Şimdi Ara

Öğretmenime Araç Bakıyoruz Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dersaneden bir hocam bugün geldi arabasını değiştirecekmiş.Yardımcı olurmusun senin ilgin fazla sence ne alalım dedi.

Bütçe: 20-22 bin tl arası
    Kullanım Amacı : Bekar,HB Clio arabasını bugün sattı.Her türlü araç olabilir sedan veya hb (Model olarak 2 kapı,marka olarakta Peugeot istemiyor)
    Yakıt : Az yaksa iyi olur.Dizel,benzinli farketmez ama çok km yapıyor.Çok sevdiğim değer verdiğim bir insan.Boş yere yakıta para vermesini istemiyorum.Pek anlamıyor arabalardan
    Model : 2004-05 modelden aşağı olmamalı.

Aklımda bazı modeller belirdi biraz baktım ilanlara arkadaşlar siz de değerlendirirseniz sevinirim.

Marka/Model/Yıl/Yakıt

1-)Kia Rio 2007-09 Dizel

2-)Honda Jazz 2005-07 Benzin

3-)Citroen C4 2005-07 Benzin/Dizel

4-)Fiat Linea 2008-09 Dizel

5-)Fiat Punto 2008-09 Dizel

6-)Hyundai Accent 2008-10 Dizel/Benzin

7-)Opel Astra 2004-06 Benzin

8-)Opel Corsa 2005-07 Dizel

9-)Renault Megane 2004-06 Dizel/Benzin

10-)Proton Gen2 2007-08 Benzin (Bu araca özel bir ilgisi varmış)

Evet arkadaşlar adam bekar parası da bu kadar.Sizce en iyi donanım ve bu adamı rahat ettirebilecek araç hangisi?

• Bence LPG li veya DİZEL C4 iyi bir araç gibi görünüyor.
  • Accent Era'yı kullanmış birisi olarak bir memur aracı olmasına aday gösteriyorum. 1.5 CRDi Team yada Select alınabilir bence. Diğerleri hakkında pek bir bilgim yok
  • Hocanıza bence sıfır km dacia alın.
  • Lpg olmaz arkadaşlar biraz inatçıdır hayatta taktırmaz,almaz

@erakcora
    Dostum bugun benım Sanderoyla biraz turladı beğendi ama motoru falan hep aynı Clio ile.Başka araç istiyor
  • Kendi açtığım konuda inatla Jazz öneren bir arkadaşla papaz olmuştuk ama bence bu konunun hakkı Jazz..Olmadı Astra da alınabilir.

• Proton'u beğenebilir, güzel de olabilir ama bu devirde benzinli araca binene zengin diyorlar. Hem de çok zengin Bunu anlatırsın.

Ayrıca hocama bir c4 ve ya linea iyi gider

Citroen C4 - çok yol yapıyor dedin ama peugeot'da istemiyor diye ekledin. Hdi acayip az yakar, o yüzden aynı motoru ama farklı bir markayı(eli yüzü de düzgün) öneriyorum. C4 ilk tercihi olsun, bir de kesinlikle galeriden araç almasın. Dost falan da demezse iyi olur, dost kazığı diye de bir şey var

Linea da tavsiyem 1.3 multijet dynamic donanım modeli. Bundan aşağısına bakmasın, çok sıkıntı çeker donanımsızlıktan. Dynamic kafi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-obje-otomotivden-c4-1-6-sx-otomotik-vites-67-000-km-de-68220069/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acill-fiyat-lineya-1-3-m-jet-dynamic-67981794/detay/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence 22 bin tl civarına 2010-2011 model seat ibiza,skoda fabia,hyundai İ20 gibi sıfır ayarında ve güncel kasa araba almak daha mantıklı!yukardaki listedeki araçların çoğu eski kasa ve model yılı daha düşük.
  • 3K 1.3 Mjet Punto bularbilir temizce.
  • Hocan zor araba alir bence bu kadar secenekmi olur ya

Seat cordoba baksin yada seat ibiza madem takintisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Proton'u beğenebilir, güzel de olabilir ama bu devirde benzinli araca binene zengin diyorlar. Hem de çok zengin Bunu anlatırsın.

Ayrıca hocama bir c4 ve ya linea iyi gider

Citroen C4 - çok yol yapıyor dedin ama peugeot'da istemiyor diye ekledin. Hdi acayip az yakar, o yüzden aynı motoru ama farklı bir markayı(eli yüzü de düzgün) öneriyorum. C4 ilk tercihi olsun, bir de kesinlikle galeriden araç almasın. Dost falan da demezse iyi olur, dost kazığı diye de bir şey var

Linea da tavsiyem 1.3 multijet dynamic donanım modeli. Bundan aşağısına bakmasın, çok sıkıntı çeker donanımsızlıktan. Dynamic kafi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-obje-otomotivden-c4-1-6-sx-otomotik-vites-67-000-km-de-68220069/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acill-fiyat-lineya-1-3-m-jet-dynamic-67981794/detay/

Teşekkür ederim dostum benim aklıma da çok yatıyor C4 ve Linea

Diğer arkadaşlara da teşekkür ederim.Başka araç önerecek var mı acaba?

• öğretmenin geliri bellidir. bence kendisini zorlamayacak bir araca ihtiyacı var. linea işletme maliyeti açısından tutumlu bir araç. lineayı ben de tavsiye ederim. ama önceden de belirtildiği gibi dynamic donanımdan aşağısı kurtarmaz. hele ki emotion donanım bulursa uzun süre araç aramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

öğretmenin geliri bellidir. bence kendisini zorlamayacak bir araca ihtiyacı var. linea işletme maliyeti açısından tutumlu bir araç. lineayı ben de tavsiye ederim. ama önceden de belirtildiği gibi dynamic donanımdan aşağısı kurtarmaz. hele ki emotion donanım bulursa uzun süre araç aramaz.

Dostum,hocam MEB de çalışmıyor.Maaşı biraz daha iyi ama yine de boşa para versin istemiyorum.Linea ve C4 diyor galiba forumumuz
  • Jazz diyen bir kişi.Jazz en az yakan araçtır.(benzin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Hocan zor araba alir bence bu kadar secenekmi olur ya

Seat cordoba baksin yada seat ibiza madem takintisi yok

Hocam değil dostum ben buldum seçenekleri
  • c4 yada opel astraya baksın
  • bende öğretmenim anca şahin alabilirim fazlası lüks kaçar öğretmene bu ülkede
  • Eğer biraz daha üstüne koyabilirse öğretmeniniz. Chery Chance tavsiye ederim. Garantili ve LPG'li bulabilirsiniz. Ayriyeten ciddi bir indirim yaptırtabilirsiniz (ikinciel ve sıfır dahil).

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chery-chery-chance-yok-boylesi-7yil-150bin-km-garantili-kirmizi-elmas-68199602/detay
  • o kadar verene kadar polo alsın 29 gayme, çin işine 26 vereceğine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakcora

o kadar verene kadar polo alsın 29 gayme, çin işine 26 vereceğine.

Paran olunca sen öyle yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonpoL -- 20 Aralık 2011; 22:51:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.