Şimdi Ara

Öğrenci için uygun araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba öğrenciyim üniversiteye yeni geçtim kendime temiz araba arıyorum ama arabalarla ilgili hiçbir fikrim ve bilgim yok bana az yakacak beni uğraştırmayacak manuel araba önerisinde bulunabilir misiniz?

Bütçe 140k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogannbulbill -- 10 Eylül 2021; 0:51:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aslında dizel araçların çoğu şehir içi olsun şehir dışı olsun benzine göre az yakar. Ben şehir dışında 2.5 litre yakan bir tane bile benzinli araç görmedim. Ama 2.5 litre ile giden bir sürü dizel araba var. Yol durumu araç yükü vs etkiler elbet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sağ olun Astra güzelmiş

• İlk araban ise sağını solunu çizersin, o kadar kaportası temiz arama. Dpf olmayan 90 hp 1.3 cdti corsa d işini görür. 2007-2010 model sanırım. Artan bütçeye de güzel iki set lastik alırsın, dolar vs. alırsın.

sahibinden.com
    Ford / Focus / 1.6 TDCi / Titanium X / 2011 Model HATASIZ FULL + FULL 115'lik sahibinden.comda - 950577584
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-model-hatasiz-full-plus-full-115-lik-950577584/detay
    sahibinden.com
    Ford / Fiesta / 1.4 TDCi / Titanium X / TİTANİUM X PLUS FULL+FULL ORJİNAL HATASIZ BOYASIZ sahibinden.comda - 940062320
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-titanium-x-plus-full-plusfull-orjinal-hatasiz-boyasiz-940062320/detay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz sıradışı öneri olarak:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-harika-temizlikte-motor-plus-gorunum-applecar-donanim-940755030/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-13-eylul-son-gun-928139064/detay

Bu arada EOS, bu fiyatlara cabrio sınıfında üstü hardtop olan ve bu hardtopta açılabilir sunroof olan tek araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan8 -- 10 Eylül 2021; 16:4:16 >

• Öneriler için teşekkür ederim herkese

Biraz daha aile arabası gibi istiyorum aslında ailemi kahvaltıya falan götürmek çok isterim mesela bunlar daha genç arabası gibi sanki

Orijinalden alıntı: Dogannbulbill

Evet hocam listeme kaydettim güzelmiş sağ olun

Hatta şimdi denk gitti neredeyse sıfır km

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2020-renault-clio-ozel-renk-871155604/detay

• 140 k ne la. Hayatımda hiç bir arada göremedim o parayı. Ne öğrenciler var arkadaş. Ben de 650 tl kyk kredim yattı diye seviniyodum ne güzel bugün. Hocam burs verir misiniz? Bu paranın zekatı falan yok mu harç ödeyeceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Her ailenin durumu farklıdır size fazla gelir başka birine az ailem üni kazandım diye jest yaptılar sağ olsunlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İlk arabanı kesinlikle ilk 2-3 sene içerisinde acemilikten ötürü heryere sürtme, dikkatsizlikten dolayı vurma dokunma gibi şeyler yapabilirsin. Yapmam deme bende senin yaşlarından geçtim o yüzden kaporta boya masrafı seni yormayacak bi araç bakıcaksın bu şart. Buda metalik boyası olmayan, ford, fiat, reno grubuna bakıcaksın demek. Opeli çok önermem çünkü alman malı olduğu için onun malzemeside işçiliğide daha mühim ve cüzdan yoracak şekilde tutar.

İkinci olarakta turbo beslemeli araç alma git lpgli atmosferik bi araç al . Alırsan o ilk 2-3 yılda hız gaz zevki ve delikanlılıkla kaza yapma olasılığın çok yüksek. Kendimden biliyorum bizde fiat marea vardı şuan bakıyormda iyiki o arabayla öğrenmişim ve senelerce o arabayı sürmüşüm. O araba ilk 2 sene bana hep "ne kaçıyor be" dedirtti. Ama araba aslında motor olarak resmen bitikti hiç gitmiyordu çünkü hiç turbo beslemeli araç kullanmamıştım İlk 2 sene hiç bitmeyen bi gazlama makasa girme olayım vardı. Ama araba o kadar kağnı gibiydiki ona rağmen gaza oturunca tatlı geliyordu. makasa girmeler milletin tamponuna girerek sürmeler falan sonra ne mi oldu ? O özgüvenle virajın tekinde işler ters gitti araba kaldırımın kenarında 10 kere spin attı takla atmaktan kurtuldum araçta başkalarıda vardı büyük 1-2 kazam oldu böylelikle cesaret edemez oldum sakince kullanmaya başladım

Ve malum arabayı ilk 2-3 senede sürtmeler dokunmalar vurmalar oldukça fazlaydı.

Bak bunları senin iyiliğin için diyorum nasihat verdiğim yok benden 2 yaş küçük arkadaşımın aile durumu baya iyi bunların bebeye ehliyetini alınca aldıkları ilk araba 2015 model 8 bin kmde bmw 118d idi. Araba 116 beygir ama turbo dizel ve iyi yürüdüğü için bebe ne yaptı dersin ? Daha 1. Senesinde bütün hava yastıklarını açacak şekilde pert etti arabayı kıytırık bi yerde yaptırıp devam etti sonra şuan halen o aracı kullanıyor

Sana tavsiyem lpgli bi araç bakman atmosferikten kastım o. Lpgsiz zaten üzer seni. Bide kaportası kolay işçilik isteyen bi araç olmalı.

Ford fiesta 1.4 2010-2011 veya 2012-2013 model 1.6 tam senin ilacın lpg ilede koklar mis gibi gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 11 Eylül 2021; 2:40:0 >

• _Kullanıcı_Adı_ kullanıcısına yanıt

100k lık jest (!) öğrenci değil de şirket arabası önerelim arkadaşa

Sembol elysee 301

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egzozdumanı -- 11 Eylül 2021; 8:57:44 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İlk arabam olduğu için 0 mantıklı bir karar mi olur

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.