Bildirim
Ofisten programının bu bölümdeki konusu unutamadığımız oyunlar!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Knight Online, Midtown Madness, Age Of Empire serisi, CS, Half Life, COD. Yaz yaz bitmez ama aklıma ilk gelenler bunlar oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 30 Ocak 2022; 19:33:25 >
-
Her cuma saat 23.00 gibi başlayıp 04.00'lara kadar Counter Strike Beta 6.1 oynadığımız bir grubumuz var. Farklı ülkelerden yaklaşık 20 kişiyiz, katılmak isteyen olursa discord grubumuza dahil edebiliriz :)
-
wolfenstein 3d, duke nukem, doom bu oyunlar efsaneydi zamanında :)
-
Talha aynacı olmadan böyle programlar olmaz, yada erdinç iyikul :))) -
hepsini bir köşeye half life diğer köşeye...
-
süper mariodan garyi yalan. bi de yukarı dogru mavi ekranda giden ucak oyunu vardı. o dönemin oyunları güzeldi.
atari salonlarındaki mustafha street fighter mortal kombat.
hey gidi günler heyyyyyyyyyy
-
River Raid
-
vaay aynen buydu. fuel arıyorduk yaaa neydi o günler. joyistik ile saatlerce oynardık.
-
ilk aldığım konsol kara kutuydu ve bu oyunla gelmişti, kendi paramla almıştım yaz tatilinde bakkal çırağıyken 9-10 yaşında falandım ve aylık bahşişimle almıştım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 31 Ocak 2022; 11:54:26 >
-
Wolfenstein 3D, Duke Nukem, River Raid...
-
Prototype
-
River Raid, doom, boulderdash
-
Eski çalışanlar nerde uzun zamandır girmiyordum. Bunlar kim????
-
Ne kadar ihtiyarladığımı fark ettirdiniz. Nerede o muhteşem Wing Commander serisi? Nerede Command & Conquerer? Warcraft, Starcraft?.. Unreal Tournement GOTY Ed. ile yaşanan güzellikler günümüzün hangi modern yapımında var ki? Koca bilgisayarları taşıyıp, LAN kurup, skirmish atmamış bir nesil gelmiş. Ahhh biz gidiciyiz demek ki. Ardımızdan okuyun e mi? Yada telefon ile açın sureleri internetten, okumuş gibi yapıp bağışlayın ruhaniyetimize... :):);)
-
yaşlandık be
-
ben cafe de ki oyunların kısayollarını diskete kopyalamıştım cafeci görcek diye ne korkmuştum be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargamel -- 11 Şubat 2022; 00:28:00 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X