Bildirim
öğretim dilinin ingilizce olması ne demek?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
derslerın en az %30u ıngılızce oluyomus dersı ıngılızce anlatıyo sınavda oyle soruyo oyle cevap verıyon falan filan ama %30 dıyo mesele hacettepe sbky de gıden arkadaşım var 2-3ders harıc ıngılızce goruyoruz ama turkce dıploma alıyoruz dıyo -
Güncel.. -
İTÜ için söylüyorum üniversiteler arası değişiklik gösterebilir, bilemiyorum.
Mesela mezun olabilmek için 150 krediyi tamamlaman gerekiyor. Bu durumda bunlardan en az 45 krediyi (%30) ingilizce alman gerekli. Dilersen daha fazlada alabilirsin, hatta imkanlar el verirse %100 bile alabilirsin. Ama en az 45 kredin ingilizce olmassa okuldan mezun olamassın. 44 de kalsa bile okulun uzar. Mesela geçen sene bir tanıdığım %28 de kaldığı için okulu 1 dönem daha uzadı ve 1. sınıf matematik derslerini ingilizce alıp %30'a tamamlayıp mezun oldu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X