Şimdi Ara

Öğretmenlerden nefret eden güruh (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
4.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • neyini sevicem öğretmenin. hep herşeyi onlar bilir, çok bilirler. kibirler havalar. dünyanın maaşı. yazın yattığı yerden maaş. pandemide ikramiye gibi bir de ek ders parası. neyini sevicem. ama suç onlarda değil suç onlara bu kadar ayrıcalığı veren hükümetin.

  • Pandemi döneminde evinde kendi çocuğuna bile tahammül edemeyen insanlar aynı sınıfta 40 çocuğa hem eğitim hem de öğretim vermeye çalışan öğretmenleri beğenmiyor hey Allahım...

  • 2 Yıl Önce Bitirdim Liseyi Gayet De Hakaret Ediyorlardı ?


    "Siz Odunsunuz Biz Sizi Yontacaz "


    En Sevdiğim Buydu Okulu Bitirince Dışarda Şans Eseri Gördüğüm Hocalar Selam Vermeden Kaçıyordu


    Şimdi Bana Sokakta Biri Dese "Siz Odunsunuz" Ben Ağzını Burnunu Kırarım


    Dua Etsinler Okul Da Dövmek Yasaktı



    Lise 2 De Sınıf Arkadaşımı Hakaretleriyle Ağlattı Üstüne Müdüre Yolladı Sonra Arkasın'dan "Bak Nasıl Ağlattım Sizi De Ağlatırım " Dedi


    Kusura Bakmada Ben Bu Tür Öğretmenleri Dövsem Yeridir


    Ortaokul 8 De Din Hocamız Vardı " Sizi Sevmeyen Sevmediğine Pişman Olsun" Der Dersi Öyle Bitirirdi


    Aradaki Farkı Anlamak Size Kalmış




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Türk -- 20 Kasım 2020; 14:10:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    Ne diyon arkadas laf sokacam diye google translate cumlesi kurmussun.


    Ogretmenin aldigi paraya laf etmeliyiz yani oyle mi?



    Alıntıları Göster

    Sizin için büyük adım olur ama menfaat tellallığı yapmadan gerçekten ekonomiyi düşünerek fikir beyan edeceksiniz. Önce itiraz ettğiniz şeyin ne olduğunu anlayacaksınız sonra kendi zekanızı tartacaksınız sonra edebinizle eleştiremediğiniz insanlarıın zekasını ölçme işlerine gireceksiniz





  • quote:

    Orijinalden alıntı: SARIKIRMIZI 01

    Türkiye de insanlar emlakçı,galerici, siyasetçi,esnaf ve doktordan da nefret ediyor.

    Kim kaldı geriye?

    Krizi fırsata çevirenlerden nefret eder.Güven verip arkadan vurandan nefret eder.İyi niyeti suistimal edenden nefret eder.Meslek değil önemli olan karakter meselesi.Türk insanı çıkarcı menfaatçidir.Bazı meslek gruplarında ise bu çok göze batar misal öğretmenlerde çünkü çok öğretmen var.Memuriyettede aynı şey geçerli.


    10 öğretmenin istisnasız 7 si kötüdür.Kalite yok.Eğitim sistemi kötü bu kötü sistemden çıkanda kötü çünkü köstek oluyor.


    Doktorluktada iş yükü ağır bir sorun.Bu nedenle müşterisine karşı iyi niyetli olması sıkıntılı noktaya gidiyor.Bir diğer hususta doktorluğun artık bir hedef değil işsiz kalmama için olmak istenen bir meslek dalı olarak görülmesi durumuda var.





  • Bu forumda herkes ülkeyi şehirlerden ibaret zannediyor.

  • her kim ki öğretmenin 2 aylık yaz tatiline dil uzattığı kadar imamın günlük yarım saatlik çalışma süresine de laf eder,

    o zaman adamdır yoksa gerisi yularını tutan sahibine şirin görünme çabasıdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 20 Kasım 2020; 17:15:25 >
  • abi yine öğretmen başlığı ve yine aynı konuya aynı kişiler, aynı yorumları yazıp duruyorlar. nasıl bir motivasyon nasıl bi idealdir bu yarabbim. hiç işleri de yok.

  • Aga ben zerre özel okula gitmedim. Devlet okullarında niteliksiz bomboşş sigara için para kazanan hocalar görmedim değil. Edepli, saygılı ve yardımsever mükemmel hocalarım da oldu ama o diğer hocalar bezdirmişti bizi be.

  • Öğretmen bir cevheri alır ve onu işleyerek işe yarar hale getirir. Öğretmen bir anne bir baba kadar kıymetlidir benim için. Tüm öğretmenlerimin ellerinden öper ve saygılarımı sunarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydın İmam Hatip Lisesi'nde, sarıklı derse giren öğrenciyi öğretmen sarığını çıkarması için uyardı. Bunun üzerine sarıklı öğrenci, sen benim sarığımı çıkaramazsın. Kadın başına konuşma, zaten saçını başını açıp gelmişin, kadın-madın demem döverim” diyerek, öğretmeni tehdit etti. Üstüne de

    Öğretmenlerini korumak için diğer öğrenciler araya girdiğinde ise, “Eğer Müslüman iseniz karışmayın. Siz bunları bilmezsiniz, bunların dedeleri bizim dedelerimizi astı” diye bağırdı.

    Ülke özeti 🙄

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öğretmenlerden nefret edenler genelde herşeyden nefret eden tiplerdir.Kendileri iyi koşullarda yaşamadıkları için herkesten ve herşeyden nefret eder.Zira yapabilecekleri tek şey budur.Nefret kusmaktır.


    Bu nedenle klasik olacak ama madem öğretmenler yan gelip yattığı yerden para alıyor ee hocam sizde gidip öğretmen olaydınız.Madem bu kadar kolay neden öğretmen olmadınız daha doğrusu olamadınız?


    Öncelikle şunu kabul etmek lazım.Bugün okulllar 'okul' değil adeta sorunlu ergenlerin belli saatlerde bir alana zorla hapsedildiği mekanlar haline dönüştü.Yani artık öğretmenin görevi öğrenci yetiştirmek değil belli saatler aralığında bu sorunlu ergenlerin başında beklemek.Hem de elinde doğru dürüst hiçbir yetkisi olmadan bunu yapmak zorunda.


    Bugün öğretmenin öğrenci karşısında hiçbir hakkı yok.Öğrenci sınıfta istediği her haltı yapabilir,dersi sabote edebilir,akranlarına zorbalık yapabilir dahası gözü keserse öğretmenine bile zorbalık yapmaya kalkabilir ancak öğretmen hiçbir şey yapamaz.Zira öğrenciye vurmayı geçtim bağırdığı an anında bu sorunlu ergenlerle muhattap olmayan kitle tarafından linç edilir.Dahası bu sorunlu ergenlerin onlardan daha beter sorunlu velileri de vardır.Kısacası bu nedenlerden ötürü öğretmenlik aslında psikolojik olarak kişiyi çok yıpratan mesleklerden biri olarak kabul edilebilir.


    Bu nedenle öğretmenlerin aldığı maaşlar helaldir.Dahası maruz kaldıkları psikolojik baskıya oranla az maaş aldıklarını bile söyleyebiliriz.





  • enerji bakanı taner yıldız: "eğitim seviyesi arttıkça biz akp nin oylarının düştüğünü görüyoruz." neden düşman oldukları belli.

  • Yanlış ve saçma bir konu açmışsın. Sorun zihniyettedir. Değişim olmazsa, değişime yaaa bir zaten ortadoğuluyuz şeklinde bir savunma getirirsen bu ülke gelişmez. Öğretmenler neden bağırsın ki? Neden dövsün ki, neden okuldan atsınlar ki? Ben ilköğretimi 5 üzerinden 4.68 ile bitirdim. Bir kızla kavga etmiştim ve haklıydım. Eğer okuldan atılsaydım şu anda bu konumda olamazdım. İnsanlar mükemmel olamazlar. Öğretmenlerin aşırı tepki vermesi yanlış. Ama disipline gittiğim zaman oradaki kadın müdür yardımcısı çok iyi biriydi. Ve bana çok yardımcı oldu. Bir diğer kadın müdür yardımcımız vardı o da çok iyiydi. Allah razı olsun ondan da.


    Bence Türkiye'de genç nüfus sorunu yok. Türkiye'de 40 yaşının üzerindekilerde büyük bir cehalet ve sorun var. 40 yaş üstünü at çöpe gitsin. Türkiye 10 beden gelişir. Her açıdan şahlanır. Partilerin oy oranları bile değişir. 40 yaş üstü aşırı eğitimsiz ve cahil.





  • Öğretmenlerimizin aldığı maaş, ekders akıttıkları tere bakılınca az bile.% 50 zam yapılmalı bence.40-50 çocukla uğraşacam diye akşama kadar mahvoluyorlar.nankörlük etmeyelim.öğretmenin hakkını ödeyemeyiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun kalite sorunudur. Başka birsey değil
    Yeğenim ilk okula başladı bu sene 5 tane sınıf var her birine kura ile alınacak öğrenciler x öğretmenin sınıfına geçebilmek için 2 bin lira bağış verenler bile varmış. Sorun tam olarak burda neden veliler 5 öğretmen arasında illa da o x öğretmen olsun istiyor neden ? Bence hekim seçme hakkı gibi öğretmen seçme Hakkı’da olmalı ve maaşlar buna göre belirlenmeli. Nitelikli öğretmen 10 bin lira almalı ama işini layıkı ile yapamayan varsa sistem bunları elemeli. Öğretmenlerimize çocuklarımızı emanet ediyoruz hepsi başımızın tacı ancak onlarda çocuklarımıza nitelikli eğitim verebilmeli tüm suç öğrencilere yüklenemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğu cahil olduğu için sevmiyorum, bunların yetiştirdiği nesilden hayır gelmeyecek, daha yazı yazmayı beceremiyorlar, soru ekini birleşik yazandan öğretmen olmaz, çoğu kolay para için bu bölümü seçmiş yarısı torpille atanmış diğer yarısı şans ile küçük bir kısmı gerçekten eğitimci, bazı akşamlar twit atıp kadro veya ücret dileniyorlar onlara bakarsanız kaliteyi anlarsınız bir tanesi gitmiş kahin diye deprem tahmin eden birine "Allah razı olsun bu akşam sayenizde rahatça uyuyabileceğim" diyordu.

  • Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt
    Eğitim zorunluyken ülke maymun dolu, eline orak - biçer alıp okumuş tayfaya cadı avına çıkacak neredeyse... Bir de zekası olmayana eğitim yok derseniz ne olur? Orta-çağ...

    Eğitilemeyen kesimi zorla eğitmelisiniz. Zorla.
    Ya eğitilecek ya eğitilecek.

    Gelişmiş ülkelerde özel eğitim neredeyse yok. Devlet eğitimi esastır.

    Şu an türkiyede ki eğitim sistemi çok kötü bunun nedeni zaten diplomalı cahil yetiştirmek.

    Kağıt üzerine eğitimli olduğunu düşünecek ama cahil olacak, koyun gibi güdülecek.

    Son yıllardaki mezun tayfayı görünce zaten bu taktiği başarılı olduğunu görebiliyoruz. Örnek üstteki mesajı yazan arkadaş gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen kardeşim. Öğrenci bazlı eğitim. O dayak senelerinden biz de geçtik. İlk dayağımı öğretmenimden 2. sınıfta yemiş ve okumaya küsmüştüm. Çünkü sınıf başkanı denen illet beni boş yere konuşanlara yazmıştı. Ve sorgusuz sualsiz dayak yedim.


    8 sınıfta ise öylesine bir dayak yedim ki 2 gün çenem uyuştu. Aynen bunlar bizi eğitime bağlıyor. Siz ne kadar rezil insanlarsınız. Dayak kalsa gene kafi, sözlü hakaret eden öğretmenlerin haddi hesabı yok. Öğrenciler hakkını bilmiyor, aileler de inanmıyor. Gidin biraz Sigmund Freud okuyun. Koskoca depresyonlar, travmalar daha çocuk yaşta tohumlanıyor ve bizim çocuk yaşlarımız hep okulda geçiyor. Biraz bağdaştır bakalım?


    Sınıf birincisiydim belli bir yere kadar ancak sağolsun öğretmen bozuntuları. Birinci olmak yine başarı değil benim için, inançlıydım sadece onu da yok ettiler. Sokakta kedi köpekten daha çok şey öğrendim. Okulda ise hakaret yemeyi, küfür yemeyi, sessiz kalmayı, köşeye çekilmeyi, pes etmeyi öğrendim. Ders mi? Buna varsa ALLAH şahidim youtube sağolsun. İngilizcem tanıştığım yabancı birinden kalma. Okuldan tek kelam öğrenemedim. Am is are dediğiniz şeyi ben 12. sınıfta öğrendim hoca habire elizar elizar diyip geçiyor.


    Rezilsiniz. Bu başlığın altındaki yorumlarda başlık sahibi de. Cidden. Rezilsiniz.





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.