Şimdi Ara

Öğrenci evi fatura?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sadece buzdolabını çalışır durumda bıraktım,en düşük ayarda,

Normalde ay sonunda elektrik faturası geliyordu,
    En son mart sonunda fatura çıktı ve ödedim, 2 aydır fatura gözükmüyor ?

Buzdolabı az elektrik kullandığı için çıkmamıştır diye düşündüm de 2 ay geçti sonuçta ,15 20 lira da olsa fatura çıkmaz mi?

Evim antalyada dağıtıcı ck akdeniz

Sonra bana faizli fatura itelemelerinden çekiniyorum
    Sizin faturalar nasıl geliyor,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen ay 140 tl elektürük faturası geldi
    ödeme merkezine gittim kredi kartı ile ödemek için
    veznedeki hatun kartı zoktuğu pos cihazını havaya kaldırdı şifre girmem için halbuse hemen erişebileceğim yerde şifre girmek için klavye vardı
    o cihaz çalışmıyor dedi
    uzansam bile pos cihazına ulaşmam imkansızdı zira bankonun arkasında ve sosyalist mesafeden dolayı cam bir kafes yapmışlar
    mecburen şifremi süledim
    bir de demez mi mutlaka en az 2 taksit yapıyormuş ve 140tl için 5 tl faiz alacakmış

içimden haram olsun deyip çıktım
    sonra şifremi söylemek zorunda bıraktıkları için endişelendim
    hemen aesaş a şikayet yazdım ardından şifremi değiştirdim

aesaş böyle bir muameleye maruz kaldığınız için özür dilerük biz o bayiyi uyaracağız felan dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

geçen ay 140 tl elektürük faturası geldi
    ödeme merkezine gittim kredi kartı ile ödemek için
    veznedeki hatun kartı zoktuğu pos cihazını havaya kaldırdı şifre girmem için halbuse hemen erişebileceğim yerde şifre girmek için klavye vardı
    o cihaz çalışmıyor dedi
    uzansam bile pos cihazına ulaşmam imkansızdı zira bankonun arkasında ve sosyalist mesafeden dolayı cam bir kafes yapmışlar
    mecburen şifremi süledim
    bir de demez mi mutlaka en az 2 taksit yapıyormuş ve 140tl için 5 tl faiz alacakmış

içimden haram olsun deyip çıktım
    sonra şifremi söylemek zorunda bıraktıkları için endişelendim
    hemen aesaş a şikayet yazdım ardından şifremi değiştirdim

aesaş böyle bir muameleye maruz kaldığınız için özür dilerük biz o bayiyi uyaracağız felan dedi
    Dostum ben ne sordum sen ne diyosun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bizim bursadaki öğrenci evine de elektrik ve gaz faturası gelmiyor 2-3 aydır. Ama su faturası kullanım 0 olduğu halde bir kere 40 bir kere 55 geldi ne ayak anlamadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Bizim bursadaki öğrenci evine de elektrik ve gaz faturası gelmiyor 2-3 aydır. Ama su faturası kullanım 0 olduğu halde bir kere 40 bir kere 55 geldi ne ayak anlamadık.
    Suyun o kadar gelmesi de çok ilginç, faturaya baktınız mı , tüketim vs ne yazıyordu.

Benim doğalgaz yok zaten ,şu da gelmedi 2 aydır

• quote:

Orijinalden alıntı: an agony

Suyun o kadar gelmesi de çok ilginç, faturaya baktınız mı , tüketim vs ne yazıyordu.

Benim doğalgaz yok zaten ,şu da gelmedi 2 aydır

Alıntıları Göster
    Abonelik bizim üzerimize değil onu bursaya gitmeden öğrenemeyiz muhtemelen ama bursa'da su inanılmaz pahalı zaten. Normal kullanımda da hep 40-45 civarı geliyor fatura ki 2 kişiyiz günün yarısında evde yokuz. Yazın iyice artıyor, her gün duş alıyoruz balkona haftada 4-5 kere su tutuyoruz falan 60tl geldiği hatırlıyorum. Tüketim değerleri de gayet düşük ama buskinin ve nilüfer belediyesinin "sadece" 20tl civarı "katı atık bedeli" gibi bir saçma sapan ücretlendirmesi var. Tekirdağ'da hayatımda 40-45tl üzeri fatura ödemedim ben ki ev aile evi ve 4 kişi yaşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 7 Haziran 2020; 19:23:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Abonelik bizim üzerimize değil onu bursaya gitmeden öğrenemeyiz muhtemelen ama bursa'da su inanılmaz pahalı zaten. Normal kullanımda da hep 40-45 civarı geliyor fatura ki 2 kişiyiz günün yarısında evde yokuz. Yazın iyice artıyor, her gün duş alıyoruz balkona haftada 4-5 kere su tutuyoruz falan 60tl geldiği hatırlıyorum. Tüketim değerleri de gayet düşük ama buskinin ve nilüfer belediyesinin "sadece" 20tl civarı "katı atık bedeli" gibi bir saçma sapan ücretlendirmesi var. Tekirdağ'da hayatımda 40-45tl üzeri fatura ödemedim ben ki ev aile evi ve 4 kişi yaşıyoruz.

Alıntıları Göster
    Hocam harbiden su pahalıymış ya, dediğin gibi atık kullanım yüzünden pahalı heralde, ben 15 civarı ödüyordum genelde,

Kiralar nasıl bursada , 1+1 800 veriyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece buzdolabı çalışıyor , ilk ay fatura çıkmadı ikinci ay 20tl çıktı , evdeyken zaten aylık 15 tl geliyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: an agony

Hocam harbiden su pahalıymış ya, dediğin gibi atık kullanım yüzünden pahalı heralde, ben 15 civarı ödüyordum genelde,

Kiralar nasıl bursada , 1+1 800 veriyorum

Alıntıları Göster
    Görüklede (üni köyü) merkeze yakın 1+1ler 700den başlıyor ama eli yüzü düzgün bir daire olsun isterseniz 800-900 rahat var, eşyalı tabi. Biz 70m2 2+1e 1200 veriyoruz bu yıl da 150 zam garanti zaten, 1350 olacak en aşağı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.