Şimdi Ara

Öğrenciye ŞİDDET konusuna yorum atan gençlere diyeceklerim var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
4
Favori
5.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eren

okumadim ama adam hakli beyler

• bu kadar yazıyı okusam ben de öğretmen olurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sulcus

quote:

Orijinalden alıntı: Maykıl.

Yıl olmuş 2012, hala öğretmen diye bir sey var ya :D
    hala sen kendin hiçbir şey ögrenemezsin, ben öğretirim kafası, yıllarca yasamıs her insanın edinebileceği hayat tecrübesi denen şeylere göre gençleri yönlendirmek. Bırak da herkes tecrübesini kendi kazansın, banane senin "bizim zamanımızda"larından. Hala bi yetiştirme arzusu, sanki bahçendeki domatesim ben. Hala sahte saygı, sahte iyi insanlık. Off, okul ve öğretmen kavramları çok kasıntı, çok gülüyom ya

Yazık dostum sana çok yazık.. Gitme okula sen vaktini harcama öğretmenlerimizin..

Çok saçma bi laf ettin, bu dediğinin hiçbir anlamı yok dostum. Sadece bana katılmadın ve bir laf sallamak için yazdın. Ben meraklısı degilim ama bırakamam okulu, çıkarlarım için deva etmek zorundayım.

Neden katılmıyosun anlamıyorum bi de. Senle ben aynı taraftayız. Bu sacmalıgın hayatımıza bi katkısı yok. Varsa ve söylemek istersen ben buradayım dinliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doçent Baykuş

hadi hadi bırakın bu ayakları. bak hocamısın nesin öğrencilere bir fıske bile vurmaya hakkın yok. babası bile kıyamazken tanımadığın çocuğu el uzatmaya hakkında yok hukukunda yok. Biz size bir kelime etsek küfür ederek bastırıyorsunuz. nede olsa sizin gözünüzde koyun sürüsüyüz. saçlarımıza karışırsınız. bizden istediğiniz put gibi dersi dinlemek. bak hoca sen dersini anlatacaksın isteyen dinler isteyen dinlemez. olay burda biter.

+1948
  • Ben de seninle bir meslektaş olarak dediklerine harfiyen katılıyorum . Ogrenci ile asla dost olunmaz, ogrenci için nottan gerisi yalandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Germanic

Ben de seninle bir meslektaş olarak dediklerine harfiyen katılıyorum . Ogrenci ile asla dost olunmaz, ogrenci için nottan gerisi yalandır.

adam hayata ögretmenlikle merhaba demiş beyler
  • quote:

quote:

quote:

hala sen kendin hiçbir şey ögrenemezsin, ben öğretirim kafası, yıllarca yasamıs her insanın edinebileceği hayat tecrübesi denen şeylere göre gençleri yönlendirmek. Bırak da herkes tecrübesini kendi kazansın, banane senin "bizim zamanımızda"larından. Hala bi yetiştirme arzusu, sanki bahçendeki domatesim ben. Hala sahte saygı, sahte iyi insanlık. Off, okul ve öğretmen kavramları çok kasıntı, çok gülüyom ya

Yazık dostum sana çok yazık.. Gitme okula sen vaktini harcama öğretmenlerimizin..

Çok saçma bi laf ettin, bu dediğinin hiçbir anlamı yok dostum. Sadece bana katılmadın ve bir laf sallamak için yazdın. Ben meraklısı degilim ama bırakamam okulu, çıkarlarım için deva etmek zorundayım.

Neden katılmıyosun anlamıyorum bi de. Senle ben aynı taraftayız. Bu sacmalıgın hayatımıza bi katkısı yok. Varsa ve söylemek istersen ben buradayım dinliyorum

1. Aynı taraf olduğum insanın bana göre saçma da olsa fikirlerini savunacak kadar yaşım küçük değil.
    2. Öğretmen olmasaydı yapamadığın soruları bile soracak birini bulamazdın. Hoş yapabildiklerini yapmayı da öğretmen öğretiyor.
    3. Herşeyden önce senden büyük olsan insanlara saygı göstermelisin. Nesliniz isyankar yetişiyor.
    4. Tecrübelerden faydalanamamanın (bilmiyorum belki böyle desende çevrendeki insanların tecrübelerinden faydalanıyorsundur.) ezikliğini ileriki yaşlarda daha iyi anlayacaksın.
    5. Herşey maalesef kitaplarda yazmıyor. En basitinden bir çivi çakmayı bile ilk başta yapamazsın. Belki eline vura vura öğrenirsin. Ama sana bunu bilen biri gösterdiğinde eline 1 kere vurursun bir daha vurmazsın..

Dahada birşey yazmayacağım. İsyankar gençliği görünce gerçekten sinirlerim bozuluyor.

• quote:

hadi hadi bırakın bu ayakları. bak hocamısın nesin öğrencilere bir fıske bile vurmaya hakkın yok. babası bile kıyamazken tanımadığın çocuğu el uzatmaya hakkında yok hukukunda yok. Biz size bir kelime etsek küfür ederek bastırıyorsunuz. nede olsa sizin gözünüzde koyun sürüsüyüz. saçlarımıza karışırsınız. bizden istediğiniz put gibi dersi dinlemek. bak hoca sen dersini anlatacaksın isteyen dinler isteyen dinlemez. olay burda biter.

Koşunurken belli bir medeniyet seviyesininin altına düşme delikanlı!
    Konuyu oku sonra yorum yaz, bu kısacık yazıyı okumaktan aciz değilsen.
    Okumadım özet geç zihniyetindeysen sana anlatacak pek bir şey kalmamış demektir.Ben sistemle her konuda hemfikirim demedim. Dayağa karşı olduğumu bir kaç cümlede belirttim-hatta hiç dokunmadığımıda belirteyim öğrencilere-. Küfür edecek kadar aşağılık olmadığım gibi ÇOĞU zaman saçına sakalına karışmam.-haddini aşmayacak kadar şekil ver, dik, uzat ama abartma- Kişiliğini ortaya koy. Put gibi ders dinlenmez konsantrasyon süresi maksimum 20 dakika ama sana bunları anlatarak zamanı boşuna harcadığım için kendime üzüldüm.
    Ama senin gibi hoca,hoca diyeni eşek sudan gelinceye kadar dövebilirim. Espri bu , anlamayıp ciddiye alacağın için belirteyim dedim.

• quote:

Ben de seninle bir meslektaş olarak dediklerine harfiyen katılıyorum . Ogrenci ile asla dost olunmaz, ogrenci için nottan gerisi yalandır.

iyi la iyi ki öğretmen olmuşsunuz. öğrenciye vurmaya hakkın yok. bir gün sizi çıkıştı sıkıştırır ağız burun girerler haberiniz olsun.
  • quote:

Heyyyyt, koçum benim. Yürü be, kim tutar seni.
  • quote:

entry-imza uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematical

quote:

Koşunurken belli bir medeniyet seviyesininin altına düşme delikanlı!
    Konuyu oku sonra yorum yaz, bu kısacık yazıyı okumaktan aciz değilsen.
    Okumadım özet geç zihniyetindeysen sana anlatacak pek bir şey kalmamış demektir.Ben sistemle her konuda hemfikirim demedim. Dayağa karşı olduğumu bir kaç cümlede belirttim-hatta hiç dokunmadığımıda belirteyim öğrencilere-. Küfür edecek kadar aşağılık olmadığım gibi ÇOĞU zaman saçına sakalına karışmam.-haddini aşmayacak kadar şekil ver, dik, uzat ama abartma- Kişiliğini ortaya koy. Put gibi ders dinlenmez konsantrasyon süresi maksimum 20 dakika ama sana bunları anlatarak zamanı boşuna harcadığım için kendime üzüldüm.
    Ama senin gibi hoca,hoca diyeni eşek sudan gelinceye kadar dövebilirim. Espri bu , anlamayıp ciddiye alacağın için belirteyim dedim.

her espirirnin altında bir gerçeklik payı vardır. ben genel olarak konuşuyorum. müdür yardımcısı gözümün önünde çocuk yaka kartını takmadı diye tekme tokat dövdü. o an benim içim cız etti. çocuk ağzını bile açamadı nede olsa size göre eğitim sistemi dayaktan ibarettir (size dediğime bakma genel olarak konuşuyorum). çok iyi hatırlıyorum tarih hocası herkes sınavdan 3 aldı diye birdahaki sınavı çok zor yapacağını söylemişti ve yapmıştı. herkes sınavdan 45den yukarı çıkamamıştı. Nedir bu öğretmen terörü anlamıyorum anlayamayacağımda. asla öğretmen olmam. Allaha şükür liseden kurtuldum. Keşke hepiniz üniversitedeki gibi çağdaş, akıllı olabilseniz. Yok arkadaşım onuda geçtim Öğretmen arkadaşlar birlik kurup çocuğu okuldan attıracakmışta, sınıfta bırakacakmışda. öğrenci düşmanlığına bak. son kez söylüyorum seni zorla öğretmen yapmadılar istediğin zaman istifa edebilirsin.

• quote:

quote:

iyi la iyi ki öğretmen olmuşsunuz. öğrenciye vurmaya hakkın yok. bir gün sizi çıkıştı sıkıştırır ağız burun girerler haberiniz olsun.

Ben ogrenciye vurmam, onun da bir gururunun arkadaşları arasında bir konumunun olduğunu bilirim . Ve buna hassasiyetler yaklaşırım . Ama bunu suistimal edip derste her türlü şeyi yapmak, terbiyesizlik yapmak da pek şerefli bir davranış olmasa gerek.

• Ciddiyim okulda çok salak insanlar var derste tel ile oynar ben ne yaptım sadece beni görüyonuz hocam diyor bide hocanın arkasından hareket çekmeler artist artist konuşmalar hocaya kafa tutmalar ne gerizekalı nesil ki anlamıyorum özentilik vallaha sövücem niye sinirlendim ki bu kadar bende öğrenciyimde bunları yapmıyorum . Öğretmen herşeyi yapamaz ..

Özete gelirsek haklısınız hocam.

baykuş mal mısın abim ya.
  • quote:

quote:

quote:

Maykıl anlamadığın şey şu: o kadar zamandır gittiğin okul ve öğretmenlerin; sana güzel konuşmayı, yazı yazmayı, böyle uzun cümleler kurmayı, ikna yeteneğini, rasyonel düşünme yeteneğini geliştirdi.
    Bununla ilgili birçok bilimsel deney var:
    İkiz kardeşlerin birini çok iyi kurumlarda diğerinideokul olmayan bir dağ köyünde yetiştiriyorlar(birinin hayatını harcıyorlar-senin olmak istediğin-mi?)
    20 li yaşlarda yapılan zeka testlerinde IQ seviyeler arasında(bu ölçümler her zaman doğru değildir) dağlar kadar fark vardı ki, Dağ köyündeyetişenin normal bir insan beyninden biraz daha düşük puan aldığı görüldü.Diğerinin ise neredeyse Üstün zekalıların puanına eriştiği görüldü.(küsüratlı sallıyımda salladığım anlaşılmasın mantığıyla hareket etseydim IQ'lara 85 ile155 falan yazardım bu arada.

• Hocam hepsini usenmeden bikmadan usanmadan okudum. Benim aile uyelerimden bazilarinin da ogretmen olma sebepleriyle de sizi cok cok daha iyi anliyorum. Henuz bir 9.sinif ogrencisiyim ve sizin dediginiz tarzda lâkayt davranan o uyuz ogrencileri degistirmeye ne kadar calistiysam da bos. Once aile terbiyesi gerekiyor.

Bu arada keske her hoca sizin gibi olsa. İyi niyetle yaklassa. Hic unutmam ortaokulda bir fen hocam vardi. 2 metrelik bir devdi ama inanilmaz da catlak birisiydi. Ders mers anlatmazdi. Beni okuldan bezdiren de o oldu. Bize hic bir zaman babacan bir tavirla yaklastigi olmadi. Ama neyse ki ben sizin bahsettiiniz o tiplerden olmadim. Evet, okulu sevmiyorum ama ogretmenlerle kurdugum iliskide indigim son ve tek nokta baba-ogul iliskisi.

Suna getirecegim, sizin gibi bilincli ve objektif ogretmenlerimizin cevremizde oldugunu bilmek guzel. Tesekkur ediyorum

• quote:

quote:

quote:

Ben ogrenciye vurmam, onun da bir gururunun arkadaşları arasında bir konumunun olduğunu bilirim . Ve buna hassasiyetler yaklaşırım . Ama bunu suistimal edip derste her türlü şeyi yapmak, terbiyesizlik yapmak da pek şerefli bir davranış olmasa gerek.

tabi ki şerefli davranış değil fakat tüm öğretmen şiddetinin ilk adımını öğretmen atar. öğrenci arkada konuşurken uyarmadan gider ya söver yada vurur. tabi ben direk size demiyorum öğretmenlerin %50si böyledir. iyi hocalarda vardır.

• Bazen bu tip yazıları okumak hiç içimden gelmiyor.

ı didn't read
  • Disiplin cezaları keyif için var zaten. Sen sokakta da kendin mi ceza veriyorsun bir suç işlendiğinde? Adalet bekçisi sen misin arkadaşım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Witch King Of Angmar

Ciddiyim okulda çok salak insanlar var derste tel ile oynar ben ne yaptım sadece beni görüyonuz hocam diyor bide hocanın arkasından hareket çekmeler artist artist konuşmalar hocaya kafa tutmalar ne gerizekalı nesil ki anlamıyorum özentilik vallaha sövücem niye sinirlendim ki bu kadar bende öğrenciyimde bunları yapmıyorum . Öğretmen herşeyi yapamaz ..

Özete gelirsek haklısınız hocam.

baykuş mal mısın abim ya.

tel ile oynayabilir ama hocanın gidip çocuğa hakaret edip dayak atma hakkı hukuku yok. verir disipline işi bitirir veya elinden telefonu alır gider yetkili kişiye verir. olması gerekende budur. ayrıca bana neden mal diyorsun. ne kadar yüz verirsen öğretmenlere o kadar dayak yersin.

olm tel ile oynadı diye dövsün demek ki bazı öğrencilere salak demek dövsün demek mi . ben hocaya dövsün mü dedin töbe töbe

akıllı uslu durursan 1 hoca bile bişey yapmaz örnek a kendim işte hiç bir hocayla sorunum yok adam gibi durursan bişey olmaz . böyle çok tanıdıklarım var hatta forumdan bile var.

+ tel ile oynamada hakaret değilde azar atabilir ben olsam kesinlikle atarım benim dersimde dersi dinlemeyip tel ile oynamak bana saygısızlıktır bana saygısı olmayan adama benimde saygım olmaz . efendi olcaksın öğrenciysen.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.