Şimdi Ara

Ogo (Taşınabilir El bilgisayarı(Sınırsız Sms,Msn v.s.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kullanan var mı arkadaşlar bunu ?

• yok sanırım

neyse teşekkür ederim...
  • zaten kimseye kullanmasını tavsiye etmiyorum.Beleş vermezlerse tabi. Veezy1ler gibidir buda işte milleti düdüklemeye yeni icat buluyorlar.
  • Bu alete aylık ücret ödüyoz ok de;Bu alet tek başına ne kadar..bedava mı veriyolar acep
  • Bilişim de kullandım ve ilk notum 10 üzerinden 0,5 verdim.

tarifesi yine ucuzmuş gerçi.

Ama data SIM card ını satıp daha çok para kazanabilirler.

Zira kullanıcıların büyük bir kısmı, Bu GPRS tabanlı özellikleri telefonlarına enetegre birşekilde yapmak isterler.

Özellikle bir hafta içinde 3000 SMS i bitiren teenager canavarlar için birebir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

Bilişim de kullandım ve ilk notum 10 üzerinden 0,5 verdim.

Zira kullanıcıların büyük bir kısmı, Bu GPRS tabanlı özellikleri telefonlarına enetegre birşekilde yapmak isterler.

Alet bedavamı?

Beni ilgilendiren yanı msn kullanılması.Cam felan açabiliyoz mu?Ya da karşı taraf açıyomu.Uzakta akraba çok.Ev de olmadığım zamanlar iyi olabilir.
  • quote:

Bilişim de kullandım ve ilk notum 10 üzerinden 0,5 verdim.

şu sms olayını bi anlatın yaw bedavamı gönderiliyo?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kampanya kapsamında aletin ücreti olan 100 ytl alınmamaktadır.

Bu kampanya kapsamında aletteki bir sim kart ile sınırsız gprs bağlantısı üzerinden web mail WEB SMS ve messenger hizmetleri veriliyor.

Bu kadar özgür mobil interneti kullanabilmek için telefonları kullansak ah var ya ne güzel olur...

Ama AT&T ile anlaşmayı yapan e-kolay, hizmet köprüsü olarak TURKCELL i kullanınca iletişimi de sınırlamayı uygun görmüşler..
  • Berbat bişi sakın yaklaşma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakka

Berbat bişi sakın yaklaşma..

kullandın mı hocam ?
  • yok fuarda gördüm inceledim. Ben çok meraklı biriyimdir böyle el bilgisayarı falan hatta psion 5mx hala kullanırım süper birşey.

Bu ogo israil malı kaba saba sadece mesaj yazıp göndemek için. ceket cebine ancak sığar. Kapaklı mesaj yazmak için açcaksın ne gelmiş bakacaksın falan filan. üstelik dizayn rezalet. Bir de bu ilk modeli imiş ekolay satamadığı için daha iyi modeli getiremiyor. Ama o bundan beter resmini gördüm. Databank özelliği yok gibi birşey 32 kb mı nedir? Artık cebimizde en küçük hafıza nerdeyse 32 mb. oldu yahu.

• Ah bir de simkartı entegre olmasa var ya..
    telefonlarda ayda 20 liraya sınırsız gprs.

Mis gibi olurdu.
  • quote:

Ah bir de simkartı entegre olmasa var ya..
    telefonlarda ayda 20 liraya sınırsız gprs.

Mis gibi olurdu.

Eee bunu normal cepler için yapsalar ya 20 değil 30 vermeye razıyız yaw.... O hayvan gibi aletle yapacağıma mis gibi 6230i ile şakır şakır mesajımı yazar yollarım...
  • Ya da pocketopera ile flash lı sayfaları gezmeye ve web sms çekmeye msn yapmaya ben de razıyım hani
  • Zaten bu operatörleri anlamıyorum türkiye de. Yap 30 YTL sabit ücret forza GPRS olsun yahu ne sıkıyorsun milleti. Ben hayatta GPRS kullanmam renkli ekran telefonlar ile.
  • ben kullanıyordum sıkıldım şimdi çekmecede duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.