Şimdi Ara

Öfkeye nasıl hakim olunur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öfkeye nasıl hakim olunur ? Arkadaşlar çeşitli forumlardan kopyala yapıştır yapmayın lütfen, kendi uyguladığınız teknikleri kendi yöntemlerinizden bahsederseniz sevinirim

• huzur islamda

abdest al 2 rekat namaz kıl öfke kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olamıyorum genellikle.Öfkelendiğim zaman illa bir şeyi kırmam bir yere vurmam gerekiyor kendimden başkalarına zarar vermekten korkuyorum.
  • duman dinleyerek
  • hukuk okuman lazım
  • Viski iç rahatlarsın

• Elini yüzünü yıka, müslümansan abdest al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim
  • Ben''Oooofff'' derim genelde işe yaramaz ama yaradığı da oluyor. Öfkem uzun süre geçmezse abdest alırım.
  • Bir şeyi kendi nefsin için yapıyorsan bazı durumlarda ister istemez öfkelenirsin. Ama kendi nefsin için değil de daha yüce nir amaç için, mesela Allah için yapıyorsan öfkene hakim olman daha kolaydır. Ben genelde gözlerimi kapatıp öfkemi izlerim, geçip gider.
    ilk mesajda arkadaş namaz kılmakla ilgili bir şey söylemiş bunun nedeni ibadetin getirdiği ruh halinden dolayıdır. Aynı şey diıer dinlerin huzur veren ibadetleri için de geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim

• Son bir kaç aydır bende öfkeme ara ara yenik düşüyorum. Öncelerden hakim olurdum ama son zamanlarda hakim olamıyorum. İlla bir yerlere vurup, elimde olan eşyaları fırlatıyorum. Özellikle son kez yaşadığımda bir daha böyle davranmamak için kendime söz verdim. Sonra insan çok pişman oluyor.

• Oglum dur,oglum dur dersen halledersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryria

Son bir kaç aydır bende öfkeme ara ara yenik düşüyorum. Öncelerden hakim olurdum ama son zamanlarda hakim olamıyorum. İlla bir yerlere vurup, elimde olan eşyaları fırlatıyorum. Özellikle son kez yaşadığımda bir daha böyle davranmamak için kendime söz verdim. Sonra insan çok pişman oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Sarışın Genç

Ben olamıyorum genellikle.Öfkelendiğim zaman illa bir şeyi kırmam bir yere vurmam gerekiyor kendimden başkalarına zarar vermekten korkuyorum.

Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: NeVeriyimAbime?

Oglum dur,oglum dur dersen halledersin

Denerim
  • olunmaz
  • Çay iç

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazHilal

Öfkeye nasıl hakim olunur ? Arkadaşlar çeşitli forumlardan kopyala yapıştır yapmayın lütfen, kendi uyguladığınız teknikleri kendi yöntemlerinizden bahsederseniz sevinirim

Ben soyle yapiyorum simdi karsimdakibe cok sinirleniyorum kafasini parcalayasim geliyo ya o anda dusundugum seyi durdurup ben suan napiyorum diye kendime soruyorum nerde oldugumu naptigimi inceliyorum sonra dusunmeyi durdurdumya ya nefes alisverisime odaklaniyorum yada baska bisi dusunuyorum halloluyor boyle

Aa bide american history x i izle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3F5C62838 -- 2 Eylül 2013; 22:08:15 >

• Abdest gercekten vucudu soguk su ile yikamak ise yariyor

• Bu gibi suyla yüzünü ve enseni yıka. Sonra bi hafta sonra o sinirini hatırlamıyacağını düşün. Boşa öfkelenmemen gerektiğini düşün ve duvara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu yaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.