Şimdi Ara

Öğrenciyken maddi durumun kötü olması. (+bonus)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu durumda olan arkadaşlar varsa nasıl bi durum biraz anlatabilirler mi? Her akşam menemen, makarnaya mı talim ediyorlar, yoksa SS'deki arkadaşlar gibi genelde komşulardan mı otlanıyorlar. Bu durumda olmayıp yorum yapmak isteyen arkadaşlar da düşüncelerini belirtirse iyi olur.

Bonus:
     Öğrenciyken maddi durumun kötü olması. (+bonus)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ogrenciden ogrenciye degisir

• genelde evde makarna ve 2 öğün yemek yenir.
  • Her aksam kebap yiyenide var,menemen ve makarna yiyenide var,komsularin agzina bakanida var.

• aç kaldık açlıktan su içtik ama marlboromuzdan vazgeçmedik öğrencilik kafası işte
  • Menemen makarnada tüp gider. En iyisi 1 tüm ekmek arasına sürülmüş saralle. Hemde 3 öğün.
  • Genelde aybaşlarında 2-3 gün kral gibi ne istersen yersin ama sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkesin maddi durumu farklı. Dediğin gibi olanı da var, her öğün dışardan yiyeni de var.

Ben 5 senelik üniversite hayatımda daha ağzıma menemen, makarna sürmedim evde.
  • ben coksukur aılemın yanında unıversıte okuyorum cok rahat ama ogrencı evınde olan arkadaslarım var genellıkle aksam menusunde dedıgın gıbı ya menemen yada makarna oluyor gecen 2haftaya kadar once komsular dagıtmısdır sızdede asure bızım bı arkadslara getırmemısler bunlarında baya canı cekınce komsuları duysun dıye bagıra bagıra bızım orda bız gotururkte bız ogrencı adamız nasıl bıze asure vermezsınız dıye bagırmıslar ertesı asam 4koca kase asure gelmıs

• öğrenciye göre değişir. ve yaşadığın şehre göre de. allaha şükür burs alıyorum ve olabildiğince sağlıklı yemekler( yani sulu yemekler+et yemekleri vs.) tüketmeye çalışıyorum. tabii makarna ve patates kızartması da arada soframı şenlendiriyor.
  • ayın 6sı akşam gidilir bara içikir eğlenilir saat 12yi geçtikyen sonra o hesap burstan verilir ve ayın 7sine yüne parasız ayılınr.

• quote:

Orijinalden alıntı: magandalar18

Menemen makarnada tüp gider. En iyisi 1 tüm ekmek arasına sürülmüş saralle. Hemde 3 öğün.

Bu arkadaş işi aşmış artık
  • Bugün sadece 2 tane canga yedim, birazdan da mısır gevreği falan yiyeceğim. Okuldan 1.5 liraya çok rahat 1 öğün de doyarım ama yemiyorum bu aralar. Komşulara gelince aşure bile getirmedi insafsızlar - ne deseler yapıyoruz ama yemeğe gelince tık yok ikram etmiyorlar hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

Bugün sadece 2 tane canga yedim, birazdan da mısır gevreği falan yiyeceğim. Okuldan 1.5 liraya çok rahat 1 öğün de doyarım ama yemiyorum bu aralar. Komşulara gelince aşure bile getirmedi insafsızlar - ne deseler yapıyoruz ama yemeğe gelince tık yok ikram etmiyorlar hiç

Aynen ya komşulardan şu ana kadar bir kere ikram görebildik sonra hiçbir şey yok
    Her gün 2 öğün yeriz evde. Akşam yemeğinde genelde tarhana+makarna.
    Ama bugün sadece yarım tabak pilav vardı Açlıktan kırılıyoruz bu aralar.

• gunluk fix yumurta aksamları mercimek çorbası pilav veya nohut degişmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.