendi aralarında gülüşüyorlarsa aldırış etmeyin sizle alakası yoktur büyük ihtimalle.Ortaokulda espri faalan yapıyordum arkadaşlar gülüyordu hoca ona söylüyordum sanıyordu heralde bu yüzdende bana çok kötü davranırdı

yok ben üstüme alınmam ama çok konuşuyorlar ve rahatsız ediyorlar diğer öğrencileri. ben de rahatsız oluyorum onlarla uğraşmaktan dersi verimli işleyemiyorum.

• Çocukken ilkokulda ödevimi yapmadığımdan dolayı dayak yemiştim. Sen kim oluyorsun ki bana vurma hakkına sahip oluyorsun. Ufakken kendimi savunamazdım ama şimdi karşıma gelse tanımam.
  • 3. sınıftaydım müfettiş gelmişti tam olarak ne olduğunu tam bilmiyordum müfettişin , adam oturup sakince bizi izliyordu . Hocamız şuan bu oda boş mudur çocuklar diye sordu herkes hayır hocam dedi ben evet demiştim Tamam Kerem arkadaşlarına gösterir misin edi Tabi öğretmenim dedim yanımda oturan arkadaşın aynasını aldım nefes alıp aynaya üfledim ve ayna buğulandı ortamdan görünmeyen ama olan bişeyi içime çekip üfledim ve kanıtıdır dedim aferin dedi sonra öğretmenim uzayda ses yayılmaz demiştiniz di mi dedim evet dedi ya uzay da doluysa dedim hayır evladım boştur dedi öğretmenim kanıtlar mısınız dedim hoca bişey dememişti müfettiş çıkışta öğrencin senden fazla biliyor galiba deuyip gülmüştü demişti hoca bana çok kızmıştı cetvelden kaçmıştım hatırlıyorum
    Edit: Öğretmenler olmasa çoğu insan cahil kalırdı elbette ki kötü şeyler olacaktır fakat hepsi kötü değildir genelleme yapmayın lütfen

• Bugün kantinden sınıfa çıkıyorduk. Tam kapının önünde içeri giriyorduk. Hoca arkadan geldi geç girmediğimiz halde yok yazıldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşıma matematikte soru sormuşlardı yapamamıştı eleman. Hoca "Bunları yapmak zorundasın X,yoksa yazılı notların düşük gelir ailene söylemek zorunda kalırız." dedi bizim patavatsız "Hocam ben futbolcu olcam yiaa ne gerek var matematiğe." diye gevşekçe bir cevap verdi hocaya.Hoca da kendisini çok severdim bizimkine sınıfın ortasında "Futbolcu olsan attığın golleri sayamazsın." demişti. Ne gülmüştük

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Birkaç hafta önce su almaya kantine indik öğrenci zili çaldı.Merdivenlerin başında çatlak bir hoca vardı,geçirmedi kantine giremedik.Hocam 2dk su alıcaz diyoruz yok arkadaş kadın şizofren manyak yani.Gidin öğretmeninizden izinli imzalı kağıt alın getirin dedi gittik biz hocadan rica ettik kağıdı götürdük kadın "Öğretmen böyle mi yazar kimi kandırıyosunuz?" diye bizi disiplin kurulu başkanına şikayet etmiş. Kadın çatlak hocalar da biliyor sıkıntı çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardstone -- 6 Nisan 2015; 17:47:05 >

• Afedersiniz bukadar g.. ogretmenin oldugu bir ulke yine iyi halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YveJhin -- 6 Nisan 2015; 17:45:54 >
  • ilkokul öğretmenim küçükken beni sınıfın önünde rezil etmişti. Neymiş kalemi yere atıyormuşuz, önümde oturan kızların bacaklarına bakıyormuşum. Bi tokat koymuştu ki sormayın...

Sonra iki kere karşılaştım ama suratına bakmadım .....'nun

Ortaokul- Orta son sınıf bir gün koridora koştum hocanın birini arıyordum, ufak bir problem vardı, trişkadan derslere giren bir öğretmen vardı, herkesi içeri sokmaya çalışıyordu.
    bana da bir tokat koymuştu içeri girmiştim ondan sonra. Lan bi şikayetimiz var geliyoruz sana kahpenin evladı!!

Lise anımı anlatayım, meslek lisesine kimse gitmesin arkadaşlar amele kaynıyor.

İlk iki haftadayız, bir gün hoca'nın biri içeri geldi, elimizde pet şişe vardı, bana yöneldi, bir tokat koydu, neymiş tuvalete pet şişe atıp tıkıyormuşuz. Sen kimsin nerden çıktın lan deyyus??

içimde hep uktedir o hocaları dövmek, kemiklerini felan kırmak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 6 Nisan 2015; 18:00:21 >

• Beden dersindeyiz. Arkadaşla beni koşu yarışına tabi tutmuştu hoca. Üçten geriye saydı ve fırla dedi. Bizde başladık koşmaya. Sonra bize sıfır verdi. Beden lan. Bedenden sıfır aldım o değişik yüzünden.

Edit : Sıfır vermesinin nedeni güya fırla değil baila demesi gerekiyormuş kandırmış bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmtMlh -- 6 Nisan 2015; 17:53:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeTavus

Kırşehir, Mucur Anadolu Öğretmen Lisesi.

Tarihçiyle yaşadığım olay ise Kırşehir, Kaman Anadolu Öğretmen Lisesi.

Karistirmisim kusura bakmayin

• Bende öğretmenim.Bazı yorumlara bakıyorum da tek taraflı düşünenler çoğunlukta.Kendinizi birde öğretmen yerine koyun öyle düşünün.Bir tek sizler öğrenci olmadınız.Bizde geçtik aynı yoldan.Neyse söylenecek çok şey varda anlayana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: expulse

Arkadaşlar, bir öğretmen olarak yazdıklarınızdan gerçekten üzüntü duydum. öğrencilerime karşı hep olumlu davranmaya çalışıyorum, adil olmaya çalışıyorum ama bazen olunamıyor istenildiği gibi. bu da öğrencilerden kaynaklanabiliyor.

yazdığınız şeyler öğrencilik yıllarımda benimde başıma çok geldi. ama mesleğe başladıktan sonra öğretmenlerin bir çoğuna hak vermeye başladım..

ama tabi ki ne olursa olsun, öğrenci ne yaparsa yapsın. arkadaşlarının yanında dayak yemeyi, aşağılanmayı hak etmiyor. Eğer böyle yapan öğretmenleriniz varsa yasal yollara başvurabilirsiniz. korkunuz olmasın..

Saçma sapan bir sınav sonrası atanıyor öğretmenler, kişilik olarak ya da öğretmen vasfı olarak ayırt ediciliği yok sınavın. çürükler çıkabiliyor her zaman..

Meslektaşıma harfiyen katılıyorum. Ve bir kaç cümle de ben eklemek istiyorum. Öğretmenlik gerçekten de dışarıdan gözüktüğü gibi bir meslek değil. İnsanla özellikle çocuk ya da gençle uğraşmak gerçekten de zor. Biz öğretmenlerin son derece sabırlı ve anlayışlı olması gerekiyor ki bazı zamanlarda bu mümkün olmuyor. Bunu imkansız hale getiren bazı öğrenciler oluyor illaki. Ancak her ne olursa olsun çözüm yolumuz kesinlikle şiddet , hakaret vb. olmamalı. Daima bunların dışındaki insan onurunu zedelemeden bir takım çıkış noktaları aranmalı diye düşünüyorum.

• resim dersinde resmi teslim etmeye 10 dk kala elimdeki kaleme vurup, silgimi alıp kaçan arkadaşı yakalamaya çalışırken hoca onun yerine beni tokatlayınca erkekliğin kitabını yazmıştı
  • 5.sınıfta yanımda peçete getirmedim diye bana tokat atmıştı ...
  • ben ulkucuyumdur.lise 3 teyim o zamanlar.sinifta herkesin dolabi felan var.ben benim (dolab tam ortadadir gormek istemesende gorursun) dolabin ustune bu dolaba pkklilar dokunmasin yazmistim.hoca (bolucu) sinifta derste bagirdi felan boyle sey mi olur.bende dedim hocam pkk ne zaman siyaset oldu diye.haftaya serok apo yazicam dedim.sonra saatlerce odev yaptim.arkadasa 100 verdi bana da yol al dedi.
    son sene Firat Cakiroglu olayindan sonra dolabin uzerine FiratCakiroglu yazdim.gelmis nobetciye sildirmis a...c...

• 6.sınıftayız ders boş nöbetçi ogretmen geldi derse girdi ingilizceci bütün sınıf konuşuyor bende arkama dondum konusuyorum hoca geldi boynumdan tuttu arka sıraya kafamı vurdu 2*3 kez gozluk falan fırladı sonra ben mal oldugum için sesimi çıkarmadım diğer ingilizce hocası sınıf ogretmenimizdi ona söyledim böyle böyle oldu diye bütün sınıfta şahit hocadan gelen cevap şu: ogretmeniniz şaka yapmıştır oyle bişey yapmaz dedi o gunden sonra 2 hocadanda nefret ettim sonra eve gittim gözlügun kırıldıgını gorunce sordular bende anlattım olayı. abim gitti okula ogretmeni falan sıkıştırdı ogretmen o gunden sonra benim yanıma geldi özür falan diledi bi sıkıntın olursa gel paraya ihtiyacın olursa falan gel dedi ama benim şeyimdemi
  • 8. Sınıfta kendini gözünde çok büyüten hoca benden gelmeyen bi konuşmayı benden sanarak sınıftan atmaya çalıştı.. Durumu izah etmeye çalışırken bi anda yanıma geldi tutarak zorla kapıya götürdü ve bi kaç tane vurmuştu baya bi sinirlenip tehdit ettim. Tabi burslu olmakta özel okul müdür yardımcısına gittim durumu izah edince tamam sen girme derse biz hallederiz dedi.. Ertesi zamanlarda dünyanın en iyi hocası haline geldi ama adam değildir kendisi net ..

• Sene 2008 basi yada 2009

Okul cikisi cuma oldugu icin istiklal marsi okumak icin aceleyle siraya gectik ve ben de kendi sinifimin sirasina gectim okunmasini bekliyoruz beklerken aniden arkamdan bir yumruk geldi felegim sasti kulagimin altina cene kemigime tum arkadaslarim bana bakiyor arkami bir dondum hic tanimadigim bir hoca bana neden kufur ettin diye bagiriyor 500 kisi icersinde neye ugradigimi sasirdim gikim bile cikmamasina ragmen ki helede oyle bir durumda asla konusmam milletin bu kufur etti demesine ragmen hala uzerime yurumeye calismasi sucsuz yere yerin dibine girdim yumrugun acisi bir yana onca arkadasimin kiz arkadasimin yaninda utanctan aglama noktasna geldim onca hocanin biri de napiyosun demedi mudur de dahil , tabi milli egitimi felan bilmiyorum kimse sesini de cikarmadi ailede buyukte yok, napicagimi sasirdim , simdi bi genc liseli boyle bisiyi gururuna yediremese alsa bicagi silahi o hisimla bi bos anda bu hoca kilikli haysiyetsiz pisligi vursa bicaklayip oldurse o mu suclu olur hoca mi ?? Ustune genc ceza bile almazmi. Bu devlet bunlardan neden psikolog heyet raporlari istemiyor?? Neden ogrencilere dayak konusunda napilicagi bilgisi devlet tarafindan verilmiyor ?? Bumu egitim hala bu pisligi gorurum gordukcede ezsem vursam yada inip bi guzel dovsem diye geciyor aklimdan kac yasindayim nasil yer ettiyse ondan sonra hocaya bicakli saldiri hoca oldu hoca soyle oldu basliklari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 6 Nisan 2015; 19:22:17 >

• Anlamadığım şey yumruğu nasıl sıkıyor
  • Benim okulda bi tane kadın hoca vardı işte en adam olmadığı zaman

• Ateist hocamız vardı daha ne olsun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.