Selamlar herkese, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü şimdiden kutluyorum. Benim gibi annesi ya da babası öğretmen olan varsa onlara da bir haberim var. Türk Hava Yolları öğretmenlere ve onlarla seyahat eden ailelerine 6 Mayıs 2021 tarihine kadar Miles&Smiles üyesi olarak yapacakları yurt içi uçuşlarda %20 indirim sağlıyormuş. Biz ailecek çok sevindik bu habere çünkü uzun zamandır seyahat planları yapıyorduk. https://www.turkishairlines.com/tr-tr/kampanyalar/ogretmenlerimize-en-icten-dileklerimizle/ |
Öğretmenler Gününüz Şimdiden Kutlu Olsun!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Teşekkürler haber verdiğiniz için mine hanım
-
Teşekkürler Harun Abi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Whippoorwill
Teşekkürler Harun Abi.öğretmenler günün kutlu olsun hocam.
hatırladın mı beni :)
-
-
Sağolun hocam. Hatırladım tabi ki.
quote:
Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinciVaay adamsın :) Çok saolasın mutlu ettin daha mesleğimizi yapmaya başlayamadık maalesef ama hedefimiz bu yönde.
Ben de öğretmenlerimizin gününü kutlarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPilVaay adamsın :) Çok saolasın mutlu ettin daha mesleğimizi yapmaya başlayamadık maalesef ama hedefimiz bu yönde.
Ben de öğretmenlerimizin gününü kutlarım.
Alıntıları Gösterne demek hocam atanınca değil mezun olunca öğretmensiniz.
ha ayrıyeten seneye de benim öğretmenler günümü kutlamazsanız darılırım valla
seneye bu zamanlarda benimde hedefim o yünde olacak doğrusu
-
Yürü be hüseyin. Bi matematik öğretmeni olarak görelim seni artık
quote:
Orijinalden alıntı: _Kullanıcı_Adı_
Yürü be hüseyin. Bi matematik öğretmeni olarak görelim seni artıkay hadi inş canım yhaaaa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X