400 bine sıfır aldı.nerden buluyorlar bu paraları < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ögretmen komsum 400 bin jeep aldı

-
-
Öğretmen maaşı ile 400 binlik araç alınmaz vardır başka bir şey.
-
Kel mi?
-
Adamın bıyığı nasıl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ak oğlandır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşi de çalışıyorsa ve 4 yıl boyunca 3 öğün makarna yerlerse alabilirler. Bu arada bu şekilde yaşamayı göze alarak araç alan çok var ülkedeki araba manyaklığı malum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostum bende öğretmenim sana şu kadarını söyleyeyim alınır alınmaz demiycem ama kazandığını oraya o kadar para vermez çünkü kendimden biliyorum meslek çok zor günlük 100 tl için çok sey yapiyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
coin yatırımı falan varsa oradan kazanmıştır belki ya da miras kalmıştır vs.
-
400bin para mı ? Paranın da değeri yok ki.
Öğretmenlikle o parayı verebilmelerinin tek yolu ikisinin de özel ders vermesi. Yoksa normal öğretmen maaşıyla (aç kalmayı, ot gibi yaşamayı göze aldığını varsaymazsak) mümkün değil o parayı vermek
eşi de öğretmense aylık 12k para girer. yarısıyla araba kredisini ödesen 6x12x5= 360 bin tl yapar yine olmuyor. başka birşey var gibi. karı koca çalışsa yine ödenmeez
Miras kalmıştır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 dönüm tarlası vardır. bakıyorum yurtta çalışan güvenlikçi vs konuştuğum kadarıyla sigortası yapılsın diye çalışıyor. böylelikle hem yorulmamış oluyor hem de istediği konforlu hayatı yaşıyor
özel dersten parayı vurmuştur
özel dersten parayı vurmuştur
Benim öğretmen arkadaslarimin çoğunun 50 dönüm bağı. 2 arabası ,evi 2 milyonluk dükkanlari var. Ve bu mal varlığının öğretmenlikle alakası yok. Bakır kalaycılıgı da yapsa aynısı olurdu. Konu açma amacınız mı fesat matematik öğretmeniniz mı kötüydü ? Bir memur hele ki tek maaşla ( gerçi şimdi 2 maaşla da) 400bine araç nasıl alabilir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 19 Haziran 2021; 10:22:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
400 bine sıfır jeep nerdeymiş birader biz de alalım..
-
Coinden kırmış olabilir parayı benim de bir arkadaş discovery aldı parayı 5'e falan katladı kriptoda
-
Ek is olarak insatlarda mala vuruyor olabilir inşaat isinde cok para var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Öğretmen maaşı ile 400 binlik araç alınmaz vardır başka bir şey. |
Adamın bıyığı nasıl
|
Ak oğlandır
|
400bin para mı ? Paranın da değeri yok ki.
|
Benim öğretmen arkadaslarimin çoğunun 50 dönüm bağı. 2 arabası ,evi 2 milyonluk dükkanlari var. Ve bu mal varlığının öğretmenlikle alakası yok. Bakır kalaycılıgı da yapsa aynısı olurdu. Konu açma amacınız mı fesat matematik öğretmeniniz mı kötüydü ? Bir memur hele ki tek maaşla ( gerçi şimdi 2 maaşla da) 400bine araç nasıl alabilir ?
|
400 bin lira para mı mı? 400 liraya annesini kesecek insanımsı dolu bu ülkede :) Ömrü boyunca çalışıp o parayı kazanamamış insanlar var. Az görgülü ol. |
günlük yüz ayda 3000 yapar asgari ücretli öğretmenlik de mi vardı? 200 diyecektin herhalde 6 binden aşağı alan öğretmen tanımadım ben. 5 yiğenim öğretmen 2 kardeşim öğretmen. 7sinden 2si ağlıyor sadece. |
coin yatırımı falan varsa oradan kazanmıştır belki ya da miras kalmıştır vs. |
Kel mi? |
Benzer içerikler
- abazalık nedir
- kışın deri ceket giyilir mi
- yutulan balgam nereye gider
- djarum black
- işkur"dan işe girmek dezavantajları
- 5g nedir zararları
- discord açıldı mı
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X