Şimdi Ara

Ögrenmesi en kolay yabanci dil ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
23.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ögrenmesi en kolay dil sizce hangisi ? Mesala Türkce konusan biri hangi dilin telafuzunda zorluk cekmez ? Hangi dilin grammer mantigi en basittir ?

• Hayatımızda Türkçe hariç en çok ingilizce kullanılıyor. Bence ingilizce en kolayı
  • fonetik olarak en basiti ural altay dil ailesinden dillerdir.kulağa garip gelebilir ama çince-japonsa vs. telafuzu bizim için zor değil.

gramer olaarak farsça epey kolaydır,yazımı zordur .italyanca grameri basit diyorlar ama benim bir bilgim yok.

kürtçede gramer olarak basittir ama öğrenmek gereklimidir bilemem.
  • İngilizce

biraz çabalyanıca Arapça da çok kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 14 Temmuz 2010; 17:34:50 >
  • İniglizce,Fince,Arapça olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: berat23

fonetik olarak en basiti ural altay dil ailesinden dillerdir.kulağa garip gelebilir ama çince-japonsa vs. telafuzu bizim için zor değil.

gramer olaarak farsça epey kolaydır,yazımı zordur .italyanca grameri basit diyorlar ama benim bir bilgim yok.

İkisi farklı dil ailesinden diye gösteriyordu kitaplar.
  • Oyumu İngilizce'den yana kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

fonetik olarak en basiti ural altay dil ailesinden dillerdir.kulağa garip gelebilir ama çince-japonsa vs. telafuzu bizim için zor değil.

İkisi farklı dil ailesinden diye gösteriyordu kitaplar.

sonradan ayırdılar,eskiden ikisi birleşik geçerdi.

yinede fonetik olarak en kolayı bu iki(veya tek) ailedeki dillerdir.
  • ingilizce bence
  • Ben fince öğrenmeyi isterdim ama neyime yarar?
  • Telafuzu biraz zor olsada dil yapısı olarak çok benzediğinden Japonca olabilir ama sadece konuşma dili olarak mağlum 3 tane alfabeleri var...
  • ingilizce olması lazım
  • quote:

yanlışın var dostum. japonca altay dil grubundandır. hatta korece de bunun içindedir. çincenin kesinlikle japoncayla uzaktan yakından ilgisi yoktur. sen sonradan ayırdılar demişsin. böyle bişey kesinlikle mümkün olamaz. çince öğrenmesi çok zordur. ama japoncayı türkler avrupalılardan daha kısa sürede öğrenebilir.
  • Merhaba,

Yabancı dil bölümümüz açıldı.
    Orada daha kapsamlı bilgi verecek arkadaşlar bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 14 Temmuz 2010; 17:55:26 >
  • Kesinlikle Japonca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Merhaba,

Yabancı dil bölümümüz açıldı.
    Orada daha kapsamlı bilgi verecek arkadaşlar bulunuyor.

Sağol arkadaşım konu silinebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

quote:

yanlışın var dostum. japonca altay dil grubundandır. hatta korece de bunun içindedir. çincenin kesinlikle japoncayla uzaktan yakından ilgisi yoktur. sen sonradan ayırdılar demişsin. böyle bişey kesinlikle mümkün olamaz. çince öğrenmesi çok zordur. ama japoncayı türkler avrupalılardan daha kısa sürede öğrenebilir.

çince aradan kaçmış,pardon.

ben ayırdılar derken ural ile altayı dedim.bize eskiden ural altay dil ailesi diye öğrettiler ama şimdi ikiside ayrı birer ailedir deniyor.

• eğer azıcık ingilizce temelin varsa almanca ya bi bak derim ingilizcenin atasıdır bazı ayrıntılar vardır falan

ama yok türkçe ile akraba olsun diyorsan ural- altay ailesinden seçmen lazım
    fince
    japonca
    korece
    türkçe nin lehçeleri (kazak türkçesi,uygur türkcesi...) bunları rahatlıkla öğrenirsin

ama almanca ya da bak derim ingilizce den sonra daha ayrıntılı ve ingilzce sanki daha basitmiş gibi geliyor..
  • alfabesi hariç kesinlikle 'JAPONCA' ...Macarca da kolay olabilir dil ailesi falan...

Finceden uzak durun aynı dil ailesi olsada Türkçe kadar zor bir dil (o kadar olmasada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _iği_ -- 14 Temmuz 2010; 18:09:58 >
  • iyi ingilizce ve biraz almanca biliyorum almanca aşırı zor ingilizceye göre.
    yaygın diller içerisnde hem ingilizce hem biraz fransızca bilen arkadaş en kolayı ispanyolca dedi.
    ispanyolca da çalışmış çok kolay diyor ama sıkıntı çok hızlı konuşuyormuş ispanyollar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.