Şimdi Ara

Öğrenim Kredisi Nasıl Alınır Bilgilendirecek Olan Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1300 TL evdekiler yolluyor yeter diyorum zorla öğrenim kredisi aldırmak istiyorlar. Bu sene üniversite'ye geçtim. İlk defa başvurucam nasıl bir yol izlemeliyim ?

• Benim pederde benim krediden interneti ödetiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1300 TL az para mı lan . Ev kirası + fatular dahil olsa bile her şeye yeter o para. Ben ev kirası 300 TL + 600 TL aylık harcama ile 900 total harcıyorum o bile fazla
  • Kyk sitesinden açıklanacak. 4 yıl boyunca alıyorsun(12 ay şeklinde) , mezun olunca 2 yıl sonra ödemeye başlıyorsun. Eğer 2 yıl sonrada iş bulamazsan İşsizim diye bilgi verirsen galiba biraz daha süre tanıyorlar. Bu sene bende alacağım öğrenim kredisi. Ekim-kasım gibi başvurular başlar , aralık gibi alırız.

• Alma derim ben. 1300, yok yere harcama yapmazsan gayet yeterli bence. Ama başvurmak istersen de şu siteye her gün bak;http://yurtkur.gsb.gov.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pishtova -- 28 Ağustos 2016; 16:13:32 >
  • başvuruları daha başlamadı başlayınca yaparsın ilk ödemeyi ocak ayında yapıyorlar da
    nasıl bir ailen varmış ki seni 20 bin borcuna altına sokuyorlar

aralıkta değil ocakta veriyorlar ilk ödemeyi ve toplu ödeme yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 28 Ağustos 2016; 16:14:33 >
  • Kardes etme eyleme ben 1 ayda en fazla 440 tl aldigim oldu ne yapiyonuz o parayla tuvalet kagidi yerine para kullansam o para bana yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kredi alınır da 1300tl varken değil. Genelde almak istemeyenler tüm masraflarını üni de bile ailesine ödetme derdin de olan insanlar.

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnız 400 lirada bir öğrenci için iyi para. Zaten devlet direk senden istemiyor ki o parayı , işe başlayınca ödemeye başlıyorsun ayrıca adamın gideceği yer İstanbul gibi bir yerse 1300 tl hiç yetmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

başvuruları daha başlamadı başlayınca yaparsın ilk ödemeyi ocak ayında yapıyorlar da
    nasıl bir ailen varmış ki seni 20 bin borcuna altına sokuyorlar

aralıkta değil ocakta veriyorlar ilk ödemeyi ve toplu ödeme yok

Borç meselesi sıkıntı değil. Şuanda bankada 25 bin TL üzerimde para var sıkıntı çıkarır mı bu para ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronTurkMan

Hocam yalnız 400 lirada bir öğrenci için iyi para. Zaten devlet direk senden istemiyor ki o parayı , işe başlayınca ödemeye başlıyorsun ayrıca adamın gideceği yer İstanbul gibi bir yerse 1300 tl hiç yetmez.

Yok hoccam Samsun Çarşamba
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronTurkMan

Ya naptiniz kardesim okulda yemek 2 lira eger özelde okumayacaksa 1300 lirayla yek basina eve bile cikar

Ayrica işe baslayinca aliyor gibi bi mevzu yok okul bitince 2 yıl sonra ödemeye basliyorsun eger güzel bir is bulamazsan o parayı ödemek zor gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.