Şimdi Ara

Office Visio Kurulumun Da Tıkla Çalıştır Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft Office Visio 2016 kurarken resimdeki hata iletisini alıyorum bu sorunu nasıl çözerim acaba,

http://s32.postimg.org/6rwusucdh/image.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 3 Mayıs 2016; 16:54:15 >

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Yardım için güncel,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 4 Mayıs 2016; 14:53:44 >
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Microsoft Office Visio 2016 kurarken resimdeki hata iletisini alıyorum bu sorunu nasıl çözerim acaba,

http://s32.postimg.org/6rwusucdh/image.jpg

Çözüm uyarı ekranında yazıyor zaten :) yüklü olan office yazılımını kaldırın ve visio yu yükleyin ardından office i yüklemeyi deneyin ben bilgisayarımda Office 2010 ile 2013 visio yu sorunsuz kullanıyorum dilerseniz sizde benzer farklı sürüm senaryoları uygulayabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.