Şimdi Ara

OFİS SANDALYESİ 49.99 Koçtaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
6.114
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demin tv gördüm ilgili cekti acıkcası ihtiyacı olan değerlendirebilir

http://www.koctas.com.tr/ofis-sandalyesi/ofis-sandalyesi-siyah-sc8216sh/10019-15785/

OFİS SANDALYESİ  49.99 Koçtaş

• Malum bölgeye taş etkısı yapmaz dımı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimde görüldüğü gibiyse işe yaramaz. Oturduğun bölge çok ince, sırt bölgeside ise yumuşak bir malzeme göremedim. 50-60 liraya daha iyilerini bulabilirsiniz.
  • ben geçen hb dan türksit deri koltuk aldım büyüklerden. 75 liraya mal oldu hatta forumda da konusu vardı. ama tam bir rezalet. 5 kere tekerlekleri kırıldı. gerçi 115 kiloyum ama evde adore var 3 yıldır hiçbişi olmadı . bu 2 ayda dağıldı. tekerlekleri harkeet emtiyor. muhtemelen yıldız ayaktan kaynaklı. oturdupum yer o kasdar incek ki direk hissediyorsun alttaki herşeyi. yani kısacası denemedn emin olmadan sandalye almamakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

ben geçen hb dan türksit deri koltuk aldım büyüklerden. 75 liraya mal oldu hatta forumda da konusu vardı. ama tam bir rezalet. 5 kere tekerlekleri kırıldı. gerçi 115 kiloyum ama evde adore var 3 yıldır hiçbişi olmadı . bu 2 ayda dağıldı. tekerlekleri harkeet emtiyor. muhtemelen yıldız ayaktan kaynaklı. oturdupum yer o kasdar incek ki direk hissediyorsun alttaki herşeyi. yani kısacası denemedn emin olmadan sandalye almamakta fayda var.

Senin ki biraz kilodan hocam .
    Bende o kampanyayla almıştım on numara ürün değil belki ama halen dağılmadı ve ağrı sızı yapmıyor. 80 Kg yım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: merzer

quote:

ben geçen hb dan türksit deri koltuk aldım büyüklerden. 75 liraya mal oldu hatta forumda da konusu vardı. ama tam bir rezalet. 5 kere tekerlekleri kırıldı. gerçi 115 kiloyum ama evde adore var 3 yıldır hiçbişi olmadı . bu 2 ayda dağıldı. tekerlekleri harkeet emtiyor. muhtemelen yıldız ayaktan kaynaklı. oturdupum yer o kasdar incek ki direk hissediyorsun alttaki herşeyi. yani kısacası denemedn emin olmadan sandalye almamakta fayda var.

kavgada söylenmez

• quote:

Aynı ürünü aldim ertesi güne dağıtımı beklemeden aksam kargoya gittim , tam kargoyu aldım içine bakayım dedim bir baktım ayağı kirik ... Tutanakla geri yolladim .. Plastik ayaklı almamak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Bende o kampanyayla almıştım on numara ürün değil belki ama halen dağılmadı ve ağrı sızı yapmıyor. 80 Kg yım:)

tabi 35 kilo az bi fark değil. 1,5 katı nerdeyse. ama evde adore nin iyi bir modeli var onda hiçbir sıkınıtı yok. yani demek ki bu biraz daha düşük kilolular için diyebilriz siz 80 kiloda sorun yaşamıyorsanız aslında hata benim kilom olmasına rağmen bu tarz bi ürün almam.

• 6-7 ay önce aldım Koçtaş'tan bu sandalyeyi 90 liraya. 2-3 ay sonra sırt yerindeki plastikler kırıldı. (95 kiloyum onun etkisi olabilir.) Biraz da hor kullandım açıkçası.

70-80 kilo civarında iseniz, dikkatli kullanırım diyorsanız bence 50 liraya çok güzel sandalye. Ayakları baya sağlam o kadar kullanmama rağmen sıkıntı yaşamadım. Şans işi de olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

tabi 35 kilo az bi fark değil. 1,5 katı nerdeyse. ama evde adore nin iyi bir modeli var onda hiçbir sıkınıtı yok. yani demek ki bu biraz daha düşük kilolular için diyebilriz siz 80 kiloda sorun yaşamıyorsanız aslında hata benim kilom olmasına rağmen bu tarz bi ürün almam.

İşte malzeme on numara değil demem de bundan . Kilodan bağımsız olmalı ya da üst limit gösterilmeliydi. Evet üründe çok kaliteli değil kabul etmek gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

quote:

kavgada söylenmez

kendisi de belirtmiş zaten
    ben de 60 liralık almıştım koçtastan, şu standart mavi renk olanlardan, çok fazla esnemem , yoksa kırılabilir sonuçta

• Koçtaş ile en son yaşadığım alışveriş deneyiminden sonra kolay kolay birşey almam, bir lavabo 2 ayda değişir mi yahu
  • ÇÖP
  •  OFİS SANDALYESİ  49.99 Koçtaş

100 Kiloyum 15 liraya şunu aldım üzerine ve sırt kısmına köy minderi attım canavar oldu yıllarca kullan.Bir tüyo çabuk kırılmasın diyorsanız altına halıflex atın ayakları parke üzerinde kayıp ayrılmasın tecrübe ile sabittir.Popo filan da tam yerleşiyor şeyde de da sıkıntı yok çok çok rahat daha başkalarında bu rahatlığı bulamadım.Dizimi altıma çalıp oturuyorum icabında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezginingünlüğü -- 11 Ekim 2014; 19:16:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

ÇÖP

neye göre çöp dedin anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

quote:

ÇÖP

neye göre çöp dedin anlamadım.

Kilolu adama çöp diye düzelteyim.
  • quote:

OFİS SANDALYESİ  49.99 Koçtaş

100 Kiloyum 15 liraya şunu aldım üzerine ve sırt kısmına köy minderi attım canavar oldu yıllarca kullan.Bir tüyo çabuk kırılmasın diyorsanız altına halıflex atın ayakları parke üzerinde kayıp ayrılmasın tecrübe ile sabittir.Popo filan da tam yerleşiyor şeyde de da sıkıntı yok çok çok rahat daha başkalarında bu rahatlığı bulamadım.Dizimi altıma çalıp oturuyorum icabında.

+953164374

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• işte gerçek sıcak fırsatçı +1923
  • bence fena değil ,tabi 60 kilo üzeri değilseniz :)

bonuslarımı az önce kullanmamış olsam düşünebilirdim (tabi koçtaş da bonus kullanılabiliyor mu onu hatırlayamıyorum)
  • 70 kiloyum az önce magazada test ettim ve hoşuma gitti 50 lira için çok iyi. ihtayacim vardı çok iyi oldu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.