Şimdi Ara

Öğrencilere vergisiz telefonların şartları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
10.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1) Öğrenciler sadece kendi adlarına kayıtlı hatlarla vergisiz telefon alabilecek.

2) Öğrenciler sadece bir defaya mahsus olmak üzere vergisiz telefon veya bilgisayar alabilecek.

3) Öğrenciler sadece Türkiye'de üretilen veya montajlanan telefon ya da bilgisayar modellerini seçebilecek.

4) Öğrenciler sadece belirli bir fiyat aralığındaki telefon veya bilgisayar modellerini alabilecek.

5) Öğrenciler vergisiz telefon veya bilgisayar almak için özel bir başvuru yapmak zorunda olmayacak.

Şartlar böyleymiş. Ben kendi düşüncemi söyleyecek olursam eğer hiç böyle bir şey yapmayın daha iyi zaten. Kendi adına kayıtlı hattı geç Türkiye'de üretilen telefonların kalitesini zaten siz biliyorsunuz, Vestel, Reeder, Oppo gibi komik markaların telefonlarını alabileceksiniz ve güçlü olan cihazlarını değil de ucuz modellerini alacaksınız, çünkü belirli fiyat aralığı olacakmış.

Gerçekten dalga geçildiğini düşünüyorum, bu konuda siz neler düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 20 Ağustos 2023; 11:38:5 >

• Bir şey söyleyeceğim ama kızmayın. Kendiniz itiraf etmişsiniz işte: "Instagram ağırlıklı kullanıyorum." demişsiniz.

Sen sadece Instagram kullanıyorsan senin iphone'dan memnun kalmaman imkansız zaten. Ve bu bana göre objektif bir yorumlama stili olmuyor. Stabilite stabilite diyorsunuz, o stabilite uğruna telefon size hiçbir şeyi yaptırmıyor. Siz sadece instagramcı olduğunuz için bunu fark etmiyorsunuz fark bu.

• Hayaller iphone gerçekler vestel.

•   iphone bekleyenlerin gözü yaşlı  

• iPhone yada Samsung üst modellerine sınır konulacağını tahmin edebilirdik zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şartlar vestele göre ayarlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 20 Ağustos 2023; 11:43:9 >
  • Yalan iddia olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 20 Ağustos 2023; 11:48:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer gerçekten şartlar bunlar ise dağ fare bile doğurmamış.

• Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum uydurma gibi geldi yerel seçimler varken kazık atacaklarını düşünmüyorum onun yerine tüm vergiyi kaldırmazlar .

• devlet üretenden fazla kazanıyorken bundan vazgeçer mi sandınız?hem de ekonomi böyleyken?şimdi tepkiler gelir biraz gevşetirler şartları ama gene de iphone vs. izin vermezler.

• Bilgisayar için monster'ın ekran kartlı modellerine kadar bir limit varsa kabul edilebilir.
    Bilgisayar montajı için HP var dedi birisi, eğer doğru ise firmalar Türkiye'ye gençler için yatırım yapabilir diye düşünüyorum.
    Telefon konusunda şu an zirve TCL de. GM de belki o listeye girebilir.

• resmi değil bildiğim kadarıyla bu maddeler

eğer doğru çıkarsa büyük skandal ama  

• Komedi..

• Resmi şartlar olmasa bile bir düşünün, 1 milyondan fazla "öğrenci" var ve tutup yarı fiyatına iphone almak isteyecekler.

Kim karşılayabilir bu talebi?

Popülist olmayın deyip kendileri popülist işlere kalkışıyorlar  

• Almanya’da çocukların kullandığı Dell XPS’leri, Macbook Pro’ları, Spectre x360’ları sizin çocuğunuza çok görmüşler gibi duruyor. Bu saydığım bilgisayarlar Mainz üniversitesinde her gençte var.

• vestel ve casper bunu beğendi

• Seçim öncesi vaatlerle seçim sonrası yapılanlara bakınca reis önce emeklilere, sonra öğrencilere fena çaktı...

Sırada hangi grup var acaba ??

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.