Şimdi Ara

Öğrenciyim param yetmiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler, ay sonunu getiremiyorum ya da zar zor getiriyorum.. Yemek vs için ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz... İçki, sigara kullanmıyorum.

• TL'nin de değeri düşerken parasızlık cidden kötü şey. Kolay gelsin kardeşim inşallah en yakın zamanda durumun düzelir
  • Evde mi yoksa yurtta mı kalıyorsun?
  • önce kaç para bütçen var ona göre yorum yapalım
  • badibatu kullanıcısına yanıt
    Dedemle kalıyorum.
  • Uzaklardan Gelen kullanıcısına yanıt
    900-1000 tl
  • Bu ay ben de aşırı harcadım. Pahalı yerlerden yeme. İçki sigara da yokmuş işte daha ne istiyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrKTrM

900-1000 tl

o kadar da az değilmiş aslında
  • Yediğim en pahalı yer burger king
  • Makarna, bakliyat stoğu yap kuru fasulye nohut pirinç bulgur. Köy pazarlarında ev yapımı salçadır tarhanadır ucuza satarlar alabilirsin, yaşadığın şehire göre çok rahat geçinilir, dedenle kalıyormuşsun evin ısınması, elektriği, suyu falan sen mi ödüyorsun. Yok ödemiyorsan 900 TLye rahat geçinilir ortalama bir şehirde.
  • Hocam kampanyaları takip et bazı yerlerde yumurta, makarna gibi şeyler ucuz oluyor. Haftada 1-2 günden fazla dışarda takılma. Bunun yanında içki ve sigarada içmiyormuşsun gayet yeter.
  • badibatu kullanıcısına yanıt
    İnternet faturası ödüyorum sadece.
  • 1000 tl ile geçinemiyorsun içki sigara yok demişin.
    3 öğün dışarda yesen o para yine yeter
  • kira elektrik su felan ödemiyorsan o paraya kral gibi yaşarsın :)

200 lira ile geçinenler vardı forumda ya...
  • Sosyal biriysen ya da arkadaslarina bi sey ismarliyosan yetmez ya da csb 900-1000le aile gecindiren var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrKTrM

İnternet faturası ödüyorum sadece.

Günde 20 TL harcasan(20 çok yüksek 1 gün için) yemek yol 1 ayda max 500-600 harcarsın geri kalan para cebine kalır. Taksiyle okula gidip steak houselarda akşam yemeği yersen yetmez anca o kadar para
  • Bundan sonra her harcamamı yazcam ayın 12si oldu param bitti.
  • Kardes naptinda bitti 1000 tl para? Icki, sigara yok demissin iddaa varsa ikisinide siler atar zaten.

Ben kyk+ evden gelen 200 tl ile okumustum gayet yetiyodu.
  • Ben 2 poğaca 1 meyvesuyu 2 liraya yiyorum
  • kardeş 550 tl gelirim var. kyk da kalıyorum yurt ücreti bana ait + telefon fakuram totbus param falan. gayet rahat geliyo ay sonu yani :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.