Şimdi Ara

Oğluna ''Bu bayrak uğruna.. (Filistin)...Kaldırrrr'' diyen o kadın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Oğluna ''Bu bayrak uğruna.. (Filistin)...Kaldırrrr'' diyen o kadın...

Oğluna ''Bu bayrak uğrunaaaa........Kaldırrrrrrr.......'' diye feryad eden o kadını gördüm.

Nedir bu Allah aşkına ?

Zamanında buradaydık da...

Ne işimiz vardı?

Neden sustuk 15 sene önce Bosna'da ?

Neden ABD girdiğinde bu bayrak savunulmadı peki? Cihanda sulh elçisiydik hani?

Önce biz bu bayrağı savunalım.

Ben Filistinli de değilim,Koreli de değilim...Kendi adınıza konuşun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akglsercan -- 3 Haziran 2010; 19:23:35 >

• Kore'de Nato'ya girmek için girdik. ABD nin Irak'a girmesine PKK sorunu çözeriz diye izin verdik. Çünkü Saddam açık açık PKK'ya füzeler veriyor sınır ötesi operasyonlarımıza izin vermiyordu. Yani Saddam'ın devrilmesi ülke cikarimizaydi. Ancak halkımız sessiz kalmadi bu duruma. Bosna'ya gelirsek Bosna'ya askeri operasyon düzenledik. Hava saldırısı yaptık. Biz bunları yaptık. Peki sen filistin için neden bukadar ofkelisin. Kim ne yaparsa yapsın. Ama insan olarak bakmayida unutma.
  • emperyalizm diiyelim. türküye eskisi gibii dünyada güç ve söz sahibi olmak istiyor. küçük israil ve filistin iyi biir deneme bizim hüküete göre.
  • Filistin Bayrağı, ilk olarak Şerif Hüseyin tarafından 1916'daki Osmanlı Devleti'ne karşı yapılan Arap ayaklanmasının sembolü olarak tasarlanmıştır. Türkleri arkadan vuran Şerif Hüseyin merkezli bu bayrağı hala profil resmi yapanlar var. Profil resmi yapılacak bayraklar varsa onlarda tutsak ve bağımsız Türk yurtlarının bayraklarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tümen Yabgu -- 3 Haziran 2010; 19:47:05 >
  • Bosna'da sustuğumuzuda nerden çıkardın Bosna'da savaşmış bir hocam bile var + Pendik'te binlerce Boşnak var kapılarımızı bile açtık
  • Güçsüz, söz sahibi olamayan ülkeler, bir yerlere yakın olmak, söz sahibi olmak için piyon olarak kullanılabilir. Bizim durumumuz da böyle bir şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vietnam'a yardım etseydik zamanında?

Cezayir ?

Bosna'da savaşıldığını biliyorum Spoonx! sonuç olarak ne oldu yani? Bosnalılar yine sevmiyor yine sevmiyor.

Hani hemşeri hemşeriyi gurbette öpermiş diye bir laf var ya,aynen ona benziyor şu durumumuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sispanser

Kore'de Nato'ya girmek için girdik. ABD nin Irak'a girmesine PKK sorunu çözeriz diye izin verdik. Çünkü Saddam açık açık PKK'ya füzeler veriyor sınır ötesi operasyonlarımıza izin vermiyordu. Yani Saddam'ın devrilmesi ülke cikarimizaydi. Ancak halkımız sessiz kalmadi bu duruma. Bosna'ya gelirsek Bosna'ya askeri operasyon düzenledik. Hava saldırısı yaptık. Biz bunları yaptık. Peki sen filistin için neden bukadar ofkelisin. Kim ne yaparsa yapsın. Ama insan olarak bakmayida unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akglsercan

Vietnam'a yardım etseydik zamanında?

Cezayir ?

Bosna'da savaşıldığını biliyorum Spoonx! sonuç olarak ne oldu yani? Bosnalılar yine sevmiyor yine sevmiyor.

Hani hemşeri hemşeriyi gurbette öpermiş diye bir laf var ya,aynen ona benziyor şu durumumuz.

Bosna'lılar bizimi sevmiyor ? ben Pendik'te Boşnaklarla birlikte okudum ve hala arkadaşlığım devam etmekte Türkiye'ye minnettar olduklarını söyleyen ve seven tek azınlıktır onlar ve çok iyi insanlardır lütfen tanımadan yorum yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

Cezayir ?

Bosna'lılar bizimi sevmiyor ? ben Pendik'te Boşnaklarla birlikte okudum ve hala arkadaşlığım devam etmekte Türkiye'ye minnettar olduklarını söyleyen ve seven tek azınlıktır onlar ve çok iyi insanlardır lütfen tanımadan yorum yapma

Sen Bosnalılarla okuduysan ben de Saraybosna'ya gittim,atıp tutuyorsunuz.Benim de Boşnak arkadaşım var,göçmen onlar,tabi sevecek seni.Yıllardır burada yaşıyorlar.Orta Asya'daki Türk devletleri bile nefret ediyor bizden.Türkmenistan'da arkadaşımın babası ikamet ediyordu,çektiklerini bir ben bilirim bir de ailesi.

Keza Özbekistan'da öldürülen Türk işçileri...

Polyannacılığı bırakın.

Bizim kadar kendi ülkesini küçük gören başka bir millet daha yoktur.Herkes dostumuz anasını satıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akglsercan -- 3 Haziran 2010; 20:12:13 >

• quote:

quote:

quote:

Cezayir ?

Sen Bosnalılarla okuduysan ben de Saraybosna'ya gittim,atıp tutuyorsunuz.Benim de Boşnak arkadaşım var,göçmen onlar,tabi sevecek seni.Yıllardır burada yaşıyorlar.Orta Asya'daki Türk devletleri bile nefret ediyor bizden.Türkmenistan'da arkadaşımın babası ikamet ediyordu,çektiklerini bir ben bilirim bir de ailesi.

Polyannacılığı bırakın.

Bizim kadar kendi ülkesini küçük gören başka bir millet daha yoktur.Herkes dostumuz anasını satıyım..

ben bir Bosna'lıları bilirim onlarında Türki'yede yaşayanlarını gerisiyle alakam yok ve Türkmen'lerlede iş ortamında çalıştım 2 bu 2'si bana tek dost gözüken ülkedir bir Sincan Türkleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Tümen Yabgu

Filistin Bayrağı, ilk olarak Şerif Hüseyin tarafından 1916'daki Osmanlı Devleti'ne karşı yapılan Arap ayaklanmasının sembolü olarak tasarlanmıştır. Türkleri arkadan vuran Şerif Hüseyin merkezli bu bayrağı hala profil resmi yapanlar var. Profil resmi yapılacak bayraklar varsa onlarda tutsak ve bağımsız Türk yurtlarının bayraklarıdır.

Şerif Hüseyin'in kullandığı bayrak ile Filistin bayrağındaki renk sıralamaları farklı.

Bu 3 renkli şerit zaten birden fazla ülke bayrağında kullanılıyor.

• bende pendikliyim ve boşnakları iyi bilirim ... türklerden daha iyiler diyebilirim yaşadığım bölge bakımından
  • Son 1 ayda kaç tane şehit verdik bir sayın bakalım.Taksim'de gösteri yapan sakallı cüppeli kara çarşaflı kafasında yeşil bandanası olan elemanları da bu şehitler için aynı gür sesle görmek isteriz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cezayir ?

Polyannacılığı bırakın.

ben bir Bosna'lıları bilirim onlarında Türki'yede yaşayanlarını gerisiyle alakam yok ve Türkmen'lerlede iş ortamında çalıştım 2 bu 2'si bana tek dost gözüken ülkedir bir Sincan Türkleri

Hacım böyle bir cevap olabilir mi?. Sen yıllardır Türkiye'de yaşayan göçmen kısmı ile karşılaşmışsın, göçmenlerin zaten garezi yok. Diğer arkadaş saraybosnaya gittim, gördüm tavırlarına şahit oldum demiş, sense ben sadece gördüklerini tanırım gerisi fasa fiso diyorsun. Tükmenlerle iş ortamında çalışmışsın, adamlar para kazandıkları ortamda hemde başka memlekette kalkıp sana tavır alacak halleri yok.

Azeriymiş
    Kazakmış
    Özbekmiş

Şusu busu kalmadı artık, eskidendi o "yahşi gardaşım menemler"...

• quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Son 1 ayda kaç tane şehit verdik bir sayın bakalım.Taksim'de gösteri yapan sakallı cüppeli kara çarşaflı kafasında yeşil bandanası olan elemanları da bu şehitler için aynı gür sesle görmek isteriz.

+1156515454

1 ayda 40 a yakın şehit verdik neredeydi bunlar.Irak'ta kürtler ve abd elele Türkmen kardeşlerimize yapmadıklarını bırakmadılar bu kadar tepki gösterildi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 3 Haziran 2010; 20:35:22 >
  • Benim soyadım Bosna ne konuşuyonuz.

Not:Ciddiyim.
  • quote:

Son 1 ayda kaç tane şehit verdik bir sayın bakalım.Taksim'de gösteri yapan sakallı cüppeli kara çarşaflı kafasında yeşil bandanası olan elemanları da bu şehitler için aynı gür sesle görmek isteriz.

Terazi şov
  • quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.