|
![]() |
|
Akıllı telefon geçmişim; Htc p4350,Htc Touch dual,Htc touch pro,touch pro2 ,Samsung omnia,omnia 2,Htc hd2,Motorola atrix, Samsung omnia 7, Htc surround,Htc mozart,Sony xperia arc s, Htc one x, Htc one, Nokia Lumia 1320, Lg G2, Xperia Z2 ,LG G3,Lg G5,İphone 6,Iphone 6S, Iphone 6S plus, Sony Z5, Htc10,İphone 7,Note 5,S6 S7,S7 Edge,İphone 5s,İphone 7 Plus,6splus,Xiaomi Mi Max 2,Huawei Mate10 Pro, İphone X , Lg G6, Meizu Pro 7 plus, Samsung S9 Plus, Xiaomi Note 6 pro, LG V20, OnePlus 6T,Xiaomi Mi 9T, Sony Xperia XZ, Samsung Note 9, S10 Plus,Mate 20 pro, iPhone x, iPhone Xs, Oneplus 8T,İphone 12 Pro Max, Xiaomi Mi 11 X Pro... Ve daha hatırlamadıklarım :)
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 10 Nisan 2010; 21:36:02 > |
|
Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay.
|
|
![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 12 Nisan 2010; 14:09:00 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eribanez -- 12 Nisan 2010; 14:44:35 > |
Apple MacBook White Unibody -- PlayStation 3 40GB
Samsung XL2370 -- Logitech Z323 PSN: Eribanez89 |
|
|
|
|