Şimdi Ara

ÖĞRENCİ İÇİN EN LEZZETLİ EN PRATİK EN UCUZ YEMEK !!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
20.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makarna. 95 Kuruş. Yanına ne koysan gider en az 4 öğünlük makarna çıkar bir paketten.
  • adam bime kalitesiz diyo yaa :D kardeş tamam ucuzda kaliteye laf yok
  • örenci ne lan
  • Makarna al Kremalı mantar çorbası al çorbayı az suda yap kıvamlı olsun makarnanın üzerine dök mis gibi olur
  • Tat konserve patlıcan kızartması 400 gr: 3,50 TL
    Derya Ton Balık 160x2: 320 gr: 4,50 TL
    Mayonez+Domates+Peynir

MMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Ögrenci olmasam da şu ara gurbet ellerde oldugumuzdan biz de bazen pratik çözümlere yöneliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal dogan -- 10 Mayıs 2011; 19:10:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellman

bim mim öyle kalitesiz ne olduğu belli olmayan yerlerdn hiç bişey almam ben.. başka öneriler gerek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D3monHunter

7 sosis 2,50-3,00 lira yarısı tavuk fln
    7 tane sandviç ekmeği 2,00-2,50
    açık turşu 2-3 numara 0,50-1,00
    isteğe bağlı ketçap mayonez 1+2,50
    veya garnitür + mayonez 4,50 5,00 lira
    salça ve su eklediğin tencerede sosisleri haşla sonrasında 7 tane hot dog hazır :)

veya tavuk sote

3/4 liralık tavuk göğsü
    3 domates 3 biber hepsini ince ince doğra ilk biberler sonra tavukları kızart ardından domatesleri kızart güzel kolay bi yemek

teşekkürler işte bu olabilir dostum sağol. sen diğer tipitipler gibi kalitesiz pis besinleri yemeye alışkın değilsin bu yüzden kutluyorm seni. bimmiş ıykkkk

git kus suraya bi yerede aci cekme.. sen hic bimden yemek yedim geberdim su an tabuttan yaziyorum diyen gordun mu?

• Bim ucuz olsa da asla kalitesiz değildir.
  • aaaa şunlara bak hepsinin sanki bim mağazası var o derece bi koruma potansiyeli oluşturmşlar kendilernde bime karşı. ulan 20kuruşa satılan çikolatadan 3tl ye satılan pizzadan nasl bi kalite bekliyosn nasıl bi lezzet bekliyosn ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

bim mim öyle kalitesiz ne olduğu belli olmayan yerlerdn hiç bişey almam ben.. başka öneriler gerek

10 Liraya kaliteli yer mi arıyorsun fakir

ahaha fakir diyo şu tipe bak... görende her öğün yemeğe 50tl veriyo zannedecek zavallıyı...
  • quote:

aaaa şunlara bak hepsinin sanki bim mağazası var o derece bi koruma potansiyeli oluşturmşlar kendilernde bime karşı. ulan 20kuruşa satılan çikolatadan 3tl ye satılan pizzadan nasl bi kalite bekliyosn nasıl bi lezzet bekliyosn ki ?

İlla mağazamız mı olmak zorunda belki hissemiz vardır.
  • git bi avm ye burger den çiftli mönü veba sbarro dan orta boy pizza al 10 tl içecekleride yanında zaten artık toplama derdinde yok en iyisi evet evet en iyisi (hergün öğle yemeğimi bu şekilde yiyorum) he hala ısrar edersen ona buna yok diye bence 2 ekmek bi baş soğan yeter sana .. .d (bira parasıda kalır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

quote:

aaaa şunlara bak hepsinin sanki bim mağazası var o derece bi koruma potansiyeli oluşturmşlar kendilernde bime karşı. ulan 20kuruşa satılan çikolatadan 3tl ye satılan pizzadan nasl bi kalite bekliyosn nasıl bi lezzet bekliyosn ki ?

İlla mağazamız mı olmak zorunda belki hissemiz vardır.

borsada kağıtları varsa alacam lan .d
  • Yuva pizza yuva cips lee kola :))) Yaşa Sen BİM
  • quote:

Benim damak tadıma uyuyor arkadaşım ve birçok kişide seviyor zaten pizzayı illa herkes sevecek diye birşey yok. Ayrıca 3 tl değil 5.50 tl
  • quote:

quote:

quote:

ahaha fakir diyo şu tipe bak... görende her öğün yemeğe 50tl veriyo zannedecek zavallıyı...

Sen sus lan köylü!

Adam BİM'i beğenmiyor yav. Olum sen varya askerde çok dayak yersin ha!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Makarna. 95 Kuruş. Yanına ne koysan gider en az 4 öğünlük makarna çıkar bir paketten.

bi keresinde 30 paket makarna almıştık kasadaki kızın bakışını görcektiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

quote:

quote:

Sen sus lan köylü!

Adam BİM'i beğenmiyor yav. Olum sen varya askerde çok dayak yersin ha!

BİM avukat tuttu da biz mi bilmiyoruz arkadaş ? Bu nasıl sinirdir

• forever bim ama pizzası kötü arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.