Şimdi Ara

Öğretmenim diye gezen, çakal vatandaş.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hypnos hesabı can_er1 isimli üyeninmiş çaldırmış ve çalan kişi beni scamlemeye çalışmış arkadaşlar okuyanların bilginisine.
    Olay açığa kavuştuguna göre bazı küfürlü ss ler silinmiştir.

Öncelikle şunu söyleyim gece saat 3 ve konuşmaları tam idrak edemiyor olabilirim, ama vatandaşın işine gelmeyince önce çocuklukla suçlanıyorum sonra dolandırıcılıkla , sonra da forumda dolandırıcı diye etiket konulmakla itham ediliyorum. Kimse kusura bakmasın şu siteye 2010 dan beri üyeyim bir kişiye yanlışım olmadı, olan varsa çıksın söylesin. Kendi işime baktım her zaman şu konuşmaları da haketmedim .
    Ben zaten item satıyorum vesayre demedim, daha önce forumda bıçak sattım onun dışında satışım olmadı, bu konuyu satış yapıyım diye açmıyorum zaten, satacak olsam şu saatten sonra forumdan kimseyle uğraşmam opskins den satarım. Bana koyan şey adımı çıkarmaya çalışmaları.
    Steam profilim;
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198191497391?tscn=1447204475

Öncelikle jackpot kazandığımı söyleyen bir konu açmıştım heyecandan
    http://forum.donanimhaber.com/m_111780577/f_//tm.htm#111780807

Sonra ne gariptir ki , bu vatandaş steam den ekleyip 1250 veriyim dedi okey dedim 3 yol sundu, memleketinde aracı bulmam veya parça parça satışı yapalım. Yol gözümde büyüdü, dedim parça parça yapalım neyse arkadaşlar herşey açık ve net jackpotu kazandığımdada telefondan fotoğrafını çekmiştim heyecandan oda duruyor gerisi size kalmış.

Ek olarak, bir vatandaş daha ekleyip hırsızlıkla suçlayıp kız arkadaşıma küfür etti. Bunlar çete heralde ? Whatsapp tanda kız arkadaşıma sövdüler üstüne, ben ama yapacağımı biliyorum kime bulaştığını bilmiyor beni görünce konuşsun, antalya da uzak değil :)

Öğretmen olduğunu iddaa eden vatandaşın steami;
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198152042237/

Diğer küfür eden eleman;
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198027426701/
    Neyse fotoğraflar konuşsun
    ( İki farklı siteden uploadladım yavaştı çünkü , bmp olduğunu farkettikten sonra kalanları jpg olarak uploadladım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivinLaVida -- 15 Kasım 2015; 19:14:07 >

• La havle vela kuvvete...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 11 Kasım 2015; 4:49:21 >
  • sorun yok yine bizim gereksiz scammer bu. Sen rahatına bak, MM olmadan hiç bir işlem yapma. Bu adam hep elden yapalım der, çünkü kimsenin gidip elden iş yapmayacağını buna üşeneceğini bilir, ki bunu yapsalar bile kendisi gitmez, ondan sorun yok. Sen önce gönderme yeter.
  • Bu geçen birini dolandıran şüheli :) 2 farklı hesaptan av düşürmeye çalısıyor biri patladı zatende HELLO MY FRIEND'den tanıdım. Güvenmemekte iyi etmişsin hikayeden bulup bıyerlerden gonderıyor ünlüdür dikkat et.
  • bu adam karambitim ne kadar eder diye konu açmıştı bulabilen olursa üye adını yazsın başkalarını da dolandırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 11 Kasım 2015; 11:17:26 >
  • Uykumdan etti öyle eli boş kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivinLaVida -- 11 Kasım 2015; 12:53:22 >
  • putperest ya bu crowhunter20 :D arada mesaj atıyorum Ayla Ablan nasıl diye nasıl küfür ediyo

edit: bu crowhunter20'yi bulabilen olursa bana da haber verebilir mi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayganz -- 11 Kasım 2015; 13:12:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okumamış kişiler ne yapıyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah allah bu adama bugün İzmir YKM önünde buluşup G303 satıcaktım. Bu toplanıp gelir beni keser hahahahaahha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mellebymelle -- 11 Kasım 2015; 13:15:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayganz

putperest ya bu crowhunter20 :D arada mesaj atıyorum Ayla Ablan nasıl diye nasıl küfür ediyo

bugün izmir konak ykm önünde mouse satcaktım arkadaşa bu konuyu gördüğüm iyi oldu. İstiyosan beraber gidelim

• quote:

Orijinalden alıntı: mellebymelle

quote:

putperest ya bu crowhunter20 :D arada mesaj atıyorum Ayla Ablan nasıl diye nasıl küfür ediyo

bugün izmir konak ykm önünde mouse satcaktım arkadaşa bu konuyu gördüğüm iyi oldu. İstiyosan beraber gidelim

muhtemelen gelmez kendisi, takıldığı bi internet kafe olduğunu duydum adını bilmesem de. eğer doğruysa çevresi vardır kesin orada takılan çocuklardan birini yollar. onun dışında istanbuldayım ben izmirde olsam kesin gelirdim şansımı denemek için

• Bu ana,bacı,sevgli karıştıran insanlar yok mu inşallah allah belanızı verir sizin. Haysiyetsizler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mellebymelle

quote:

muhtemelen gelmez kendisi, takıldığı bi internet kafe olduğunu duydum adını bilmesem de. eğer doğruysa çevresi vardır kesin orada takılan çocuklardan birini yollar. onun dışında istanbuldayım ben izmirde olsam kesin gelirdim şansımı denemek için

Çevresi falan sorun değil alayını gömerim İzmir'de olsam gelirdim. Eşkiya sanıyolar kendilerini heralde.

• Aferin sen yememişsin de buna dolandırılan zaten dolandırısın birader. Beni ekleyen adama her zaman "?" yazarım. SA, AS selamı şerifleriniz hayrola sen kimsin birader önce onu söyle. Zaten üslup fail aslanımlı geniş geniş konuşmalar hiç sevmediğim tayfa.

Aslanım
    Senin yaşın kaç
    Ben Polisim
    Öğretmenim
    Gevşek gevşek konuşmalar
    Abim

ölüm grubu kelimeler olum hemen middleman deseneze ne biçim iş anlamadım ben bu kadar skin, para vs. var üsul yordam hala bilmiyorsunuz.
  • abi şaka gibi geçen hafta bıçak satarken bu adamla aynı şeyleri konuştum adam birden dolandırıcı demeye başladı bana küfür filan etti. Bana da polisim diyodu bulmuş bir yerden kimlik filan atıyor bi de whatsapp dan. Valla numarasından tanıdım bu arada bu adamın çok fazla steam hesabı var aman yemeyin bunları
  • Bunlara meydan dayagi atacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş forumun çivisi çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Aferin sen yememişsin de buna dolandırılan zaten dolandırısın birader. Beni ekleyen adama her zaman "?" yazarım. SA, AS selamı şerifleriniz hayrola sen kimsin birader önce onu söyle. Zaten üslup fail aslanımlı geniş geniş konuşmalar hiç sevmediğim tayfa.

Aslanım
    Senin yaşın kaç
    Ben Polisim
    Öğretmenim
    Gevşek gevşek konuşmalar
    Abim

ölüm grubu kelimeler olum hemen middleman deseneze ne biçim iş anlamadım ben bu kadar skin, para vs. var üsul yordam hala bilmiyorsunuz.

Sanırım bunun 5 5 hesabı var hepsi abim ile konuşmaya başlıyor
  • forumla bir alakası yok, sahtekar olan 2-3 kişi var sadece o kadar. çivisi çıkan onların şerefleri.
  • Hocam siz MM'liği bırakmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Şuan aktif olarak yapan biri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakSocket -- 12 Kasım 2015; 9:58:00 >
  • Ekliyip tanımadan başlıyor ya abim,koç,aslan,şuyum buyum bu tarz insanlar büyükte olsa yaşindan şüphe duyarım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.