Şimdi Ara

Öğrenci yurt anıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtlarda kalan herkesin ilginç , komik anıları olmuştur.Bu topik altında bunları yazarak birbirimizi güldürmek amacımız.

• yer eskişehir, inönü. Türk kuşu yaz kampı...
    bir gece koğuş savaşları oluyor bizim yurtta, bizim koğuşa koku bombası atıyorlar, bizim butun koğuş kalkıyor zaten toplam (sekiz kişi) ama içerde futbol maçı yapabilirsin, o kadar buyuk...
    aynı zmanda butun yurt ayağa kalkmış, herkez gıcık olduğu koğuşu basıyor, bir velvedir gidiyor...
    ancaakk...
    butun bu olayların arasında, sadece ve sadece iki kişi mışıl mışıl uyuyor hiç bişi olmamış gibi...
    aynı ranzada yatan ufuk ve ben...
    bi ara uyanır gibi olmuştum kafamı kaldırıp baktım bizimkiler butun dolapları, kapının onune yığmış set yapmış en iriyarı olanımız pencerenin onunde, sandalye elinde, bekliyor...
    diğerleri paspaslarla, yerleri siliyor...
    alla alla gecenin bu vaktinde uyumak varken nie bunlar yerleri siliyor manyak mı bunlar, zaten o gun yedi atlayış yapmışım, parmağımı oynatamıyorum yorgunluktan....
    ufuk ise zaten tanımlanamayan düşen cisim UFO=unidentified falling object, olduğundan zaten bu dünyada değil uyanmasını hiç kimse beklemiyor hehehe..(naapıyo acaba şimdi, iyi çocuktu...)
    sabah oldu bi kalktık, nasıl başım ağrıyor nasıl ağrıyor...
    lem ben çok kötüyüm, dedim ufuk da aynı...
    herkes koğuşu boşaltmış, kokudan durulmuyor ama ben ve ufo, kalkmamışız o kokuda uyumuşsuz, bu yuzden baş, mide ve olabilecek heryer ağrısı gayet normal...
    sabah bi baktık koğuşun ortasında birbuçuk metrelik bir kara alan, orayı oyle doldurmak için bussuru koku bombası atmış olmalılar, hayatta kaldığımız için sevinmeye başlamışltık :-)))
    ne gunlardi bee...

• bu sefer univ. anısı;
    bi keresinde de, eleman, gece yurttan kaçıp eğlenmeye kara vermişti...
    arka taraf da valinin evi silahlı korumalar var her yerde...
    bizim koğuşun camının onunde valinin bahçesinin çatıları falan var ne deniyodu şu yazın gölge yapması i,çin yapılan şay adını unuttum şimdi, herneyse...
    eleman bizim odaya daldı, ben firar ediyorum dedi, actı camı atladı çatıya, sessiz sessziz ilerledi karanlıkta kayboldu...
    vay çakal vurulacak falan diyoruz biz....
    beş dakka sonra yurdun girişinde bi patırtı, gürültü herkes oraya koşuyor noolyo noolyo diye...
    bi baktık bekçi bizimkini enselemiş getirmiş yurda... adamın omzunda mp5 var...
    mudur çıldırmış baarıyo, çaarıyo...
    ulan diyo ben bu gece kapıları açtım isteyen istediği gibi çıkıp, istediği saatte gelebilir, diye kıyak yaptıydım, serseri nie kaçıyon zaten kapı açık....vurdurtacan mı kendini sonra anne-babana nasıl açıklarım bunu vs. vs...
    nie kapıdan çıkmadın sorusuna el-cevap:
    oyle olsa heyecanlı olmazdı...
    yıkılmıştık bu cevaba...
    heyecan olsun diye camdan kaçmaya kara vermiş ama yakalanmış, malak...

• Üniversitedeyken bizim odada tıpta okuyan bir arkadaş vardı. Adamın gecesi gündüzü birbirine girmişti. Hele ki sınav dönemlerinde durum iyice çığrından çıkıyordu. Gündüz öğlen vakti kalkıp, okula gidiyor, akşam okuldan gelince uyuyor, geceyi de çalışarak geçiriyordu. Bir akşam uyumadan önce bize "abi beni 1-2 saat sonra uyandırın, çalışmam lazım" dedi. Biz de tamam dedik. Gece saat 22:00 civarlarında bu kendiliğinden uyandı ve bize saati sordu. Biz de saat on dedik. Arkadaşın cevabı odadaki herkese dumur etti. "Sabah mı on akşam mı on?" [oo]
  • Hakikaten komik anılar.Çok güldüm.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by styx</i>
    <br />Üniversitedeyken bizim odada tıpta okuyan bir arkadaş vardı. Adamın gecesi gündüzü birbirine girmişti. Hele ki sınav dönemlerinde durum iyice çığrından çıkıyordu. Gündüz öğlen vakti kalkıp, okula gidiyor, akşam okuldan gelince uyuyor, geceyi de çalışarak geçiriyordu. Bir akşam uyumadan önce bize "abi beni 1-2 saat sonra uyandırın, çalışmam lazım" dedi. Biz de tamam dedik. Gece saat 22:00 civarlarında bu kendiliğinden uyandı ve bize saati sordu. Biz de saat on dedik. Arkadaşın cevabı odadaki herkese dumur etti. "Sabah mı on akşam mı on?" [oo]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Vah benim zavallı arkadaşım. Ben de bazen öyle oluyordum.[oo]

• biz apdi palasdayken boğaz manzaralı 24 saat açık internet cafe de takılırdık.Daha bir sürü anı var da olmasına anımsaması bile hüzünlendiriyor
    saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt dışına kitap göndermek
    13 yıl önce açıldı
    MUĞLA'DA ÖĞRENCİLİK
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimki de üni. hatırası. yer:konya saat:23:00 falan.
    bizim yurtta bi eleman duygusal mı duygusal, saf ve bu cin peri olaylarından çok etkilenen bi tip.
    neyse biz arkadaşlarla yurtta herkezin takıldığı bi oda da yine hep beraberiz. 10 kişi falan tabi bu ark. da var. muhabbet cinlerden perilerden falan açıldı. biz bu elemenın bu konudan çok tırsstığını çaktık ve herkez onu hedef almıştı. o na muhabbetler anlatıyordu. o gece sabaha kadar uyumamış. ertesi gün ne mi oldu. elinde bi kuran-i kerim, okuyor. daha sonra şöyle söyledi. bu gece beni korkutamayacaksınız, rahat rahat uyuabilirim:))))))))
  • ulan ne konu beee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Nape

ulan ne konu beee

hoca naptın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OutSecT

quote:

Orijinalden alıntı: Nape

ulan ne konu beee

hoca naptın

8 yillik hort rekorumu kirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.