arkadaslar ben word de metin yazıyorum baskı önizlemeden bazı satırlar kaymış gösterıyor ama normal ekranda duzgun çıktı alıncada kayık nasıl ayarlarım bunu
yokmu anlayan acil yardım edin
Yazdırmayı denediniz mi..? Yazdırılınca da mı aynı şekilde, yoksa sadece Baskı Önizleme'de mi..?
İsterseniz varsayılan yazıcınızın sürücüsünü güncelleştirin.. Baskı Önizleme sonuç olarak yazıcınızla alakalıdır..
üstte solda 2 tane altlı üstlü satır kenarlık çizgilerini sağa sola kaydıran zımbırtılar var onların aynı hizada olmasına dikkat et
ya yok baskı onizlemede ne gösterıyorsa onu yazdırıyor baskı onizlemede duzeltmek içinde normal sayfayı karmakarışık etmen gerek
quote:
Orjinalden alıntı: xcoll
ya yok baskı onizlemede ne gösterıyorsa onu yazdırıyor baskı onizlemede duzeltmek içinde normal sayfayı karmakarışık etmen gerek
Yazıcınızın sürücüsünü yeniden yüklemeyi denediniz mi..?
nie 2007? 2003 ün suyumu çıktı?sırf vista gibi görünüo walla ben hiçbi fark göremedim bide yeni bi format çıkarmışlar .xdoc mudur nedir sinir oldum openoffice de açamıom
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme