Arkadaşlar, çoğunuz 18'i geçmişsinizdir zaten. Banka hesabı açın, uygulamadan yatırım hesabı açıp hisse senedi halka arzlarına katılın güzel harçlık bırakıyor. Twitter'dan takip edin kaç lot falan talep girmenin yeterli olacağını. Annenizden, babanızdan vs. hesap açarsanız da katlarsınız kazancı. Bugün kaleseramiki sattım 1300 tl kar yaptık geçen cuma da atakeyi satmıştım oradan da sanırım 400-500 aldık. Bu hafta da 3 adet halka arz var, tatlı oluyor kazançlar bir iki hafta içinde kazanıyorsun bu paraları. MODERATÖRE NOT : Ya allah aşkına bu moderatör kim ya konumu niye taşıyorsun kardeşim ? Öğrencilere ek gelir kaynağı sunuyorum hedef kitlem tyt aytden çıkmış üniye geçmiş arkadaşlar. Manyak mısın konumu borsa forumuna taşıyorsun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Allen 20 -- 7 Ağustos 2023; 18:18:0 > |
Öğrenci kardeşlerime küçük bir ek gelir kaynağı : Halka arzlar

-
-
takip, bilgi icin onereceginiz kaynaklar nelerdir hocam
-
sizin gibiler yüzünden uzun ömürlü olmuyor 3 gün durup satıyorsunuz ekmek parası görünce yarın bir gün gene silkeleneceksiniz en son halka arzlardan birinde 2. gün düştü acemiler ağladı.
-
Cwyi tavan bozunca hemen satan tayfa bu herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni mi çağırdın kardes
Oğlum sen beni çorbacı tayfayla mı karıştırdın ? Europoweri kaçtan sattığımı söylettirme bana şimdi.
-
izdemire çok güveniom iki hesapla gircem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Twitter iyi finansal piyasalar için twitterda takıl ama böyle kripto messi falan tarzı hesapların borsa istanbul versiyonlarını takip etme
-
Bazen halka arzları patlayabiliyorlar. Garanti görmeyin. Sağlam halka arz varsa girin. Yoksa ekside açan halka arzlarda oldu
reklam yapma işte kazanmasın millet
-
Kimin patlayacağı belli oluyor ya. Küçük aşçıların patlayacağı belliydi mesela ona girmedim
-
Bu kriz ortamında öğrenci kardeşlerime faydam dokunsun istedim hocam bir şey olmaz dh aslanlarından. Kyk olmuş kuş kadar
-
Ya allah aşkına bu moderatör kim ya konumu niye taşıyorsun kardeşim ? Öğrencilere ek gelir kaynağı sunuyorum hedef kitlem tyt aytden çıkmış üniye geçmiş arkadaşlar. Manyak mısın konumu borsa forumuna taşıyorsun
-
Selamlar,
Taşıyabilir. Görevdaşımın böyle bir hakkı var. Konu da zaten yanlış bölümde olduğu için şikayet edilmiş. Yoksa konunun tamamen silinmesini mi tercih ederdiniz? Pek sanmıyorum.
Alıntı
metni:Manyak mısın konumu borsa forumuna taşıyorsun Üsluba dikkat edelim lütfen.
İyi akşamlar.
-
çorbacı olmayın gerçek yatırımcılar olun. yani halka arzlardan elde ettiğiniz paraları sağda solda eğlencede yemeyin. hisse senedi fonlarına yatırın paranız orada değerlensin.
ben şuan düşünüyorumda lisede ve üniversitedeyken o kadar boş işlere para harcamışım ki onları yatırıma dönüştürseydim şuan milyonlarca lira param olurdu.
yani tüm burs ve öğrenim kredisi paramı internet kafelerde oyun oynayarak geçiriyordum o internet kafelere verdiğim parayı toplasam şuan kendime en kral internet kafeyi açarddım sanırım.
-
Şimdi on tane kafen olsa o zaman aldığın keyfi alamazsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hay yemişim öyle keyfe. o parayı karılarla kızlarla eğlenerek yeseydim hiç acımazdım. boş boş oyunlar oyna ver bir sürü para
-
Hocam bu halka arz işleri nasıl oluyor?
Ziraat hesabımda, halka arz bölümüne giriyorum da, halka arz yok diyor?
Bir de hangi halka arz I alıp hangisini almayacağını nasıl biliyorsunuz?
halka arzın günü gelmesi gerek ve borsa açıkken talep girrebilirsin.
halka arzlara buradan bakabilirsin
-
Aynen, bende lise yıllarından beri yatırım yapmayı seven biriyim ama daha basit yollarla yapmışım yatırımı. Bazen düşünüyorumda keşke lise döneminde bir büyüğüm bak evladım borsa yatırımı yap, ama al sat yapma, ufaktan al, birikim yap vs gıbı telkinlerde bulunsaydı. Kesinlikle kulak arkası etmezdim, şuan çok yüksek finansal özgürlüğüm vardı. Ama neyseki çokta geç kalmadan başladım bende..
En Beğenilen Yanıtlar

sizin gibiler yüzünden uzun ömürlü olmuyor 3 gün durup satıyorsunuz ekmek parası görünce yarın bir gün gene silkeleneceksiniz en son halka arzlardan birinde 2. gün düştü acemiler ağladı. |
Şimdi on tane kafen olsa o zaman aldığın keyfi alamazsın.
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X