Şimdi Ara

Öğretmenler Neden Sevilmez? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öğretmenlerimi sevmememin bir nedeni, 1 öğretmen maaşıyla asla alınamayacak olan arabalarının olması. Birde öğretmensiniz diye insanları notla sınıfta kalmayla korkutup özel ders kitleyenler yöneticiler mi?
  • Çünkü hala ülkede sakal kesmenin günah olduğunu sana bir güruh var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

gittim hepsinden not dilendim sınıfta kalmamak için ve sözlülere bak sadece coğrafya tarihçi ve edebiyatçı adam gibi adam

Öğretmenler Neden Sevilmez?

43te 44te kalırsın vermezler isteğin gibi küfür et ama matematik 10 geometri 18.5 bunları 45 yapsınlar istiyorsun kusura bakmada yok öyle bir dünya çoğrafyacıyla tarihçide bence pek adam değil o notlara 100 mü verilir geçsinde kurtulayım diye bakmışlar edebiyatcıda 35i 45 yapmış nasıl bir okul ora anlamadım bizde 40 45e nadir yükseltilir

• 2 yıl sonra öğretmen olacağım bende kendimi sevmiyorum
  • bunu yazanlar hangi okulda okumuşlar merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'ressam

2 yıl sonra öğretmen olacağım bende kendimi sevmiyorum

Resim öğretmeni mi olacaksın hocam sen? Ataması zor olmuyor mu?
  • Şu ana kadar ilkokuldan liseye kadar gördüğüm öğretmenlerin çoğu sağda solda görebileceğin herhangi biri ama mesleği öğretmen tipinde öğretmenlerdi.Bunun dışında kendini geliştirmiş dolu bir insan olan bir kaç öğretmenim vardı.Ama hiç Mahmut Hoca-Afet Hoca tarzında bir öğretmenle karşılaşmadım.
  • Öğrenim hayatımın cidden en iyi hocalarıyla üniversitede karşılaşıyorum sanırım. Lisedeki hocaların gerçekten bazılarının yüzüne bakmaya değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 5 Haziran 2012; 1:57:41 >
  • O resimde yazanların çoğu birçok öğretmen için geçerli değil.İşini gerçekten layıkıyla yapan örnek alınacak kişiler de var tabiki ama bunlar bu işi egolarını tatmin edip biraz para kazanmak isteyen öğretmenimsilerin yanında azınlıktalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: 'ressam

2 yıl sonra öğretmen olacağım bende kendimi sevmiyorum

Resim öğretmeni mi olacaksın hocam sen? Ataması zor olmuyor mu?

Evet zor.Okul bitince kendi mesleğimi icra edeceğim...
  • Hepsi için geçerli değil bence, genel olarak konuşmak yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XsI

İyi bir anadolu lisesindeyim
    Sırf kıdemliler diye +50 hocalar giriyor.
    Bilgileri çok eski hep unutuyorlar.
    Sırf iyi bir anadolu lisesinde öğretmen oldukları için kendilerini çok üstün görüyorlar.Egoları tavan yapmış.
    Kendi bildikleri haricinde birşeyi asla sınavda kabul etmezler.Özellikle sözel derslerde klasik sınav oldun mu mıçtın!
    Abuk subuk sebeplerden ötürü öğrenciyle tartışma çıkarabilirler.
    Aralarında bazıları torpille gelmiş ki çok belli google a soyadını yazınca boy boy bakan haberleri vs çıkıyor.
    Bu mu kutsal meslek öğretmenlik?Tamam aralarında birkaç tanesi çok çok iyi ama genel olarak çoğu öğretmenim böyle.

oo haci sen bi de üniversitedekileri gör hepsi tam bir fravun. sanki her biri bir dağ yaratmış .bneler. kaç tanesiyle kapıştık.. neyse yarın bunla ilgili bi konu açayım en iyisi şimdi kafa uykulu

• quote:

Orijinalden alıntı: XsI

İyi bir anadolu lisesindeyim
    Sırf kıdemliler diye +50 hocalar giriyor.
    Bilgileri çok eski hep unutuyorlar.
    Sırf iyi bir anadolu lisesinde öğretmen oldukları için kendilerini çok üstün görüyorlar.Egoları tavan yapmış.
    Kendi bildikleri haricinde birşeyi asla sınavda kabul etmezler.Özellikle sözel derslerde klasik sınav oldun mu mıçtın!
    Abuk subuk sebeplerden ötürü öğrenciyle tartışma çıkarabilirler.
    Aralarında bazıları torpille gelmiş ki çok belli google a soyadını yazınca boy boy bakan haberleri vs çıkıyor.
    Bu mu kutsal meslek öğretmenlik?Tamam aralarında birkaç tanesi çok çok iyi ama genel olarak çoğu öğretmenim böyle.

bekledigim bi yorumdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisede kravatım yamuk diye tokat yedim, ayakkabım siyah beyaz diye okulun ortasında tokat yedim. yok öğretmenlermiş iyiymiş, şöyleymiş böyleymiş bırakın ya. bi tane çok sevdiğim hocam vardı başka okulda olmasına rağmen hala ziyaretine giderim. diğerlerini yolda görsem yüzüne bakmam.
  • Eski öğretmenler için geçerli onlar. Şimdikilerin atama ve maaşdan başka düşündükleri bir şey yok. Ben öğretmenlerin hiç bir zaman öğrenci sorunları için veya eğitimi daha iyi seviyelere getirebilmek için eylem yaptıklarını görmedim. Ancak maaşımız yetmiyor diye ağlarlar ama okul bahçeleri araba galerisi gibidir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.