Şimdi Ara

ÖĞRETMENİN BUNU YAPMAYA HAKKI VARMI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar öğretmenler sınav kağıdı parası topluyormuş ilk defa duydum neyse bugün sınav olduk hoca baktı kağıda barış kağıdın geçersiz sınav parası vermemişsin sıfır dedi haftalarca çalışmıştım ve en önbemlisi kalabilirim nereye başvurmalıyım bunu yapmaya hakkı varmı?

• özel sınav değilse hakkı yok
  • Türkçe öğretmeninse yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foleyisgod -- 23 Mart 2015; 20:16:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka yapıyordur.Eğer gerçekten topluyorsa yasal olmadığını söyle.Adama maaşını da bize ver o zaman de.

Sonra

O da sözlüne 0 versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna hakkın yok . Buna hakkın yoook !

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar_Canavarı_

Şaka yapıyordur.Eğer gerçekten topluyorsa yasal olmadığını söyle.Adama maaşını da bize ver o zaman de.

Sonra

O da sözlüne 0 versin.

hiç şaka yapan bi hoca değil çok ciddiydi?
  • Allah yardım eder dostum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resmi olarak bir sey yok. Okullarda fotokopi tamir isi yapiyorum gerek ogretmenler odasina gerekse mudurlerin odasinda cok hasir nesir oluyorum bu konuyla. Velilerin aldigi kagit bittigi icin ogrencilerden para topluyorlar. Aslinda olayin icinde olsaniz hak verirsiniz emin ol paran kagida gidiyor.

Son olarak ogretmenin insiyatifine kalmis parayi ver kurtul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 23 Mart 2015; 20:19:16 >
  • Parayı ver ama verdiğin gibi şikayet et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Resmi olarak bir sey yok. Okullarda fotokopi tamir isi yapiyorum gerek ogretmenler odasina gerekse mudurlerin odasinda cok hasir nesir oluyorum bu konuyla. Velilerin aldigi kagit bittigi icin ogrencilerden para topluyorlar. Aslinda olayin icinde olsaniz hak verirsiniz emim ol paran kagida gidiyor.

dostum tamamda aidatımı vs verdim ne bi hizmet ne bişey tuvaletlere sabun bile koymuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar_Canavarı_

Şaka yapıyordur.Eğer gerçekten topluyorsa yasal olmadığını söyle.Adama maaşını da bize ver o zaman de.

Sonra

O da sözlüne 0 versin.

hiç şaka yapan bi hoca değil çok ciddiydi?

Git milli eğitime şikayet et. Sınavına 0 veremez zaten de, özel sınav olmadıkça para toplayamaz. Son zamanlarda bu tür konularda çok dikkatli MEB.

• Sizde öğretmenlerden öğrenci parası isteyin, bizim üzerimizden para kazanıyorsunuz deyip.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Resmi olarak bir sey yok. Okullarda fotokopi tamir isi yapiyorum gerek ogretmenler odasina gerekse mudurlerin odasinda cok hasir nesir oluyorum bu konuyla. Velilerin aldigi kagit bittigi icin ogrencilerden para topluyorlar. Aslinda olayin icinde olsaniz hak verirsiniz emim ol paran kagida gidiyor.

dostum tamamda aidatımı vs verdim ne bi hizmet ne bişey tuvaletlere sabun bile koymuyorlar

O verdigin aidatlarla neler yapmaya calisiyorlar bilmiyorsun isin icine girsen isyan eder cikarsin. Yeri geliyor okullar fotokopi makinalarinin paralarini odeyemiyor. Samimi soyluyorum devlet okullara gram yardim etmiyor.

• Eğer yaptığı sınav özel sınav değilse yapmaya hakkı yok. Bana öyle bir şey yapılsa velimi çağırıp idareye başvururdum o da olmadı dilekçe yazardım.
  • quote:

arkadaşlar öğretmenler sınav kağıdı parası topluyormuş ilk defa duydum neyse bugün sınav olduk hoca baktı kağıda barış kağıdın geçersiz sınav parası vermemişsin sıfır dedi haftalarca çalışmıştım ve en önbemlisi kalabilirim nereye başvurmalıyım bunu yapmaya hakkı varmı?

kaç lira dır ki en fazla 5 lira onun lafını mı yapıyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asım2

quote:

arkadaşlar öğretmenler sınav kağıdı parası topluyormuş ilk defa duydum neyse bugün sınav olduk hoca baktı kağıda barış kağıdın geçersiz sınav parası vermemişsin sıfır dedi haftalarca çalışmıştım ve en önbemlisi kalabilirim nereye başvurmalıyım bunu yapmaya hakkı varmı?

kaç lira dır ki en fazla 5 lira onun lafını mı yapıyorsun..

kardeşim Allaha şükür durumum var ama okulda kaç bin öğrenci var bunları toplu çıkartsalar gene karda bunlar kalan para ceplerine gidece
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    ama tüm öğrencilerle adam nasıl ugraşsın yani başka işi yok birde o kendi dersi için böyle bir çözüm bulmuş demek ki.... madem herkes veriyor para sende git konuş parayı ver yine aynı şeyi söylerse o zaman müdüre gidersin. bir tek parta vermeyen sensen uygun degil
  • hemen şimdi bimere gir olayı anlat şikayet et, yarın okula gidince ne kadarsa parayı ver, hocadan da özür dile, kusura bakmayın hocam geciktim felan de, okul çıkışı milli eğitimi ara durumu anlat ama isim verme. (internetten bağlı bulunduğun il milli eğitimin numarasını bulabilirsin) yani şikayet et ama senin ettiğin bilinmesin
  • onun yaptığıda doğru degil tabi direk sıfır aldın diyemez. okul içinde halletmeye çalış işin aslını astarını bir öğren sonra farklı çözüm yolları denenir. direk milli eğitime gidilmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: asım2

ama tüm öğrencilerle adam nasıl ugraşsın yani başka işi yok birde o kendi dersi için böyle bir çözüm bulmuş demek ki.... madem herkes veriyor para sende git konuş parayı ver yine aynı şeyi söylerse o zaman müdüre gidersin. bir tek parta vermeyen sensen uygun degil

30 kişilik sınıfta 6 kişi vermiş sadece diğer arkadaşlarada aynı şeyi söyledi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.