Şimdi Ara

Oğlum Polis Memuruna Dava Açmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okul çevresinde bir bankta sigara içerken polis memuru gelmiş aralarında tartışmışlar işte benim oğlanda 19 yaşına girdi hala lise okuyor poliste tabi liseli bu alalım demiş ve götürmüşler okul müdürüne müdürde polisle geldiğinden disiplin cezası vermiş. Müdür aradı gittim okula durumu anlattılar tabi ben oğlana çektim fırçayı sigara içtiğini bilmiyordum. Eşşoğlu eşek bi de benim paradan içiyor kendisi bulsun içsin neyse bu konu önemli değil benim oğlan gitmiş polise dava açmış ne yapmalıyım taktik verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 26 Ekim 2019; 12:11:37 >

• Merkep sudan gelinceye kadar döv hocam.
  • ZULÜM CUGARASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kas adam -- 25 Ekim 2019; 16:50:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah Allah. Cezaevindeki babam nereden donanımhabere giriyor. pazar günü görüşe gitmeyim bari bide cezaevinde sopa yemeyek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nquney1

Allah Allah. Cezaevindeki babam nereden donanımhabere giriyor. pazar günü görüşe gitmeyim bari bide cezaevinde sopa yemeyek.
    Tamammmm cezaevi yani Prison Break versiyonları da gelir şimdi bunu. :)

Donanımhaber 'de Prison Break 2

Coming Soon.
  • Antor kullanıcısına yanıt
    silinmiş hocam ya

anayı da bekliyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kapıya sivil polis geldi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Antor kullanıcısına yanıt
    silinmiş hocam
  • Karşınıza alın ve konuşun, fırça atmak çözüm değil. İşini yapan polise dava açması, sigara içmesinden daha kötü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itn -- 26 Ekim 2019; 21:22:8 >
  • +
  • Öncelikle sizin oğlana geçmiş olsun. Sırf liseli sigara içiyor diye gelip polisin tartışma çıkarması kötü olmuş disiplin cezası alması şart. Hatta müdüre de dava açın, okul dışında işlenen bir suç (sosyal medya üzerinden okuldaki öğrencilere veya öğretmenlere karşı işlenmiş suçlar hariç) yoksa okul içinde disiplin cezası verilemez. O müdürün o okuldan sürülmesi şart. Kaldı ki okul dışında açık alanda sigara içmek suç değildir. Ama sizin oğlanın sizden gizli sigara içmiş olması size karşı yapılan bir terbiyesizliktir. Bunun için 1 ay harcamalarını kontrol etme cezası verin. Oğlana size kayıtlı olan düşük limitli (200 ₺ falan) bir kredi kartı çıkartın ve nakit harçlık vermeyin. Kredi kartı ekstrelerini de inceleyin, tekel bayi ibareleri varsa oğlanı sağlam bir sorguya çekin.

• Csb

• Block

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.