Şimdi Ara

Öğrenci için uygun araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben öğrenciyim çok gelirim yok. Elimde bir motor var şu an satsam 3000 TL falan eder. Yine o fiyatlarda bi araba almak istiyorum, eski olması önemli değil ama şuraya bakıyordum:http://www.otoraba.com/araba/?frm_fyt=3000&frm_fyt_min=1000&frm_drm=1&frm_page=2

Buradaki arabalara güvenilir mi? Bu kadar ucuzlar diye altarından kötü bir şey çıkar mı sizce ne dersiniz?

• Volkswagen polo rocks

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya alınan araç sizi taşımaz, siz aracı taşırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam vaz geçin bu sevdadan kış geldi motora binilmez o aracı alsanız çalışmayacak soğukta sıkıntısı bitmeyecek bütçenizi yükselt meyeceksiniz hiç bulaşmayın.

• lada samara disinda modeli yuksek,ekonomik ve motoru saglam alternatif yok ayrica samaralar elektronik atesleme kisin calistirmada sikinti yaratmaz

• skoda favorit veya lada samara düşük bir ihtimal spring
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3000 tl ye motoru satıp aynı fiyata araba almanızı kesinlikle tavsiye edilmez. kısman sorunsuz ve masrafsız arabaya binmek istiyorsanız üzerine enaz 3000 daha ekleyin bence .
  • Bis bakın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar. Anlaşılan en az bi 6000 falan biriktirmek gerekiyor sıkıntısız bir araç için. Ben birkaç ay para biriktireceğim o zaman. Acele etmemek gerek bu işlerde.

@İmportant hocam özellikle sana teşekkürler :) Tam bu tarz arabalar arıyordum. Onları da alırken bilen biriyle gitmek gerekecek tabi, ben arabadan pek anlamam. Neyse, tekrardan teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar. Anlaşılan en az bi 6000 falan biriktirmek gerekiyor sıkıntısız bir araç için. Ben birkaç ay para biriktireceğim o zaman. Acele etmemek gerek bu işlerde.

@İmportant hocam özellikle sana teşekkürler :) Tam bu tarz arabalar arıyordum. Onları da alırken bilen biriyle gitmek gerekecek tabi, ben arabadan pek anlamam. Neyse, tekrardan teşekkürler.

Hocam bende öğrenciyim, 3-5 bine alınan araba sizi sanayiden çıkarmaz kolay kolay. Eğer böyle bir araba almaya karar verdiyseniz, temiz bir araç düşürmeye bakın. Mesela adam yaşlanmıştır kullanamıyordur satar, ölmüştür çocukları satar vs şeklinde olan temiz bir araç bulmaya bakın. Bunları da bulmak çok çok zor olduğu için iyi bir araştırma lazım. Ya da sanayiyle akraba olmayı göze alın.

• dusau kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, bu da güzel bir tavsiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

Eyvallah, bu da güzel bir tavsiye.

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

O paraya alınan araç sizi taşımaz, siz aracı taşırsınız.

arkadaş şöyle ön yargılı mesajlara bak

3000 liraya aldım

http://forum.donanimhaber.com/m_97433200/tm.htm
  • Aga Bis güzel araba da, çok küçük ya. Trafikte otobüsler görmez çarpar falan :)
  • Hocam renault 12 alabilirsiniz taş gibi arabalar Anadoluda dağ taş demeden gezen araclar temiz bakımlı kullanırsanız hic bi sorun cikarmaz. Zaten hangi arac olursa olsun siz ona bakarsaniz oda size bakar. Yada Lada samara bakabilirsiniz. 1985 model falan fransiz broadwaylerde var ama araştirin bence

• Temiz araba bulunur bulunmasına da çok araştırmak lazım. Birde iyi anlayan biriyle bakmak lazım.
    Lada Samara'lar nispeten daha sağlam arabalar. Bakacaksan ilk onlardan başla bakmaya. Arkadaşlar demiş zaten ;)
  • lada samara çok iyi bir seçim olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.