Şimdi Ara

Öğrencinin Kazandığı Geziye Öğretmenler Gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Radikal Gazetesinin haberi dikkatimi çekti. Aşağıya link vererek bir kısmını da aktarıyorum. Ülkemizde maalesef olduğunu bildiğim bir durum. Bu şekilde pek çok sanatta ve sporda yetenekli talebemiz harcanmıştır. Güreş müsabakalarına başka şehirlere giden öğrencilerin harçlarını başlarında giden öğretmenler yediği gariban sporcu talebenin de ailesinin maddi sorunları nedeniyle ondan sonra bu tür etkinliklerden uzaklaştığı da şahit olduğum bir durum olduğundan bu tür asalak yaratıkları Milli Eğitim sisteminden temizlemek gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

    http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&Date=&ArticleID=933707#

    AB destekli resim yarışması sonucunda 10 ilköğretim öğrencisinin kazandığı İtalya gezisine öğrenciler yerine öğretmenler ve çocuklarının gittiği öne sürüldü
    MEHMET KAYHAN YILDIZ

    Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında, Ulusal Ajans tarafından kabul edilen ‘Çevremiz ve Kültürümüz’ adlı proje için öğrenciler arasında ‘dosya kapağı resim yarışması’ düzenlendi. Ahmet Haşhaş İlköğretim Okulu sekizinci sınıf öğrencilerinin katıldığı ve İtalya seyahati ödüllü yarışmayı, 14 yaşındaki İlknur Karaaslan kazandı. Ödül olarak Karaaslan’la birlikte yarışmaya katılan ve başarılı olan 10 öğrenci, başlarında bir öğretmenle İtalya’ya davet edildi. Ancak iddiaya göre başarılı öğrencilerin yerine, bazı öğretmenler kendi çocuklarıyla birlikte İtalya’ya gitti.
    Milli Eğitim Müdürlüğü’ne dilekçeyle başvuran İlknur Karaaslan, “İtalya’ya giderken 1500 TL para talebinde bulunuldu ve sadece parayı verebilenlerin gideceğini söylediler. Ben verecektim buna rağmen götürmediler. Öğretmenlerimiz beni ve diğer arkadaşlarımı İtalya’ya götürmedi. Çocuklarıyla birlikte kendileri gitti” dedi. Bir hafta süren gezi dönüşü öğretmenlerin kendisine hediye olarak kurşun kalem getirdiklerini söyleyen İlknur Karaaslan, sorumluların cezalandırılmasını istedi. Kabul edilen projelerle ilgili yol ve konaklama gibi masrafların Ulusal Ajans tarafından karşılandığını belirten Konya Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin idari soruşturmanın devam ettiğini söyledi. Okul Müdürü Şükrü Altay da soruşturmanın sürdüğünü belirterek, konuşmak istemediğini, İtalya gezisine kendi çocuğunun da katıldığını söyledi. (dha)







  • Bölee yap yapp sonrada neden bizden başarı çıkmıo önce sen öğrencine değerr verr!!!!!
  • "Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır"
  • Öyle kağıt üzerinde başarılı olup bunları öğretmen diye atıyorlar. Çoğu öğretmen lakaplı kişiler insan bile değil. Kro, apaçisi bile var hatta.
  • Gel de böyle öğretmene ana avrat girme
  • Şaşılacak bir durum yok. Öğrencisinin çizdiği portrelerin altına kendi imzasını çakıp sergilerde boy gösteren öğretmenler bile varken bu hiç şaşırtıcı değil.. Nedeni basit. Öğretmenlik sınavla değil öğretmen olabilme bilinciyle olur.
  • Bu ne ki ? Bizim okuldakileri anlatsam roman olur.Eminim her okulda böyledir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.