|
kyk yurtlarında yemekler leş, temizlik leş, giriş çıkış saati var vs. ayrıca odalar 6 kişi bu pandemi zamanında kalmak imkansız. arkadaşlarla eve çıkayım dedim bu sefer ev arkadaşımın virüs getirme riski var. tek başıma ev bakayım dedim, bakmaz olaydım. 30 yıllık binalar, ısınma ya hiç yok (elektrikli ısıtıcı ile ısınacağım) ya da soba (evet 2021 yılında soba), eşyalı dediği bir baza bir tüplü televizyon bir de kanepe. kira 1100 1200 lira :D :D :D bunun suyu var interneti var elektriği var derken olacak bana en aşağı 1500 1600 tl. e benim okul masrafım var yemem içmem var ulaşımım var üst baş mutfak alışverişim var. 650 lira kyk ile hangisini yapayım? ailem her ay bana 1500 2000 lira para mı yollasın? edit: arkadaşlar ben insanım insan birisi şükret yazmış birisi suriyede 15 kişilik koğuşta kalıyorlar yazmış birisi yurtta kalmayıp evde kalmayı "lüks" olarak nitelemiş birisi okusan ne olacak ileride asgari ücret kazanacaksın demiş (tıp okuyorum) benim ailem o 1500 2000 i gönderir bir şekilde ama burada bakılması gereken nokta hadi benim ailem yolladı asgari ücretle geçinen aile ne yapacak onların çocuğu nasıl okuyacak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE908BD38 -- 25 Ocak 2021; 7:44:24 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt