Şimdi Ara

Offtank teamfight sorumsular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar offtank olarak teamfight da ne yapmalıyım? Karşı carry'ye mi dalmalıyım yoksa bizimkini mi korumalıyım? Bu kararsızlık beni çok sinir ediyor. TF başlıyor ben hala oraya buraya tıklıyor oluyorum. Karşı AD carry'ye girmek için daldığımda bu oluyor;

Offtank teamfight sorumsular

• Korumak tankın işi,senin değil.Ha eğer tankın yoksa,senin de bir stun,fear,slow vs. birşeyin varsa yada exha. , karşı AD Carry'e bas. Bu sırada da karşı takımın support'unu yada iyi pozisyon almamışsa AD Carry'sini eritmeye çalış.Ha takımında iş yoksa zaten başta gördükleri tanka dalacaklar ve sen de AD carry'e gidene kadar bir ton cc yiyecek ve öleceksin.Zaten iyi AD Carry'i kesmek çok zordur.İyi pozisyon alır,tam yanına gidiceksin CC birşeyler yersin olmaz.Teamfight enteresan bir ortam,beynin bir anda yüzlerce çözümleme yapıyor.En iyisimi sen offtank alma ya,support al direk AD Carry'ni koru.
  • carryleri avla gerekirse öl
  • carryi disable edebiliyosan et edemiyosun skill shotlara kafa at
  • takımın yanında emin olana kadar carrye girme
  • Karşı takımın carrysine yoğunlaşmalısın baktın olmuyor 4vs1 kalıyorsun kendi carryni koruyacaksın
  • sonuçta tek bir nokta var karşı takımda sizin takıma en çok zarar vericek kim varsa ona yoğunlaşman

Poppy : carry adamı geriye sıkıştırıp indirebilirsin
    Mordekaiser : takıma ping yaparak karşı carry'i kapıp takımı güçlendirebilirsin
    Shen : sizin takımın canı azlınca geri ping verip adamları taunt atarsın vs vs gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana göre offtank kamikaze herodur.Takımın carrysi geride beklerken önce tank cc ları koymalı bu sırada offtank olabildigince öncelikle carrye sonra supporta ve diger offtanka(carrye yaklasamaması icin)hasar vermeli gerekirse ölmelidir ama olabildigince agir damage vermelidir sonrasında carry bunları toplayıp kasmalıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.