Şimdi Ara

OFFICIAL GEARS OF WAR 3 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.083
Cevap
4
Favori
121.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

    Evet Beyler sadece 382 gün kalmış

    http://www.vgreleases.com/Xbox360/ReleaseDate-78212.aspx

    Ne yapsak başlasakmı hazırlıklara,anca


    Vallahi o günler öyle bir geçiyor ki aga, baksana hiç çıkmayacak dediğimiz Alan Wake bile önümüzdeki ay çıkıyor.. Conviction'a 2.kez başlıyorum, Yani..




  • multiplayerda bu oyundan daha iyisi yok, tps de rakibi yok
  • İlk Video Geldi


    VİDEO TIK.


    Brothers To The End

    Son Gears Of War oyunu olucak sanırım bu, seri bitiyor :(

    Nisan 2011



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 13 Nisan 2010; 10:06:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: expander_

    İlk Video Geldi


    VİDEO TIK.


    Brothers To The End

    Son Gears Of War oyunu olucak sanırım bu, seri bitiyor :(

    Nisan 2011


    Hızınıza hayran kaldım, 10 dk ile geç kaldım




  • yeni gelen ırk lambent ların oyuna farklı bir açı katacağı kesin, hem locutların hemde insanların düşmanı ama inşallah locustlara insanların birlik olması gibi bi durum söz konusu olmaz oyunda... 8 nisan 2011 i bekliyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakkale -- 13 Nisan 2010; 10:22:00 >
  • 1 sene geçmez,bitmez kardeşim bu macera geçen çok uzun süreden sonra gears of war 2'yi bitiridim bu sefer herşeye çok dikkatli baktım oyun harbiden(ilk oynadığımda oha falan demiştim hatta hanım bu film'mi demişti)çok iyi arkadaşda killzone 2'yi oynuyorum arada online ama yok kardeşim geow çok daha iyi bir oyun bence hem oynanabilirlik hemde grafik açısından arkadaşım bile geçen dikkali baktı kabul etti kaplamalar daha iyi diyor,oyunu 2 kez bitirdim 3.'de gider yani o kadar dehşet valla şu geow3 bir an önce çıksada biraz yardırsak
  • Videoyu izleyince acayip heyecan yaptım,Nisan 2011 gelmez şimdi
  • Dom feci sakal yapmış, super olmuş.

    Zaman geçmez tabi şimdi. Nisan 2011'i bekle dur ya...
  • Müziği çok beğendim. Kendimizden geçicez anlaşıldı. Bugün tekrar 1 sonra 2 ye başlıycam. Sonra işin yoksa 1 yıl sonrayı bekle:(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReJim -- 13 Nisan 2010; 10:57:38 >
  • Dom karizmasında çıtayı yükseltmiş.. .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Affliction

    Dom feci sakal yapmış, super olmuş.

    Zaman geçmez tabi şimdi. Nisan 2011'i bekle dur ya...

    Dom'un yaşama isteği yok yalnız farkettinizmi ? gözünü kapatıyo bekliyodu herif ölmeyi yine kardeşi marcus geldi..of benim oğlanlar nerde ya(carmine brothers ftw !!) veya en güçlü ve cog ordusunda kahraman olarak görülen madison carmine gelsin..

    arkadaşlar oyun full dram olucak gibi brothers to the end olayı filan sonuna kadar kardeşler yani anlıma geliyor.bence final olucak üçleme olacağı kesindi zaten..cliff yavrum benim iyiki varsın iyiki bu oyunu bizlere verdin.

    şimdi trailer a geri dönelim duygusal kas yığınları ordusu yani cog bu sefer zırhları daha hafifleştirmişler.iklimin yaz olacağı kesin bu açıdan bakarsak.cole train i gördüm ama baird'ı göremedim umarım bişey olmamıştır.ama sanki içimde öyle bir his varki delta dan bir yada iki kişi kaybedicez gibi düşünüyorum.baird yada dom veya ikiside işte..ki çoğu kişi marcus'u lead(ana) karakter zanneder fakat aslında marcus ile dom dur gears of war serisinin ana karakterleri hikaye onların etrafında döner hep ikisininde farklı konuları var ama ana karakterler ön plana çıkma durumu var sadece yani gears ın tek bir ana karakteri yok aslında..ikinci oyunda zaten dom show yaptı resmen her açıdan.şimdiden sakalı uzatmış yaşamaya pek arzusu yok gibi filan çok fena ya..düşünsenize böyle bir şeyin olduğunu yani o kadar hüzünlü geçiyorki savaş filan ne biliyim insana gerçekten çok fazlasıyla dokunan bir oyun gears of war serisi bence duygusal anlamda özellikle vahşeti kenara bırakırsak zaten 2.oyunun bir trailer'ı vardı ekliyeyim ordaki dramı siz anlayın.



    demek istediğim buydu 3.oyunun trailer'ında buna benzer fazla dramatik öğe gene var buda = yine ikinci oyunda olduğu gibi çok fazla dramatik ve duygusal olucak büyük ihtimal final yapacaklar son oyunla.çok psikopat çatışmalar görebiliriz.bir de o çatıştıkları şehir ne öyle nuke yemiş insanlar kuruyup kalmış ne ara nuke yediki hangi şehir yani orası acaba..ben bir daha izleyeceğim 3.oyunun trailer'ı.kaçırdığım baya bir yer var bence.

    yeni ırk hakkındaki teorileriniz varsa yazın arkadaşlar.baya bi yolumuz var konuşucak teori üretecek.




  • Bu son oyun olucaksa bütün takımın ölmesini istiyorum. Genelde oyunlar sona erdiği zaman oyun kahramanları hep yaşar.. . Hatta Fenix önce ölsün finali Dom la yapalım.. .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolfgangg

    Bu son oyun olucaksa bütün takımın ölmesini istiyorum. Genelde oyunlar sona erdiği zaman oyun kahramanları hep yaşar.. . Hatta Fenix önce ölsün finali Dom la yapalım.. .

    abi ne yaptın o kadar da değil fedakarlıklar yapılsın tabiki baird çok gidici duruyor niyeyse bana çünkü böyle genelde pek bir şeyi beğenmez iyi kalplidir ama agresifin önde gidenidir onuda çok severim fakat bi şöyle bakın delta ya en güçlü eleman zaten cole train.marcus dan bile sağlam ama lead karakter değil ve delta da marcustan bile daha fazla fanı var onun o zaten ölmesin o kadar psiko bir karakterin ölmesine dayanamam.

    benim gears daki favorim dom gidici gözüyor..çünkü adam emo gibi oldu o gears 2 de yaşanılan olaylardan sonra ne demek istediğimi 3.oyunun trailerında dom yere düştükten sonra kül halinde duran bir kadına bakmasıyla anlayabilirsiniz.adam da öfke vardır tahminen şuanda sadece ve böyle bir çökmüş zaten diğer elemanlar tıraşlı belli yani dom hayvan gibi sakal yapmış.gerçi hoş böylelikle en karizma cog olmuş(kusura bakma marcus).

    yada şöyle olur bilirsiniz hani böyle ölmeyi isteyen karakterler olur ya ama biranda kendilerine gelirler bir olayla ve ölme isteklerinden vazgeçerler filan yada buna benzer bir şey ile neyse demek istediğim dom kendine gelicek ve ana görevi üstlenecek.gerçi hoş marcus da ölebilir böyle bakınca tek cole ölmez diyorum.ama marcus'un da ölmesi şöyle olur ancak babasını bulur ırkları nasıl yok ediceğini bilir ve yok eder de..ama kendisiyle beraber vs vs..

    aman abi şuanda tek dom u biraz daha görmek ve madison carmine'ın olaya dahil olmasını istiyorum ben.bize daha fazla şey vermeleri lazım ya.gerçekten aşırı seviyoruz bu oyunu.sırf aksiyon veya macera değil çünkü.şuanda piyasada neredeyse 3-4 oyunda böyle bir duygu seli var yamulmuyosam değil mi ? bir de seri bu oyun ve duygusallık en ön planda olan şey,ahaha aslında hatırlıyorum böyle psiko bir oyun olarak tanıtıldı geow bize..ilk oyunda aksiyon küfür kan vs vs..ama ikinci oyun ile bence ilkinden daha iyi olmasının tek sebebi olan hayvani derecede oyuna duygusallığın gelmesiydi ve böylede devam etmeleri beni daha çok mutlu eder..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 13 Nisan 2010; 12:34:52 >




  • 3.oyunda Doom ana karakter olabilir, Teaser'da şimdilik bu hava mevcut..
  • Mükemmel bir haber of of of nasıl bekleyeceğiz şimdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

    Bakalım 12sinde ne olacak, yapımcıdan bir TEASER videosu bekliyorum..


    Uleyn keşke başka bir şey isteseymişim..

    Neyse, oyuna ait yeni bilgiler var arkadaşlar.. İlk olarak oyun 8 Nisan 2011 tarihinde piyasaya çıkacak.. Diğer bilgi ise, oyunda İnsan ve Locust ırkı dışında, ikisi ile uğraşan yeni bir ırk daha olacak.. Daha çok Bitki tarzında bir varlık, videoda gözüküyor zaten..


     OFFICIAL GEARS OF WAR 3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 13 Nisan 2010; 13:14:05 >




  • Arkadaşlar grafik motoru 2. oyunla aynı mı olacak bilginiz var mı?Bu arada yeni ırk hoşuma gitti,ortama gerilim katacağı kesin
  • doom karısı oldü diye salmış kendini herhalde.

    acaba natal destekleyecek mi bomba atarken fln?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

    Arkadaşlar grafik motoru 2. oyunla aynı mı olacak bilginiz var mı?Bu arada yeni ırk hoşuma gitti,ortama gerilim katacağı kesin


    Teaser'a bakarsak grafiksel olarak bir değişim yok şuan, sanırım aynı sistem üzerinden 1-2 ufak gelişim ile devam edecekler.. Tabii çıkış tarihi yaklaştıkça, detaylar daha çok anlaşılacaktır..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.