Şimdi Ara

ögretmen komsum 400 bin jeep aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
0
Favori
6.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 400 bine sıfır aldı.nerden buluyorlar bu paraları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim öğretmen arkadaslarimin çoğunun 50 dönüm bağı. 2 arabası ,evi 2 milyonluk dükkanlari var. Ve bu mal varlığının öğretmenlikle alakası yok. Bakır kalaycılıgı da yapsa aynısı olurdu. Konu açma amacınız mı fesat matematik öğretmeniniz mı kötüydü ? Bir memur hele ki tek maaşla ( gerçi şimdi 2 maaşla da) 400bine araç nasıl alabilir ?
  • Öğretmen maaşı ile 400 binlik araç alınmaz vardır başka bir şey.

• Kel mi?

• Adamın bıyığı nasıl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ak oğlandır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşi de çalışıyorsa ve 4 yıl boyunca 3 öğün makarna yerlerse alabilirler. Bu arada bu şekilde yaşamayı göze alarak araç alan çok var ülkedeki araba manyaklığı malum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostum bende öğretmenim sana şu kadarını söyleyeyim alınır alınmaz demiycem ama kazandığını oraya o kadar para vermez çünkü kendimden biliyorum meslek çok zor günlük 100 tl için çok sey yapiyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • coin yatırımı falan varsa oradan kazanmıştır belki ya da miras kalmıştır vs.

• bace3434 kullanıcısına yanıt
    400bin para mı ? Paranın da değeri yok ki.

• Öğretmenlikle o parayı verebilmelerinin tek yolu ikisinin de özel ders vermesi. Yoksa normal öğretmen maaşıyla (aç kalmayı, ot gibi yaşamayı göze aldığını varsaymazsak) mümkün değil o parayı vermek

• eşi de öğretmense aylık 12k para girer. yarısıyla araba kredisini ödesen 6x12x5= 360 bin tl yapar yine olmuyor. başka birşey var gibi. karı koca çalışsa yine ödenmeez

• Miras kalmıştır

• 100 dönüm tarlası vardır. bakıyorum yurtta çalışan güvenlikçi vs konuştuğum kadarıyla sigortası yapılsın diye çalışıyor. böylelikle hem yorulmamış oluyor hem de istediği konforlu hayatı yaşıyor

• özel dersten parayı vurmuştur

• özel dersten parayı vurmuştur

• Benim öğretmen arkadaslarimin çoğunun 50 dönüm bağı. 2 arabası ,evi 2 milyonluk dükkanlari var. Ve bu mal varlığının öğretmenlikle alakası yok. Bakır kalaycılıgı da yapsa aynısı olurdu. Konu açma amacınız mı fesat matematik öğretmeniniz mı kötüydü ? Bir memur hele ki tek maaşla ( gerçi şimdi 2 maaşla da) 400bine araç nasıl alabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 19 Haziran 2021; 10:22:26 >
  • 400 bine sıfır jeep nerdeymiş birader biz de alalım..

• Coinden kırmış olabilir parayı benim de bir arkadaş discovery aldı parayı 5'e falan katladı kriptoda

• Ek is olarak insatlarda mala vuruyor olabilir inşaat isinde cok para var

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.