Şimdi Ara

öğrenci adamım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgilime orkide alıcam indirimler vs 75 tl tutuyo. o kadar para verilir mi değer mi yani. sonuç olarak öğrenci adamım gençler tavsiyelerinizi bekliyorum

• alınmaz
  • öğrenciysen alınmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten bi kaç kere aldım bi buket bide beyaz gül almışlığım var 9 aylık ilişki içinde bide mavi den kot aldım daha napim dimi ama
  • seviliye gül alınır
  • Alma bence
  • en son hesaplamalara göre 69.92 tl tutuyo hala gidip geliyorum alıp almama konusunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • git 75 lirayı ver kıza daha makbul bide öğrencisiniz şu ota b.ka verilen paraya acıdığım kadar hiç bişeye acımam
  • kotex al
  • hocam o paraya çok daha mutlu edebilecek hatta işine yarayabilecek şeyler alabilirsin lunaparka götürüp eğlendirebilirsin bir konsere yada bir eğlenceye götürebilirsin

orkide nedir 2 gün sonra solacak unutacak gidecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackalwile

git 75 lirayı ver kıza daha makbul bide öğrencisiniz şu ota b.ka verilen paraya acıdığım kadar hiç bişeye acımam

tamam almıyorum valla ya doğru söylüyosunuz ne gerek var o kadar paraya.
  • 19tl ye git koçtaştan al plastik saksıda veriyorlar.. birtanede güzel porselen bir saksı al aynı yerden o da 15 20tl civarı 35 tl ye orkide hazır. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

hocam o paraya çok daha mutlu edebilecek hatta işine yarayabilecek şeyler alabilirsin lunaparka götürüp eğlendirebilirsin bir konsere yada bir eğlenceye götürebilirsin

orkide nedir 2 gün sonra solacak unutacak gidecek

orkide iki günde solmuyo ki ayrıca tekrar açıyo normal çiçek alasım yok o yüzden hemen solup gidiyo bi anlık bir heyecan yaratıyo o kadar sonrası tırt
  • orkid al götür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

orkid al götür

e harfi olarakta seni koyarım yanına
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

sevgilime orkide alıcam indirimler vs 75 tl tutuyo. o kadar para verilir mi değer mi yani. sonuç olarak öğrenci adamım gençler tavsiyelerinizi bekliyorum

öğrenci adam hediye bile almaz 75 tl çok git gül al orkide neymişş.
  • quote:

quote:

orkid al götür

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zetharos -- 23 Ağustos 2012; 11:47:02 >
  • quote:

quote:

orkid al götür

Espiriyi güzel yakalamış aslında bi şans verebilirsin.
  • Yüzük al. O gün sayili olanlar varya onlardan. Ama unutma hergün degistirmeyi. Ben hep unuttum yanına gidince karşılaştırdık yaklaşık 10 gün vardi yedim fırçayı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.