Şimdi Ara

Oğlu sınava 1 dakika geç kaldı, olay çıkardı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sivas’ta LYS'ye 1 dakika geç kaldığı için oğlu içeri alınmayan baba, kapıları yumrukladı. Sinir krizi geçirip gözyaşlarına boğulan babayı sınava giremeyen oğlu teselli ederek uzaklaştırdı. Antalya’da Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) maratonunda Fen Bilimleri sınavına son anda gelen öğrenci, bina önünde bulunanların ısrarıyla salona alındı. Görevlilere "Ne olur al" diye seslenenlerden biri heyecanlanarak gözyaşı döktü.

    http://www.mynet.com/haber/yasam/oglu-sinava-1-dakika-gec-kaldi-kapilari-yumrukladi-3098877-1

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • üni ye sınavla almaları hata ama suriyelilere beleş
  • İyi olmuş, bayılıyorum ösymnin şu uygulamasına
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The SATANİST

    üni ye sınavla almaları hata ama suriyelilere beleş

    SATANİZZZZZZZZ
  • maşallah nazarlar değmesin piskolojik bozuk nesil demek iç karışıklığa davetiye demektir acımıyorum oy verirken düşünseydi sivas seçim sonuçları ortada .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozan1212


    quote:

    Orijinalden alıntı: The SATANİST

    üni ye sınavla almaları hata ama suriyelilere beleş

    SATANİZZZZZZZZ

    Ave satanas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The SATANİST kullanıcısına yanıt
    Sen ne diyorsun ateist? Onlar kutsal ırk tamam mı tabii ki de bedava okuyacaklar!
  • İyi olmus. Yolu bilmiyorduk bulamadik demis. Ben istanbulda avrupa yakasinda otururken sinava girecegim yer asyadaydi sirf gec kalmamak icin bir kac gun onceden gidip yerini tam olarak bulmustum. Aptal gibi onceden bakmadan gidersen bulamaman dogal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de arkadaş, çok farklı bir durum olur anlarım. Sağlık sorunu vb. de

    Kaç tane durum yaşandı bununla ilgili, önceden bekle işte şurada ne olacak sanki. Kapıdaki adam içeri alsa suçlu olacak, 1 dk geç kaldı anladık da, bu sefer arkadan gelen 4 dk geç kalan da 3 dk için mi içeri almıyorsunuz diyecek.
  • Fetöcüler göstere göstere sınav sorularını çalarken (en bariz örneği 2010 kpss sınavıdır) bu hükümet tatmin olma yarışına giriyordu. Bu dayı da tatmin olup tatmin olanlara oy verdiğine göre gitsin şimdi kendini tatmin etsin.

    Çocuğunun istikbali falan da yok. Sen o istikbali oyunu verirken yok ettin.
  • Polis: Sınav başladı bak diğer öğrenciler.....


    Baba: Başlasın, Onlarda yapamasın


    Ben: oğlun saçına fön çekmek için harcayacağı vakti yola koyulmak için harcasaydı ihtiyar, böyle kapı önünde böğürmek zorunda kalmazdın bağırıp çağıracaksan oğluna bağır çağır
  • Şimdi 9:45 yerine 10'da olsa ona da geç kalacaklar. Her türlü insanların sınavını bölecekler. 1 dakika geç kalan adamı alırsan 2 dakika geç kalan adam beni niye almadın diyecek. Bizim milletimiz düzene disipline gelemiyor arkadaş.
  • Kafasına sıkmaları lazım diğer öğrencileri rahatsız ediyor.
  • Köyde yaşayan insanlar var, bilmiyorum haberiniz var mı? Örneğin bu tarz yerlerde ulaşım zor oluyor. Akrabam tokatın ilçesinin köyünde mesela sınav yeri tokat merkez vermişler. Köyden ilçeye ulaşım zor. Haftada sadece 2 kez minübüs geliyor, o da gelirse. İlçeden de merkeze sürekli otobüs yok. Siz, herkesi kendiniz gibi sanmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinav baslatincaya kadar alinsin. Ne mahsuru car. Ayiptir gunahtir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzüldüm.Buradan ahkam kesmek kolay ama nasıl bir durum içinde olduklarını biliyor musunuz ? Belki hastası oldu , araba sorun çıkardı.İnsanların hangi şartlar içinde yaşadığını bilmeden laf yapmayın.
  • almasınlar arkadaşım sınava ALMASINLAR geç kalanları.
    bende öğrenci oldum annem babam çalışıyordu liseye giriş sınavından itibaren bütün sınavlara kendim gittim.sınav yerleri önceden açıklanırdı haftasonu gider otobüs durağına sorardım x okulunda sınavım var buradan oraya nasıl gidebilirim diye.şu şu şu otobüsler geçer derdi durağa geçer 15 - 20 dk beklerdim hangisi daha çok geçiyorsa o numaraya biner sınav yerime gelince okula bakardım ve o okula giderkende yola bakardım o okulu hatırlatacak birşey var mı diye ( eczane olur,dershane olur,iş merkezi olur,avm olur vs ne varsa artık ) bu sayede hiçbir sınava geç kalmadım.yeri geldi 10'da olan sınava 7 'de gittim trafik olur bir aksilik olur diye gittim ve bekledim sınav yerimde.aynısını kardeşim sınava gideceği zamanda yaptım üşenmedim bütün sınavlarda aynısını uyguladım.

    yani şimdi kimse bana gelipte aa 1 dk'dan birşey olmaz demesin ben bunu çocuk başıma kendim yaptıysam yanında annesiyle babasıyla ( sülalesiyle sınava gelenleride sayalım ) hayli hayli yapmaları lazım.

    yeter artık bu kaçınca olay,bu kişiler birde üniversite sınavına giriyor 1 dk bile çok önemliyken geç kalarak o stres haliyle nasıl sınava girebiliyorlar.gerçi böyle yapanların çokta beklentileri olduğunu düşünmüyorum ama yinede her sınav sonrası bu tarz haberler halk olarak ne kadar bilinçsiz ve vurdumduymaz olduğumuzu gösteriyor.




  • Lan ne romantikmişsiniz

    Bu sınav bunların hayatlarını belirleyecek



    Ben niye saat 6 da kalktım 8.30 da çıktım sınava gitmek için





    Millet süslenmek için geç kalıyor



    Bu arada bugün sınavda giremeyen ayının teki de ciddi ciddi uluyordu

    Millet yapamasın diye rahatsız olsun diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanları tipine göre yargılamam ama amca senin çocuğun o iğrenç saçını kirpi gibi yapmayı biliyor , ama sınava zamanında gitmeyi akıl edemiyor ya da bir gün öncesinden gidip sınav yerine bakmıyor.Ulan aynı yollardan biz de geçtik.Hatta ben daha 2 sene önce geçtim.Sınıfımdaki masaya kadar kontrol ettim hatta masa sallanıyor diye (korkumdan kendim değiştirmek istemedim) görevliye söyleyip masayı değiştirdik.Kudurun şimdi bir senemiz gitti diye.Beter olun.Kimsenin konsantresini dağıtmaya hakkınız yok son anda gelip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.