Şimdi Ara

OFFICIAL GAME OF THRONES (RPG)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizinin hastası olarak çıkış tarihi kesinleşince foruma bir başlık açayım dedim. Oyun, Atlus, Focus Home Interactive ve Cyanide Studio ortaklığında geliştiriliyor ve RPG türüne sahip olacak, combat sistemi de ilk Dragon Age oyunu gibi yapılıyor.

Platformlar PS3-X360-Bilgisayar olacak. Oyunun geçtiği dönem, sanırım dizinin evreni ile paralel, tabii yapımcı ekibin kendi yorumu ile bambaşka bir oyunda görebiliriz, fakat videolar'da tanıdık karakterleri görebilmek mümkün.

Beklenen çıkış günü ise Hazıran'ın ilk haftası olarak açıklandı, hadi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 11 Nisan 2012; 20:22:37 >

• Dizi çok muazzam oyuna her türlü bir göz atmak lazım.
  • Konusu vardı.
  • Witcher veya Mass Effect kalitesi beklenmemeli tabii, adamlarda zaten diziden gaza gelenler için yapıyor oyunu, S02.EP3 izleyip oyuna dalacaksın direk.

Merakla bekliyorum ben valla oyunu, güzel olacaktır.

Bir kaç ekran görüntüsü,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 11 Nisan 2012; 20:54:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidRises

Witcher veya Mass Effect kalitesi beklenmemeli tabii, adamlarda zaten diziden gaza gelenler için yapıyor oyunu, S02.EP3 izleyip oyuna dalacaksın direk.

Merakla bekliyorum ben valla oyunu, güzel olacaktır.

Bir kaç ekran görüntüsü,

Oyunun Street Fighter'dan esinleninen özel modunda Joffrey Baratheon'u sınırsız pataklama özelliği bulunacakmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game of Thrones vs LOST
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.