Şimdi Ara

Öğrenci için Kredi/Bankamatik Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan lise son sınıftayım yani 1 ay daha öğrenciyim ve 18imi geçtim..KrediKartı veya Bankamatik kartı kullanmam gerekiyor, bu yüzden çıkartmak istiyorum..
    Benim için önemli olan internetten havale ile para alabilmem ve aktarabilmem, ayrıca internetten alışverişde yapabilirsem fena olmaz..
    Bunların dahilinde en avatajlı bulduğunuz kart tipi hangisidir acaba ? Biraz araştırdım mesela şöyle birşey var nakit para çekiminde %3+5TL nakit diyor ben 100Lira para cekıcem 8 lira ücret mi vericem bide.Bu tarz şeyler kesintiler artı yıllık kart ücreti benim için önemli.
    Babam iş-bankası kullanıyor, ek kart tarzı birşey cıkartıp yine kendime özel havale gönderme/alma yapabilirmiyim ?
    Kullananlar paylasımda bulunurlarsa sevinirim.

Ölürüm Deutschland

Dji Mavic Air 2
  • yapı kredi tl card.

Kredi kartı gibi taksit imkanı var.Bakiyende para olduğu sürece (yada esnek hesabında) her türlü havale , eft , alışveriş yapabilirsin.Ama internet alışverişine çoğu site tl cardı kabul etmiyor.Eğer bulursan internettende yapabilirsin.

edit : yapı kredi hesabı açınca direk tl card olarak geliyor diye biliyorum.En azından bana öyle geldi.Ayrı bir başvuru yapmana gerek yok.Ama sorup öğrene bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 12 Mayıs 2012; 0:05:45 >

Şuan lise öğrencisiyim ve 1 yıl daha var okulum.Bankamatik kartı almak istiyorum internetten alışveriş için.

SE Xperia™ Neo
    Acemi Android Kullanıcısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi ve kartı borcu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.